Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hep erkek bebek istiyodum evlenene kadar erkekler daha bi güzel görünüyordu gözüme :) şimdi niyeyse kıza daha yatkınm cevremde kız çocuk yok hiç ondan mi bilmiyorum :) kayinvalidemde kız çocuk hastası kızına ve banada aşırı düşkün:)) bana hep diyor yok senin kızın olacak gibi geliyo bana yok rüyamda senin kucağında kız çocuk vardı vs vs

Bunu bulmak içi ortak özel mesaja baktım gözlerim döndü bulana kadar evet yuvarlakmış o durum tuttu :))
senin erkek geliyor bana ya
hangi tezlerden çıkardın kızı kuzum
kese konumu, çin takvimi, çirkinleşmem, sadece sol göğüs kararması. kilo alma seklim hepsi kız.
hadi gözün aydın kuzum Rabbim sağlıklı bi şekilde senin gibi bi minnoş yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
amiin tuğbacım, Allahım insallah sana da sağlıkla nasip eder
morcivertkedi canım okuyamadım mesajları cinsiyet belli mi :)
eveeet kız insallah
Canım hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün güzel kızın grubumuzun ablası oldu o
evet hepinizin popisine vurucaz sağol kuzum tesekkürler

Aa benimki gibi Bu ay ve önümüzdeki ay da erkek çıkıyor mayista çalışmaya başlaman lazım 2 ayi bos gecircen şaka bi yana Rabbim sagliklisini versin canım ben kız da çok seviyorum erkek de:) gönlüm biraz daha kızdan yana benim herifde erkek istiyor bilmiyorm artık

Ay maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)

bide hicri ayların ilk 15ine denk geliyorsa yumurtlama kız, son 15ine geliyorsa erkek diyolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…