Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 misal, 2 çocuk çok bana :)

Kızlar bu arada benim ikiz olma ihtimali de çok yüksek.. Benim tarafımda ikiz çok, eşimin tarafında ikiz çok.. Benim tarafta yediz bile var ve tüp falan da değil doğal yediz İnşallah olmaz ikiz falan ama nasip tabi..

Rabbim hep gönlüne göre versin inşallah canım, senin açıklamana bile gerek yok gayet bilinçli ve olgun olduğun belli ki

Heeeh bende topiğimde ikiz istiyordum sonunda buldum :))
Hadi inşallah normalde ikizler bi göbek atlarmış

Heeeh bende topiğimde ikiz istiyordum sonunda buldum :))
Hadi inşallah normalde ikizler bi göbek atlarmış
Aman diyeyim.. İkiz olursa ben göçerim. Benim kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Eşimin ikiz kuzenleri var ve o ikizlerin ardından yine ikizleri olmuş dayısının.. Doktorlar imkansız derken ard arda ikiz.. Korkuyorum

nee yediz mi inanılmaz... olsun kız ikiz ne güzel işte tek doğumda jübile yaparsın
Rabbim hep gönlüne göre versin inşallah canım, senin açıklamana bile gerek yok gayet bilinçli ve olgun olduğun belli ki
ayy teşekkür ederim canım benim

nee yediz mi inanılmaz... olsun kız ikiz ne güzel işte tek doğumda jübile yaparsın

ayy teşekkür ederim canım benim❤
İkiz bakmak çok zor, birebir yaşadığım için biliyorum. Şimdi kardeşlerim üniversitede ama hala zor.. Hem maddi olarak zor hem de annem çok zor dönemler atlattı. Belki yaşamamış olsaydım bu durumları çekici gelebilirdi ikiz.. Yine de nasip kısmet, olursa da başımız gözümüz üstüne :)

Benım eşim bebekle ilgili değil ama yumurtalıklarında ağrı oldugu için doktora gitmişti doktorda bunun yumurtlaıklarını avuclamış falan dünyam yıkıldı diyodu
Ayyyy işte araştırıyolar erkekler de biliyo herşeyi :)))
Benim eşimde geçen ay kasığı ağrıdı aslaa gitmedi dr a dahiliye akrabası var ona sor bari dedim yok gitmedi geçti dedi
Erkekler daha hassas tabi

Biizm morcivertkedi de ikiz :)
Belki diğer bebekleri ikiz olur :)

Ben isterdim ikiz olsun bir arada doğsun ikisi :))

Ayyyy işte araştırıyolar erkekler de biliyo herşeyi :)))
Benim eşimde geçen ay kasığı ağrıdı aslaa gitmedi dr a dahiliye akrabası var ona sor bari dedim yok gitmedi geçti dedi
Erkekler daha hassas tabi
Bide eski çalıştığı hastanede yaptırmıstı hocayı her gördüğümde kaçıyorum dıyodu
Zor valla biizm ne kadar zorsa onlarında zor

Ay benım bu bulantılar bir gün çok kötü bir gun normal oluyo
Dün sabah kotuydum ama akşama doğrı enerjim gelmişti . Bugun çok kötüyüm yaa :/
Demin istifra ettimm ..
ay bayılaazzzaaaammm :)
bu çocuk benı yaşlandırdı çikinleştirdi aha kesin kız geliyo kzılar

aaa niye öyle bahsettin ikizlerden annem de böyle der mi acaba üzülürüz ben de ikizim. üstelik annem bize hamile kaldığında geride 5 çocuğu varmış. kazara hamile kalmış. o dönemler zordu ama iyi ki oldu diyor. ilk çocukta ikiz süper bence ama geride çocuğun varsa zor

çirkinleştiysen kızdır şekil a yüzüm gözüm bi tuhaf olmustu ama geçti artık.

Bide eski çalıştığı hastanede yaptırmıstı hocayı her gördüğümde kaçıyorum dıyodu
Zor valla biizm ne kadar zorsa onlarında zor
Ayyyy tam travma
Tabi canım biz patır patır valla bak gittim bugün yattık çatala artık alıştık utanma çekinme yok bizde nasıl olsa dr işte ..

Ayyyy kızlar geliyorrr patır patırrr ❣❣ hadi inşallah sağlıkla gelsinde ..
Kız bebikler de ayağını sürte sürte gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…