Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yaslari olmasa bile sigara iciyorlar ister istemez kaliteyi dusuruyor. Ama her sekilde gun asiri iliski daha verimli oluyor insallah uc aya kalmadan hemencik gelir minigin

Ben de aynen tek düşünüyorum, şu vaziyetlerde tek çocuk yetiştirmek bile bir marifet zaten, ikinciye yetemem. Hakkıyla yetiştirmek için tek çocuk yeter..

Benım eşim bebekle ilgili değil ama yumurtalıklarında ağrı oldugu için doktora gitmişti doktorda bunun yumurtlaıklarını avuclamış falan dünyam yıkıldı diyodu

Ben de aynen tek düşünüyorum, şu vaziyetlerde tek çocuk yetiştirmek bile bir marifet zaten, ikinciye yetemem. Hakkıyla yetiştirmek için tek çocuk yeter..
Aynen katılıyorum, zaten ben de tek çocuğum, inşallah Rabbim hakkıyla yetiştirebilmeyi nasip eder hepimize

Ben aslında 2. Düşünüyordum ama şu bulantıkarı bidaha yaşamak isticeğimi sanmıyorum
Evladımı sağlıkla sıhhatle kucagıma alayım güzel bir ömür inşaa edeyim yeter .
2 tanr de kardeşi var zaten amann daha ne olsun

Allah üçüne de uzun sağlıklı ömürler versin bebeğim, Rabbim hep gönlüne göre versin

Aynen katılıyorum, zaten ben de tek çocuğum, inşallah Rabbim hakkıyla yetiştirebilmeyi nasip eder hepimize
Amin canım inşallah hakkıyla yetiştirebiliriz. Peki sen hiç tek çocuk olmanın eksikliğini hissediyor musun? İnsan çoğu zaman kardeş yerine koyabileceği arkadaşlıklar da edinebiliyor bence..
İlerde belki 2. çocukla ilgili fikrim değişir yüzde yüz diyemem ama tek çocuk düşünüyoruz biz de eşimle.. Öğretmen olduğum için çok fazla çocuk tanıma fırsatım oluyor. İnan aileler o kadar boşluyorlar ki çocuklarını diyorum bu nasıl bir nesil.. Bunlar nasıl yetişkinler olacaklar diyorum ve korkuyorum çocuk fikrinden..

Yok canım benim bunun bir eksiklik olduğunu da düşünmüyorum, tabi biz çocukken tek çocuk çok azdı, o zamanlar derdim benim de kardeşim olsun diye, ama şimdi zaten herkes tek çocuk, benim şahsi fikrim benim için daha sağlıklı olduğu yönünde, çünkü maddi-manevi bir çocuğa yetecek düzeydeyim, ha ikiz olsaydı kabulümdü tabi, Rabbim dağına göre kar veriyor bence

Bebeğim sen yap tabi, inşallah Rabbim gönlüne göre versin, zaten genceciksin maşallah, bir de yaşı da geçtim enerji meselesi sonuçta, kendinde o yürekliliği hissedenler, kalabalık aileyi sevenler neden yapmasın ki

kesinlikle kapasite meselesi. ben kendime güveniyorum. hem çocukları seviyorum hemde cidden nasıl bakılması gerektiğinin farkındayım. onlara karakter kazandırmanın önemini kısacası layığıyla yetiştirmenin zor olduğunu da biliyorum ama kendime güveniyorum çünkü kalabalık aileyi çok seviyorum. bide yaş da bi faktör. ben 30lu yaşlarımda olsaydım şuan 2 tane düşünürdüm mesela. ama benim aralarına 10 yıl koyma gibi bi imkanım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…