Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle kuzum. Eşinde sıkıntı olmayan sık ilişki yapabilir ama sen eşin yaşı var stresli diyprsan kesinlkle gün aşırı olsun dedi. Cum ve pazar özellkle bu ay çok önemli tam yumurtlama öncesi ve sonrası dedi bakalım. Deneyelim kür yapıyorum eşime zaten.
Artık hayırlısı olsun 3 ay daha deneyelim ama artık sık ilişki denemicem asla gün aşırı yapalım

eşin kaç yaşında canım ? benimki 35 ve sigarada içiyorrr benim testlerde bişi çıkmayınca acaba diyorumm sigara falanmı spermlere zarar veriyor ne kürü uyguluyosun bide

Süper canım çok sevindim inşallah nisan başı gebe olarak gidersiiinn

Ona bakmadım hiç canım bi araştırıyım bakalım hicri takvime göre ne zaman yumurtlamışım :)
sen yumurtladığın tarihi yaz bana ben hemen bakıyım :)
Galiba çoğunluk kendisininkini kız, diğerlerininkini erkek hissetmekte
ahahah tespit gibi tespit
morcivertkedi hayırlı olsun caniim ilk bebek kız hayalim ama adettendir demesi kendim erkek hissediyorum
aynen öyle bende ilki kız istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
morcivertkedi Canım kızını hayırlısıyla kucağına al inşallah, çok sevindim
çook teşekkür ederim, sizin de heyecanlarınıza ortak olmak nasip olsun
Yaaaa yaşasınnn :))
Allah sağlıkla bir avazda dünyaya gelmeaini nasıp etsin
amiiin çok sağol mariam

Canım benim ilki ikincisi düşüncem yok ki açıkçası,zaten yaşım yolun yarısı, Allah kısmet ederse sağlıkla hayırlısıyla bir tane büyütüp yetiştirmeyi istiyorum elimden geldiği kadar, zirvede bırakcam sonra inşallah

Sen direk de genel kontrol için tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum de sonra b12 trioid devit3 felan bunlarda bakılıyor dimi diye sor ekliyor zaten doktor ben öyle yaptım geçen hafta
Cok saol canısı yarin randevum iyi oldu bu bilgi sonucumu aticam size

eşin kaç yaşında canım ? benimki 35 ve sigarada içiyorrr benim testlerde bişi çıkmayınca acaba diyorumm sigara falanmı spermlere zarar veriyor ne kürü uyguluyosun bide
Benimkide 39 oldu canım sigara içiyo tabi hareketsiz bütün gün oturarak çalışıyo stresli tabi.
Keçiboynuzu kürü yapıyoeum 2 3 ay yapayım bakalım içiyo sabah akşam 1 bardak

Canım ne zamandır istiyosn da ne zaman hastaneye gittin?
Benim 3 yaşnda oğlum var geçen yıl mayısta kürtaj oldum canım.
3 ay ara verdim, ağustosta denedim oldu kimyasal oldu.
Eylülde denedim yine kimyasal oldu sonra bıraktım ara verdim.
Aralık da denedim. Ocak da denemedim.
Şubatta da denedim bir de işte.
Ben her zaman ya tek ilişki yada gün aşırı ile hamile kaldım 5 kez kaldım yani hamile.
Dr da sizde sık ilişki olmuyordue sağlıksız oluyordur siz gün aşırı deneyin 3 ay içinde kalabilirsin kalmazdan gel bakarız dedi

Benimkide 39 oldu canım sigara içiyo tabi hareketsiz bütün gün oturarak çalışıyo stresli tabi.
Keçiboynuzu kürü yapıyoeum 2 3 ay yapayım bakalım içiyo sabah akşam 1 bardak
bana geçen ay doktor dedi bi kaç ay deneyelim olmazsa eşin sperm testi yaptırsın sende bi sorun yok dedi.
geçen ay eşim dediki bi ay deneyelim olmazsa sperm testi yaptırırım.
bu ay adet olunca yaptırcanmı dedim. bi ay daha iyi çalışarak deneyelim olmazsa giderim dedi
kaçıyo gibi geldi ama eğer bu ayda olmazsa mecbr gidcek yaptırcak:)
inşallah olurda gerek kalmaz gitmesine
gönlüm el vermez doktorun kocişimin orssına burasına bakmasına

Ayy aynı işte canım gitmek istemez benimkide hayatta ay bende istemem yaa
Olmazsa çok mecbur kalırsak yaptırıırz ama bilemiyorum o tahlil alma olayı falan eşim asla kabul etmez zaten inşllah gerek kalmadan gebe kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…