- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Canım sağlık ocağında bakılabilecekler herhalde Tsh, ferritin/hemoglobin, d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri olabilir, ancak hastaneye gidersen fsh, lh, prolaktin, e2 hormonları, amh değeri, insülin direnci, HbA1c değerlerine de baktırabilirsin.
Kontrolun ne zamandı canım sanlı bu hafta gidicektinnHadi bakalım tahminler doğru mu çıkcak acabaa :)
Mecburen aliyoruz işte ne yapalım güzel haberler versinler de gerisi kolay.Hersey gönlüne göre olsun inşallah.
N11 dede fiyatlar çok uygun baktınız mı?
Yok canım yanlış değil tabi, 1 yıl dolunca kadın doğuma gidersin, orada da onlara bakarlarBen hamilelik düşünüyorum demedim genel kontrol için dedim yapmaz belki diye bana bunlar bakılmadı yada ben anlamadım b12 trioid şeker vs şeyler bakıldı yanlismi yaptım
Fiyat iyiymiş ama baya fazla almışsın canım bende evlendiğim ilk ay 10 tane gebelik testi almıştım şimdi evleneli 8 ay oluyo 3 tane kaldı :) gecen ayda ovulasyon testi aldim 20 tane yeni baslycam insallah sonuc alırımEvet ordan aldım cnm 30 ovi +5 gebelik bide freely gebelik testi 40 tane toplam 84 tl verdim iyi degilmi abarttimmi acaba
bende 20 tane ovu testi ve 2 erken gebelik testiyle birlikte 35 e sipariş etmiştim
Selam, ya birkaç gündür aklımda, yazmak şimdi kısmet oldu, bayılıyorum yorumlarınıza, sabırla bilgi verme tarzınıza yaaDoğruluk payı yok
İlk hamileliğimde erkek çıktı benim
Ama kizim oldu ☺
Allah razı olsun bebeğimmAyçekirdeği erkek sperm hızını artıtıyormus . Greyfurtta kadın için çok yararlıymıs .
Furkan daha gelmedi .
Şuan gebelik için ön bilgi veriyolar
Daha uygunmuş ama n11 de şikayetler çok olduğu için tereddüt ediyorum ordan alışveriş yapmayaGittigidiyor da yada N11 de 30 ovu testi 2 gebelik testi 1 erken gebelik testi kargo dahil 30 tl canm
Cuma günü gidicem kuzum heyecanla bekliyorum :)Kontrolun ne zamandı canım sanlı bu hafta gidicektinn
9 haftalık olucaksın ayyy bebeğe benzer bu seferrrCuma günü gidicem kuzum heyecanla bekliyorum :)
Ben hiç sıkıntı yaşamadım açıkçası, orada zaten satıcı punaları/yorumları var, uygun gördüğünüzü seçebiliyorsunuz.Daha uygunmuş ama n11 de şikayetler çok olduğu için tereddüt ediyorum ordan alışveriş yapmaya
Evet 9+1 olucam cuma günü nasipse, nasıl olur çok merak ediyorum :) ay bi de kıpırdadığını falan görürsem ultrasonda kafayı yerim heyecandan :))9 haftalık olucaksın ayyy bebeğe benzer bu seferrr
Ağlamaktan helak oldumH E izliyomusun hala bilmiyorum nuray hanimin hayatını dinlerken istemsiz agladim çok kötü oldum ya :/ kurban olduğum Rabbim insanın nasibinde varsa ne zorlukların ardından bile bi mucize veriyor umut her zaman olmalı
Uyumazsa eğer kıpırdar büyük ihtimalle :)) Ayy çok heyecanlı yaaaaEvet 9+1 olucam cuma günü nasipse, nasıl olur çok merak ediyorum :) ay bi de kıpırdadığını falan görürsem ultrasonda kafayı yerim heyecandan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?