- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kız sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 misal, 2 çocuk çok bana :)böyle 3-4 çocuk isteyen tek yürek yemis ben miyim
bununla kardesi arasında 2 yaş olsa diyorum. sonra bi 10 yıl falan yapmam bunlar büyür okula gider. 34 yaşına falan gelince bi ikili daha yaparım diyorum ama tabi Allah nasip ederse
Rabbim hep gönlüne göre versin inşallah canım, senin açıklamana bile gerek yok gayet bilinçli ve olgun olduğun belli kikesinlikle kapasite meselesi. ben kendime güveniyorum. hem çocukları seviyorum hemde cidden nasıl bakılması gerektiğinin farkındayım. onlara karakter kazandırmanın önemini kısacası layığıyla yetiştirmenin zor olduğunu da biliyorum ama kendime güveniyorum çünkü kalabalık aileyi çok seviyorum. bide yaş da bi faktör. ben 30lu yaşlarımda olsaydım şuan 2 tane düşünürdüm mesela. ama benim aralarına 10 yıl koyma gibi bi imkanım var
Heeeh bende topiğimde ikiz istiyordum sonunda buldum :))Kız sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 misal, 2 çocuk çok bana :)
Kızlar bu arada benim ikiz olma ihtimali de çok yüksek.. Benim tarafımda ikiz çok, eşimin tarafında ikiz çok.. Benim tarafta yediz bile var ve tüp falan da değil doğal yedizİnşallah olmaz ikiz falan ama nasip tabi..
Aman diyeyim.. İkiz olursa ben göçerim. Benim kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Eşimin ikiz kuzenleri var ve o ikizlerin ardından yine ikizleri olmuş dayısının.. Doktorlar imkansız derken ard arda ikiz.. KorkuyorumHeeeh bende topiğimde ikiz istiyordum sonunda buldum :))
Hadi inşallah normalde ikizler bi göbek atlarmış
Adıda ne güzelmiş, ben onun davetine nasıl icabet etmem nasılÇok teşekkür ederiz ablası, oturmaya da bekliyo Saldıray abisi
nee yediz miKız sen kaç yaşındasın? Benim yaşım 30 misal, 2 çocuk çok bana :)
Kızlar bu arada benim ikiz olma ihtimali de çok yüksek.. Benim tarafımda ikiz çok, eşimin tarafında ikiz çok.. Benim tarafta yediz bile var ve tüp falan da değil doğal yedizİnşallah olmaz ikiz falan ama nasip tabi..
ayy teşekkür ederim canım benimRabbim hep gönlüne göre versin inşallah canım, senin açıklamana bile gerek yok gayet bilinçli ve olgun olduğun belli ki
İkiz bakmak çok zor, birebir yaşadığım için biliyorum. Şimdi kardeşlerim üniversitede ama hala zor.. Hem maddi olarak zor hem de annem çok zor dönemler atlattı. Belki yaşamamış olsaydım bu durumları çekici gelebilirdi ikiz.. Yine de nasip kısmet, olursa da başımız gözümüz üstüne :)nee yediz miinanılmaz... olsun kız ikiz ne güzel işte tek doğumda jübile yaparsın
ayy teşekkür ederim canım benim❤
Ayyyy işte araştırıyolar erkekler de biliyo herşeyi :)))Benım eşim bebekle ilgili değil ama yumurtalıklarında ağrı oldugu için doktora gitmiştidoktorda bunun yumurtlaıklarını avuclamış falan dünyam yıkıldı diyodu
Aminn kuzum inşallahhhhKuzum yaslari olmasa bile sigara iciyorlar ister istemez kaliteyi dusuruyor. Ama her sekilde gun asiri iliski daha verimli oluyor insallah uc aya kalmadan hemencik gelir minigin
BiizmAman diyeyim.. İkiz olursa ben göçerim. Benim kardeşlerim ikiz, babamın amcaları ikiz.. Eşimin ikiz kuzenleri var ve o ikizlerin ardından yine ikizleri olmuş dayısının.. Doktorlar imkansız derken ard arda ikiz.. Korkuyorum
Bide eski çalıştığı hastanede yaptırmıstı hocayı her gördüğümde kaçıyorum dıyoduAyyyy işte araştırıyolar erkekler de biliyo herşeyi :)))
Benim eşimde geçen ay kasığı ağrıdı aslaa gitmedi dr a dahiliye akrabası var ona sor bari dedim yok gitmedi geçti dedi
Erkekler daha hassas tabi
Aaa bilmiyordum :)) Bir arada çıkması iyi güzel de bakmak ahh ahh..Biizmmorcivertkedi de ikiz :)
Belki diğer bebekleri ikiz olur :)
Ben isterdim ikiz olsunbir arada doğsun ikisi :))
aaa niye öyle bahsettin ikizlerden annem de böyle der mi acaba üzülürüzİkiz bakmak çok zor, birebir yaşadığım için biliyorum. Şimdi kardeşlerim üniversitede ama hala zor.. Hem maddi olarak zor hem de annem çok zor dönemler atlattı. Belki yaşamamış olsaydım bu durumları çekici gelebilirdi ikiz.. Yine de nasip kısmet, olursa da başımız gözümüz üstüne :)
çirkinleştiysen kızdır şekil aAy benım bu bulantılar bir gün çok kötü bir gun normal oluyo
Dün sabah kotuydum ama akşama doğrı enerjim gelmişti . Bugun çok kötüyüm yaa :/
Demin istifra ettimm ..
ay bayılaazzzaaaammm :)
bu çocuk benı yaşlandırdı çikinleştirdi aha kesin kız geliyo kzılar
Sivilceler çıktı meymenetsizleştimçirkinleştiysen kızdır şekil ayüzüm gözüm bi tuhaf olmustu ama geçti artık.
Ayyyy tam travmaBide eski çalıştığı hastanede yaptırmıstı hocayı her gördüğümde kaçıyorum dıyodu
Zor valla biizm ne kadar zorsa onlarında zor
aa estağfurullahSivilceler çıktı meymenetsizleştim
Azcık banada bıraksa keşke güzelliğimden
Ayyyy kızlar geliyorrr patır patırrrAy benım bu bulantılar bir gün çok kötü bir gun normal oluyo
Dün sabah kotuydum ama akşama doğrı enerjim gelmişti . Bugun çok kötüyüm yaa :/
Demin istifra ettimm ..
ay bayılaazzzaaaammm :)
bu çocuk benı yaşlandırdı çikinleştirdi aha kesin kız geliyo kzılar
Ay annesi onu yesinaa estağfurullah
onun güzel olması için senin güzelliğine ihtiyacı var annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?