- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Allah razı olsun canım benim amiinAyy kıyamaminşaallah hemencecik geçer
İnşaallahKuzum ışık mışık var valla, 2 ay önce ben led ışıkla baksam da çıkmıyordudua et inşallah vardır tekrarla testi
Ben her gece bildiklerime ismiyle bilmediklerime de niyetle dua ediyorum kuzum rabbim sevincini kursağında bırakmasınİnşaallah ❤
Sizin de dualırınıza ihtiyacım var
Gönderin tabi ki, az çok anlar olduk hepCanlar ben tahlilleri yaptirdim ama doktora gebelik olmadigi icin gitmedim birdaha engelleyen bir deger varmi ona bakiyim yada size atsam anlayaniniz varmi? Cok yogunum bu ara haftaya anca giderm doktora
Ah yavrumm kıyamamKızlar oğlumu bıraktım veterinere gece kalmasına gönlüm razı olmadı çok ağladı yavrum, 8 buçukta alıcam yakın bir cafeye oturdum şimdi eşimi bekliyorum ağladım ağlayacağım çok kötü oldum
Yok aşkım imzalamadım bizim veteriner tanıdık sabah yapacaklardı bir gece kalacaktı orda ben çok kötü oldum yavrum ağlayınca yapalım üzülme dediAh yavrumm kıyamam
Sana da bir kağır imzalattılar mı
İmzalarken okd üzülmüştüö ki ..
İnşallaj kavuşacaksınız kuzum . 1 gun boyunca seraem olmadı , kusması normal
Blmez miyim kuzum ..Yok aşkım imzalamadım bizim veteriner tanıdık sabah yapacaklardı bir gece kalacaktı orda ben çok kötü oldum yavrum ağlayınca yapalım üzülme dedi
Aynı evlat gibiler elçinim iyi anlarsın eşimi bekliyorum içim nasıl buruk
Allah razı olsunBen her gece bildiklerime ismiyle bilmediklerime de niyetle dua ediyorum kuzum rabbim sevincini kursağında bırakmasın
Yoo ben yurt dışında değilim. Daha önce almadiğım için bana pahalı geldi sordum ovulasyon 5 li test deneme amaçlı 17 TL çok geldi yaniSiz yurtdışında mıydınız? Labo marka olanların tanesi 1 lira civarına geliyor burada aslında toplu alındığında internetten
Çok fazla zaten canım o kadarcık teste 17 tlYoo ben yurt dışında değilim. Daha önce almadiğım için bana pahalı geldi sordum ovulasyon 5 li test deneme amaçlı 17 TL çok geldi yani
Canim yine ucuz sormussun ben eczaneden 25 tl ye sordumYoo ben yurt dışında değilim. Daha önce almadiğım için bana pahalı geldi sordum ovulasyon 5 li test deneme amaçlı 17 TL çok geldi yani
Baya uygun keşke onu alsaymisim bende 5 li gebelik testini 11 liraya aldım güzel haberler versin lerbende 20 tane ovu testi ve 2 erken gebelik testiyle birlikte 35 e sipariş etmiştim
Tasarruflu kullanmak zorunda kalcan canım inşallah yakalarsın yumurtlamanıBaya uygun keşke onu alsaymisim bende 5 li gebelik testini 11 liraya aldım güzel haberler versin ler
Canim yine ucuz sormussun ben eczaneden 25 tl ye sordum
Bizim bolge orasi evetBazı eczacılar çok abartiyor özellikle mahrum bölgelerde.
İnşallah benim iki kızım var oğlan için ovlasyon günü olması gerekiyormuş ya ne yapım bilemedim artık oluruna birakacamTasarruflu kullanmak zorunda kalcan canım inşallah yakalarsın yumurtlamanı
Ovulasyon değil gebelik testi aldım ben 27 güne bir regl olduğum için ilk ay 13. Günü değerlendirelim dedim bakalım ne olacakTasarruflu kullanmak zorunda kalcan canım inşallah yakalarsın yumurtlamanı
Canım Allah bağışlasın kızlarını . Benim öyle bir amacım yoktu ama tesadüf oldu ovu testinde pik gördüğüm gün degil sadece siliklestigi gün olmuştu bir tanecik canım oğlum oldu. Sonradan duydum böyle olunca erkek oluyormuş bilmiyorum yardımcı olmak icin yazayım dedim :)İnşallah benim iki kızım var oğlan için ovlasyon günü olması gerekiyormuş ya ne yapım bilemedim artık oluruna birakacam☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?