Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinliklee mesela ben vücudumu biliyorum yumurtlama sorunum yok sadece kalitesini artırmak için günde 1 2 tane içine ceviz fındık koyup tüketiyorum fazlasını yersem başka hormonları bozabilir.
Eşime keçibpynuzu kürü yapıyorum sadece. Çünkü yumrutlama sağlık problemim yok günleri de değerlendirdik belki eşimde problem vardır bikemiyoruz. 40 yaşına geldi sigara stresli iş, hareketsizlik de var. Zaten yarın sabah gidiyorum dr a bakalım ne dicrk ben smear yaptırmıştım ama test sonucumu bulamıyorum yarın hastaneden istiyim de inşallah mail atarlar. Başka dr a gidicem çünkü oğlanı uzun süre bırakamıyorum. Hastane de uzak. Kendi yakın çevremde yine iyi bi dr a gidicem çünkü yumurta takibi yapıcak 2 günde 1 gitmem gerekicek.
Benim akıntım var bak soğan kürü falan bile yapamıyorum ya bozarsam bişeyleri ya bana ters etki yaparsa diye bide hipertiroidim var kafama göre asla bitkisel de olsa yiyip içemem.

Çok teşekkür ederim canım Allah seninde oğlunu bağışlasın inşallah. Allah'ım kismetime ne yazmışsa en güzelini yazmıştır . Heyecanla bekleyeceğim haberini alacağım o günü

Çok iyi düşünmüşsün canım, yumurta takibi herhalde en garantisi, eşim için keçi boynuzu özü kullanmıştık biz de, sayı ve hızda faydalı olmuştu, zaten pekmez benzeri, çocuklara da içiriyorlar, inşallah vesile olur, hayırlı haberlerle gelirsin

H E cnm beklenen regl geldi yeni bat 8 Nisan düzeltirmisin

Kızlar bide bisey sorcam gebelik icin hangi kan degerlerine ve vitaminlere baktirmam lazım carsamba randevu aldim dahiliyeden b12, d, kansızlık baska neler etkiliyor

Ovulasyon değil gebelik testi aldım ben 27 güne bir regl olduğum için ilk ay 13. Günü değerlendirelim dedim bakalım ne olacak
Oy maşallah bize de nasip etsin Rabbim kız evlat ☺
Bende oğlumda yumurtlma takibi yaptırmıştım dr da. Gün aşırı ve çatlama olduktan sonra değerlendirmiştik.
Kız olanlar da hep yumurtlamadan önce ilişki oluyomuş tabi bunlar olasılık sadece Allah bilir cinsiyeti :)))
Ben özellkle dikkat etmiyorum yumurtlama önce sonrası diye yeterki 1 tane daha yavrumuz olsun da kız olsun erkek olsun farketmez .. Allah hangisini uygun görürse onu versin ..

Herkes ne güzel bat tarihi verebiliyor ben pkoluyum 50gune doğru gidiyorum bat tarihi bile veremiyorum çok üzgünüm birkaç gündür çok canım sıkılıyor çok bunalıyorum
Doktora gorundunuz mu ?
Fazla kilonuz varsa zayiflamaya calisin
Moralinizi de yüksek tutun
İnşallah en kısa zamanda gelir bebiş hayırlısıyla

İnşallah kuzum inşallahh..
Oğlumda da ilk yumurta takibinde tutmuştu ama bakalım eşimde sıkıntı olmazda olur inşalah ama kasmıyorum valla mayıs ayına kadar gidicem dr a artık bu 3 ay içinde olur inşallah ☺
Belki öbür ay klomen tarzı verebilir ama benim yumurtlama sıkıntım yok bakalım

Allah'ım inşallah Sizede bir kiz çocuk nasip olur. Evet ben 10. Günden itibaren bir dolu bir boş olarak değerlendirdim 1 kiz 1 oğlan olsun yeter demiştim Kısmet iki kızım oldu iyikide oldu valla darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

53 kilo olmuşum

Hedefim 100 olmaktan düşüyor
54le ogrendim,yaklaşık bir ayda 55 oldum,neyse ki boyuma göre yine iyi Yemeyi hiç sevmezken eve geliyorum canımın istediğimi güzelce yeyip, iki saat sonra birde eşimle akşam yemeği yiyorum.Kendime tez elden cekiduzen vermem şart.Yoksa kilo aldım diye dolanicam ortalıktaSenin yiyeceğin zamanları çok merak ediyorum amaNe yersin ki o kadar hedef 100du

Dikkat etmekte fayda var
Son haftalar daha çok alınıyor çünkü
10 günde 1 kilo gibi

H E cnm beklenen regl geldi yeni bat 8 Nisan düzeltirmisin

Kızlar bide bisey sorcam gebelik icin hangi kan degerlerine ve vitaminlere baktirmam lazım carsamba randevu aldim dahiliyeden b12, d, kansızlık baska neler etkiliyor
Ben yeni yaptım canim. Sağlık ocağında gebelik düşündüğümü söyledim birsürü test yaptılar folik asit içmeye gerek yok değerlerin çok iyi demişti.

Ben yeni yaptım canim. Sağlık ocağında gebelik düşündüğümü söyledim birsürü test yaptılar folik asit içmeye gerek yok değerlerin çok iyi demişti.
Nelere bakıldığını biliyor musun peki cnm ohh cok şükür bi sıkıntı çıkmamış sende

Nelere bakıldığını biliyor musun peki cnm ohh cok şükür bi sıkıntı çıkmamış sende
Aslında çıktı talasemi taşıyıcı sı olduğum için tahmin etmiştim demir eksikliği çıktı ama sürpriz olarak İnsülin yüksek indirmek gerekiyor Muş işte bu ömrü hayatımda ilk defa çıktı demir eksikliği önemliymis folat B12 magnezyum bir sürü şey saydı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…