Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben hamilelik düşünüyorum demedim genel kontrol için dedim yapmaz belki diye bana bunlar bakılmadı yada ben anlamadım b12 trioid şeker vs şeyler bakıldı yanlismi yaptım

Ben hamilelik düşünüyorum demedim genel kontrol için dedim yapmaz belki diye bana bunlar bakılmadı yada ben anlamadım b12 trioid şeker vs şeyler bakıldı yanlismi yaptım
Yok canım yanlış değil tabi, 1 yıl dolunca kadın doğuma gidersin, orada da onlara bakarlar

Evet ordan aldım cnm 30 ovi +5 gebelik bide freely gebelik testi 40 tane toplam 84 tl verdim iyi degilmi abarttimmi acaba
Fiyat iyiymiş ama baya fazla almışsın canım bende evlendiğim ilk ay 10 tane gebelik testi almıştım şimdi evleneli 8 ay oluyo 3 tane kaldı :) gecen ayda ovulasyon testi aldim 20 tane yeni baslycam insallah sonuc alırım

H E izliyomusun hala bilmiyorum nuray hanimin hayatını dinlerken istemsiz agladim çok kötü oldum ya :/ kurban olduğum Rabbim insanın nasibinde varsa ne zorlukların ardından bile bi mucize veriyor umut her zaman olmalı

Ağlamaktan helak oldum
allahım yardımcısı olsun çok şükğr evladına kavusmus . Kanseri atlaymış rabbım tekrar yaşatmasın

Ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…