Tuttum kendimi sonra eşi dedi ya dayanamadım annesine sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım diye orda bende koptu kayışlar mahvoldum aglaycm die :/Ağlamaktan helak oldum
allahım yardımcısı olsun çok şükğr evladına kavusmus . Kanseri atlaymış rabbım tekrar yaşatmasın
Ama
Yok canım değilimde çalışmalar devam ediyor bata daha 15 gün falan varYumurtlama iki adet arası olur
Gebeyseniz gününuz geçmiştir
Zamanına göre ayırt edebiliriz yani
Bakalım nasıl bi görüntüyle karşılaşıcam söylücem hemen sizlere :)Uyumazsa eğer kıpırdar büyük ihtimalle :)) Ayy çok heyecanlı yaaaa
Yaaaa yaşasınnn :))
Geldim bende 1 tane 14mm yumurta var diğer 2 tane daha var ama ufak onlar bu 14lük çatlar heralde 9.güne gayet iyi 12.gün çatlar muhtemelen dedi bende hep düzenli ztaen dedim. Yumurta takibi falan yapmıyorum, bi önceki ekimde gittiğim dr da kovmuştu dene mayısta gel demişti dedim iyi yapmış bende kovuyorum sen zaten kolay hamile kalıyorsun anladıüım kadarıyla talihsizlik olmuş gebeliklerinde ama şimdi inşallah olur sağlıklı beslenin stres yapma takip etme dedi yumurta takibi yapsam iyice stres yaparsıb sen kesinlkle 3 ay içinde kalırsın gebe zaten dedi. Kovdu bu dr da beni
İlk 3 ay oluyor kimisinde. İnşallah kısa sürerBiraz ağır geçiyor canım
Haptan sonra yiyorum ama çıkıyor tekrar kuzum :/
En negatif kişi eşimse napmam laızm
Bilmem icime oyle doguyor hayirlisi olsun tabi ki ama bana oyle geliyor sen hangisini istiyorsun bilmiyorum amaSağol canım neden acaba
Olsun canım yeterki sağlıklı olsunlar yaa önemli olan önce bebikler :))Insallah hemencik hamile kalirsin canim Rabbim hepimize nasip etsin. Ben kilo takibi yapmiyorum biraz gereksiz bir kiloda gebelige basladim
benim doktorumda beni kovmuştu hamile kal öyle gel diyeGeldim bende 1 tane 14mm yumurta var diğer 2 tane daha var ama ufak onlar bu 14lük çatlar heralde 9.güne gayet iyi 12.gün çatlar muhtemelen dedi bende hep düzenli ztaen dedim. Yumurta takibi falan yapmıyorum, bi önceki ekimde gittiğim dr da kovmuştu dene mayısta gel demişti dedim iyi yapmış bende kovuyorum sen zaten kolay hamile kalıyorsun anladıüım kadarıyla talihsizlik olmuş gebeliklerinde ama şimdi inşallah olur sağlıklı beslenin stres yapma takip etme dedi yumurta takibi yapsam iyice stres yaparsıb sen kesinlkle 3 ay içinde kalırsın gebe zaten dedi. Kovdu bu dr da benismear test falan hepsine baktı hiç bi sıkıntı yok eşin keçibpynuzu takviye fLan alabilir işte olmazsa mayıs da gel bakalım bi daha dedi. Ki dr bile benden unutlu olacak 3 ay içinde görürsün dedi Allahhh allahh çevremde herkes umutlu ben hariç
He bir de bana folik asiti bıraktırdı 1sene olucakçiyorum dedim bırak bırak dedi yeter en az 2 3 ay içmene gerek yok idare eder o depo seni dedi. Kaldığın an iç dedi sdece aspirin iç dedibenim doktorumda beni kovmuştu hamile kal öyle gel diye
Amin insallah saglikli hayirli olsunlarda benimde cevremdekilerin hepsi erkek hissediyoruz diyorlar daha bana kiz diyeni duymadim kizda erkekta Allahin saglikli olsunlarda zaten ilk bebekler oldugu icin bu su olsun istegi cok olmuyor insanda.Ben de seninkini,dombili_xl ve H E yi erkek hissediyorum canım :))
Kendimi bebişimi sanki kız gibi hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek hissediyo :) bakalım ne olcak yeter ki sağlıklı olsunlar ❤
Benimkilerde valla farkkı farklı gidiyorum bir de ☺benim doktorumda beni kovmuştu hamile kal öyle gel diye
He bir de bana folik asiti bıraktırdı 1sene olucakçiyorum dedim bırak bırak dedi yeter en az 2 3 ay içmene gerek yok idare eder o depo seni dedi. Kaldığın an iç dedi sdece aspirin iç dedi
bende nisan mayıstan umutluyum bakalımBenimkilerde valla farkkı farklı gidiyorum bir de ☺kovuyorlar napalım bekleyeceğiz nisan mayıstan bende umutluyum dedim dr a gülüyo
Bıraktım artık valla bende salıyorum
Cuma gunu mu gidiceksin? Aslinda benim de cuma gunu gitmem lazim ama ikili testi bekliyeyim diyorum cok heyecanli oluyor yaa ama seni neden erken cagirdi ki doktor? Yanlis degilsem yakin bir zamanda gitmistin zatenEvet 9+1 olucam cuma günü nasipse, nasıl olur çok merak ediyorum :) ay bi de kıpırdadığını falan görürsem ultrasonda kafayı yerim heyecandan :))
Cok sevindim canim bir sorun olmamasina bak demekki stres herseyi etkiliyor. Bende o sik iliskiden hayir gorememistim gercekten gun asiri iliski ve biraz rahat bir kafada olursan Allahin izniyle oluyor cok sukur sikintin yoksa stres yapacak birsey de yok insallah en yakin zaman da bize mujdeli haberi veririsinOlsun canım yeterki sağlıklı olsunlar yaa önemli olan önce bebikler :))
Bende gittim geldim dr dan yumurta takibi de yapmaya gerek yok. Hele klomen tarzı falan ilaçalr sana hiççç yaramaz şişersin ağrı yapar daha kötü olursun sen zaten gayet güzel dedi yumurtlaman, diğer gebeliklere baktı gayet kolay da kalıyorsun hamile. Zamanı vardır bekle stres yapma 3 ay içinde kalırsın bence dedi dr bile bu kadar emin konuştu
Hayırlısı ile bekleyeceğiz o zaman mayısa kadar deneyelim.
Gün aşırı dene sık ilişki deniyoruz hep tutmuyo dedim. Çarşamba,cuma ve pazarı deperlendir sadece dedi
Benimki de beni kovdu diger ay hamile kalip gittim insallah seninde oyle olur canim Rabbim daha fazla bekletmez insallahbenim doktorumda beni kovmuştu hamile kal öyle gel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?