Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün güzel kızın grubumuzun ablası oldu o
Cok sagol kuzum hayirlisi olsun insallah bende erkek hissediyorumKuzum son adet tarihin aralıkmış, erkek çıkıyor seninki nasipse
Rabbim gönlündekini sağlıkla kucağına versin kuzum benimCok sagol kuzum hayirlisi olsun insallah bende erkek hissediyorum
o zaman benim nisanı boş geçip mayısta kalmam gerekGörümcem bikac ay önce ölü doğum yaptı malesef :/ hesaplamıştım oda çin takvimine gore doğru çıkıyordu
Sadıcımı hesapladım oda doğru cıktı
Ay maşallah Rabbim kavusmayi nasip etsin :) darısı bize :)Merhabalar benAllaha çok şükür 4 hafta 1 gunluk gebelik sahibiyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin adetim den 3.4 gün önce öğrendim çok şükür darısı başınıza insallah
Hahahah kaç yaşındaydın kuzu :)o zaman benim nisanı boş geçip mayısta kalmam gerekmayıs kız dio bana
27 canımHahahah kaç yaşındaydın kuzu :)
senin erkek geliyor bana yaBunu bulmak içi ortak özel mesaja baktımgözlerim döndü bulana kadar evet yuvarlakmış o durum tuttu :))
kese konumu, çin takvimi, çirkinleşmem, sadece sol göğüs kararması. kilo alma seklimhangi tezlerden çıkardın kızı kuzum
amiin tuğbacım, Allahım insallah sana da sağlıkla nasip ederhadi gözün aydın kuzum Rabbim sağlıklı bi şekilde senin gibi bi minnoş yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
eveeet kız insallahmorcivertkedi canım okuyamadım mesajları cinsiyet belli mi :)
evet hepinizin popisine vurucazCanım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün güzel kızın grubumuzun ablası oldu o
Aa benimki gibi Bu ay ve önümüzdeki ay da erkek çıkıyor mayista çalışmaya başlaman lazım27 canım
Bakalım biz mi bilcez erkek diyenler mi
imzamı atıyorum erkek
Ay maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)senin erkek geliyor bana ya
kese konumu, çin takvimi, çirkinleşmem, sadece sol göğüs kararması. kilo alma seklimhepsi kız.
amiin tuğbacım, Allahım insallah sana da sağlıkla nasip eder
eveeet kız insallah
evet hepinizin popisine vurucazsağol kuzum tesekkürler
Bence erkek yüksek ihtimal :))Bakalım biz mi bilcez erkek diyenler mi
bide hicri ayların ilk 15ine denk geliyorsa yumurtlama kız, son 15ine geliyorsa erkek diyollaAy maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?