Hayırlı olsun cnm prensesin kız çocuk bereketiyle gelir bizede yarasın grubumuzun ilk kizı oluyor hamiş sayısını arttirsinerkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdi
söylediim sevindi o da çok seviyor kızları zaten :)
evet o da güzel. ama çift isim koyarım gibi zaten
içim içime sığmıyor sanki değişik bişeymişparti yapanlar nasıl dayanıyosa
tabi ki. kuranda nasıl geciyorsa
hamile kaldığımda 19. çin takvimi doğru bildi beni.
kese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.
sen kazandın
amiiinn darısı sana kuzum❤ sizin de heyecanlrınıza ortak olalım burda
Doğruluk payı yokG gamzeli_bebis kuzu senden duymuştum çin takvimini bugun bu ay hamis kalirsam diye hesapladim hem japon hem rus hem çin takviminde erkek cıktı tabi Rabbim bilir ama doğruluk payı ne acaba bunun
Kısmen olabilir çünkü örneği de çok:)) gerçi 2 tercih var zaten ya biri olacak ya biriDoğruluk payı yok
İlk hamileliğimde erkek çıktı benim
Ama kizim oldu ☺
aa evet. ikişer ikişer gelin peşimden kızım bereketiyle gelsin insallahHayırlı olsun cnm prensesin kız çocuk bereketiyle gelir bizede yarasın grubumuzun ilk kizı oluyor hamiş sayısını arttirsin
Allah razi olsun canim Rabbim tez zamanda hepinize nasip eder insallah kimsenin yuvasi bos kalmaz umarimRabbim gönlündekini sağlıkla kucağına versin kuzum benim
Ay izleyenler az bilgilendirin bizi işteyim bakamıyorummKızlar trt1 de bugun furkankayabaşoğlu katlıcak . Üreme ile ilgilide bilgi paylaşılcakmıs .
Başlaıd şuan bilginize
Ben seninkini erkek hissediyorum canim bakalim hislerim ne kadar dogru cikacak hayirlisi olsun tabiAy maşallah yaa ne güzel Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı ❤ senin bütün teoriler tutmuş o zaman :) çin takvimi rus takvimi bana da kız diyo ama kese fasulye gibi ve bebiş kesenin solunda, bakalım bizim ne çıkcak :)
Ayçekirdeği erkek sperm hızını artıtıyormus . Greyfurtta kadın için çok yararlıymıs .Ay izleyenler az bilgilendirin bizi işteyim bakamıyorumm
Sağol canım neden acabaBen seninkini erkek hissediyorum canim bakalim hislerim ne kadar dogru cikacak hayirlisi olsun tabidombili_xl onunda erkek hissediyorum nedense
Ona bakmadım hiç canım bi araştırıyım bakalım hicri takvime göre ne zaman yumurtlamışım :)bide hicri ayların ilk 15ine denk geliyorsa yumurtlama kız, son 15ine geliyorsa erkek diyolla
Ben de seninkini,Ben seninkini erkek hissediyorum canim bakalim hislerim ne kadar dogru cikacak hayirlisi olsun tabidombili_xl onunda erkek hissediyorum nedense
Futbol takımı kuracaz herhal bu gidişleBen de seninkini,dombili_xl ve H E yi erkek hissediyorum canım :))
Kendimi bebişimi sanki kız gibi hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek hissediyo :) bakalım ne olcak yeter ki sağlıklı olsunlar ❤
benim eşimde kız bebeklere bayılıo :)Aa benimki gibi Bu ay ve önümüzdeki ay da erkek çıkıyor mayista çalışmaya başlaman lazım2 ayi bos gecircen şaka bi yana Rabbim sagliklisini versin canım ben kız da çok seviyorum erkek de:) gönlüm biraz daha kızdan yana benim herifde erkek istiyor bilmiyorm artık
Bende senınkını erkek hıssedıuorum :))Ben de seninkini,dombili_xl ve H E yi erkek hissediyorum canım :))
Kendimi bebişimi sanki kız gibi hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek hissediyo :) bakalım ne olcak yeter ki sağlıklı olsunlar ❤
Saol cnm onuda isticem o zaman
Hep erkek çoğunluğu olcakmış gibi hissettim nedense :)Futbol takımı kuracaz herhal bu gidişle
Hadi bakalım tahminler doğru mu çıkcak acabaa :)Bende senınkını erkek hıssedıuorum :))
Hadi inşallah:) benimde ablamın 2 oğlu var gorumceminde 2 oğlu var :)benim eşimde kız bebeklere bayılıo :)
ama tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı olması olur.
Allah herkesin içini biliyor ona göre nasip etsin inşallah:)
ara vermek yok çalışmalara devam boş geçememne malum nisanda hemen olcagı
hem olursada çin takvimi doğrumu onu kesinleştirmiş oluruz
eşimin 3 ablası var 5 tane yeğeni var hepsi erkek belki o yüzden kz istiyo
bizede herkes szin kızınız olcak dio:) ama allah bilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?