Aynen öyle kuzum. Eşinde sıkıntı olmayan sık ilişki yapabilir ama sen eşin yaşı var stresli diyprsan kesinlkle gün aşırı olsun dedi. Cum ve pazar özellkle bu ay çok önemli tam yumurtlama öncesi ve sonrası dedi bakalım. Deneyelim kür yapıyorum eşime zaten.Cok sevindim canim bir sorun olmamasina bak demekki stres herseyi etkiliyor. Bende o sik iliskiden hayir gorememistim gercekten gun asiri iliski ve biraz rahat bir kafada olursan Allahin izniyle oluyor cok sukur sikintin yoksa stres yapacak birsey de yok insallah en yakin zaman da bize mujdeli haberi veririsin
inşallah canım ya beni kocalı bi ay oldu ama ikinci ayda artık kısmetBenimki de beni kovdu diger ay hamile kalip gittim insallah seninde oyle olur canim Rabbim daha fazla bekletmez insallah
eşin kaç yaşında canım ? benimki 35 ve sigarada içiyorrr benim testlerde bişi çıkmayınca acaba diyorumm sigara falanmı spermlere zarar veriyorAynen öyle kuzum. Eşinde sıkıntı olmayan sık ilişki yapabilir ama sen eşin yaşı var stresli diyprsan kesinlkle gün aşırı olsun dedi. Cum ve pazar özellkle bu ay çok önemli tam yumurtlama öncesi ve sonrası dedi bakalım. Deneyelim kür yapıyorum eşime zaten.
Artık hayırlısı olsun 3 ay daha deneyelim ama artık sık ilişki denemicem asla gün aşırı yapalım
Geldim bende 1 tane 14mm yumurta var diğer 2 tane daha var ama ufak onlar bu 14lük çatlar heralde 9.güne gayet iyi 12.gün çatlar muhtemelen dedi bende hep düzenli ztaen dedim. Yumurta takibi falan yapmıyorum, bi önceki ekimde gittiğim dr da kovmuştu dene mayısta gel demişti dedim iyi yapmış bende kovuyorum sen zaten kolay hamile kalıyorsun anladıüım kadarıyla talihsizlik olmuş gebeliklerinde ama şimdi inşallah olur sağlıklı beslenin stres yapma takip etme dedi yumurta takibi yapsam iyice stres yaparsıb sen kesinlkle 3 ay içinde kalırsın gebe zaten dedi. Kovdu bu dr da benismear test falan hepsine baktı hiç bi sıkıntı yok eşin keçibpynuzu takviye fLan alabilir işte olmazsa mayıs da gel bakalım bi daha dedi. Ki dr bile benden unutlu olacak 3 ay içinde görürsün dedi Allahhh allahh çevremde herkes umutlu ben hariç
Süper canım çok sevindim inşallah nisan başı gebe olarak gidersiiinnGün aşırı dene sık ilişki deneme dedi. Cuma ve pazar günü mutlak değerlendir dedi. Eşimle bana enfeksiyona karşı 2 günlük hap verdi bana fitil verdi cumaya kadar kullan bırak dedi hayırlısı artık ..
sen yumurtladığın tarihi yaz bana ben hemen bakıyım :)Ona bakmadım hiç canım bi araştırıyım bakalım hicri takvime göre ne zaman yumurtlamışım :)
ahahah tespit gibi tespitGaliba çoğunluk kendisininkini kız, diğerlerininkini erkek hissetmekte
aynen öyle bende ilki kız istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükürmorcivertkedi hayırlı olsun caniim ilk bebek kız hayalim ama adettendir demesi kendim erkek hissediyorum
çook teşekkür ederim, sizin de heyecanlarınıza ortak olmak nasip olsunmorcivertkedi Canım kızını hayırlısıyla kucağına al inşallah, çok sevindim
amiiin çok sağol mariamYaaaa yaşasınnn :))
Allah sağlıkla bir avazda dünyaya gelmeaini nasıp etsin
etiketi morci diye yapmıs ahahah.
Canım benim ilki ikincisi düşüncem yok ki açıkçası,zaten yaşım yolun yarısı, Allah kısmet ederse sağlıkla hayırlısıyla bir tane büyütüp yetiştirmeyi istiyorum elimden geldiği kadar, zirvede bırakcam sonra inşallahAmin insallah saglikli hayirli olsunlarda benimde cevremdekilerin hepsi erkek hissediyoruz diyorlar daha bana kiz diyeni duymadim kizda erkekta Allahin saglikli olsunlarda zaten ilk bebekler oldugu icin bu su olsun istegi cok olmuyor insanda.dombili_xl ta hem fikiriz demekki
Hahahha milletin haberi yok kiz annesi yaptimetiketi morci diye yapmıs ahahah.
çok teşekkür ederim, vallahi kız annesi olmayı çok isterdim özellikle ilk bebekte. Allahım nasip etti cok sükür
Amin amin insallah cnmaa evet. ikişer ikişer gelin peşimden kızım bereketiyle gelsin insallah
Cok saol canısı yarin randevum iyi oldu bu bilgi sonucumu aticam sizeSen direk de genel kontrol için tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum de sonra b12 trioid devit3 felan bunlarda bakılıyor dimi diye sor ekliyor zaten doktor ben öyle yaptım geçen hafta
İnşallah canımm birlikte giricez anca beraber kanca beraber ☺ hep beraber gebe kalıcaz yaza kadarSüper canım çok sevindim inşallah nisan başı gebe olarak gidersiiinn
bakalım canım her ay umutluyuz zaten :) maşallah olmuyor gene umut var gene umut var :)İnşallah canımm birlikte giricez anca beraber kanca beraber ☺ hep beraber gebe kalıcaz yaza kadar
İnşallah olacak olacakkbakalım canım her ay umutluyuz zaten :) maşallah olmuyor gene umut var gene umut var :)
Canım ne zamandır istiyosn da ne zaman hastaneye gittin?Benimkilerde valla farkkı farklı gidiyorum bir de ☺kovuyorlar napalım bekleyeceğiz nisan mayıstan bende umutluyum dedim dr a gülüyo
Bıraktım artık valla bende salıyorum
Benimkide 39 oldu canım sigara içiyo tabi hareketsiz bütün gün oturarak çalışıyo stresli tabi.eşin kaç yaşında canım ? benimki 35 ve sigarada içiyorrr benim testlerde bişi çıkmayınca acaba diyorumm sigara falanmı spermlere zarar veriyorne kürü uyguluyosun bide
Benim 3 yaşnda oğlum var geçen yıl mayısta kürtaj oldum canım.Canım ne zamandır istiyosn da ne zaman hastaneye gittin?
bana geçen ay doktor dedi bi kaç ay deneyelim olmazsa eşin sperm testi yaptırsın sende bi sorun yok dedi.Benimkide 39 oldu canım sigara içiyo tabi hareketsiz bütün gün oturarak çalışıyo stresli tabi.
Keçiboynuzu kürü yapıyoeum 2 3 ay yapayım bakalım içiyo sabah akşam 1 bardak
Ekimde smear yaptırdım tahlillerde temiz bi sıkıntı yok zaten sadece zamanı var işte bekeleyeceğiz artık ..Canım ne zamandır istiyosn da ne zaman hastaneye gittin?
Ayy aynı işte canım gitmek istemez benimkide hayatta ay bende istemem yaabana geçen ay doktor dedi bi kaç ay deneyelim olmazsa eşin sperm testi yaptırsın sende bi sorun yok dedi.
geçen ay eşim dediki bi ay deneyelim olmazsa sperm testi yaptırırım.
bu ay adet olunca yaptırcanmı dedim. bi ay daha iyi çalışarak deneyelim olmazsa giderim dedi
kaçıyo gibi geldi ama eğer bu ayda olmazsa mecbr gidcek yaptırcak:)
inşallah olurda gerek kalmaz gitmesine
gönlüm el vermez doktorun kocişimin orssına burasına bakmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?