- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim de bir ablam var bizden sonra ikizler oldu. Annemin doğumu çok zor geçti, ölümden döndü. Sonra 4 çocuğa bakmak vs onu yıprattı epey.. O da tabi ki iyi ki doğurmuşum diyor, hatta sonradan da çocuk istedi de bizden yüz bulamadıaaa niye öyle bahsettin ikizlerden annem de böyle der mi acaba üzülürüzben de ikizim. üstelik annem bize hamile kaldığında geride 5 çocuğu varmış. kazara hamile kalmış. o dönemler zordu ama iyi ki oldu diyor. ilk çocukta ikiz süper bence ama geride çocuğun varsa zor
Kesinlkle doğru bu olay ya ben oğlumda bir güzelleşmiştim hiç olmadığım kadaraa estağfurullah
onun güzel olması için senin güzelliğine ihtiyacı var annesi
6+1 de gittim en son canım kalp atışını duydum. Doktor 11-12.haftada gel ikili tarama için dedi ama biz daha fazla dayanamıycaz çok merak ediyoruz canım :) o yüzden cuma 9+1 de gitcem bi nasipseCuma gunu mu gidiceksin? Aslinda benim de cuma gunu gitmem lazim ama ikili testi bekliyeyim diyorum cok heyecanli oluyor yaa ama seni neden erken cagirdi ki doktor? Yanlis degilsem yakin bir zamanda gitmistin zaten
Benim inan gram utanmam yok. Ar damarım çatlamış gitmiş te ne zaman kim bilirAyyyy tam travma
Tabi canım biz patır patır valla bak gittim bugün yattık çatalaartık alıştık utanma çekinme yok bizde nasıl olsa dr işte ..
Yumurtlama tarihim 23 ocak canım :)sen yumurtladığın tarihi yaz bana ben hemen bakıyım :)
ahahah tespit gibi tespit
aynen öyle bende ilki kız istiyordum Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür
çook teşekkür ederim, sizin de heyecanlarınıza ortak olmak nasip olsun
amiiin çok sağol mariam
Ay hadi inssAy benım bu bulantılar bir gün çok kötü bir gun normal oluyo
Dün sabah kotuydum ama akşama doğrı enerjim gelmişti . Bugun çok kötüyüm yaa :/
Demin istifra ettimm ..
ay bayılaazzzaaaammm :)
bu çocuk benı yaşlandırdı çikinleştirdi aha kesin kız geliyo kzılar
Ne güzel kız yap tabi tek kalmasın bak tek çocuk hiç çocukturrkesinlikle kapasite meselesi. ben kendime güveniyorum. hem çocukları seviyorum hemde cidden nasıl bakılması gerektiğinin farkındayım. onlara karakter kazandırmanın önemini kısacası layığıyla yetiştirmenin zor olduğunu da biliyorum ama kendime güveniyorum çünkü kalabalık aileyi çok seviyorum. bide yaş da bi faktör. ben 30lu yaşlarımda olsaydım şuan 2 tane düşünürdüm mesela. ama benim aralarına 10 yıl koyma gibi bi imkanım var
Öğretmen olmamın ve 3 senelik bir anne olmamın etkisi sanırım.Selam, ya birkaç gündür aklımda, yazmak şimdi kısmet oldu, bayılıyorum yorumlarınıza, sabırla bilgi verme tarzınıza yaa
İçim almıyor diye sakın yememezlik etme ben hep onu düşünüyorum halsiz düşersin sonra, kıyamam bitecek bu bulantılar az daha sabretSabah kahvaltı yaptım kuzum gün içinde de atıştırıyorum çerez meyve
İnşallah geçer 3.aydqn sonraAy benım bu bulantılar bir gün çok kötü bir gun normal oluyo
Dün sabah kotuydum ama akşama doğrı enerjim gelmişti . Bugun çok kötüyüm yaa :/
Demin istifra ettimm ..
ay bayılaazzzaaaammm :)
bu çocuk benı yaşlandırdı çikinleştirdi aha kesin kız geliyo kzılar
evet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsunBenim de bir ablam var bizden sonra ikizler oldu. Annemin doğumu çok zor geçti, ölümden döndü. Sonra 4 çocuğa bakmak vs onu yıprattı epey.. O da tabi ki iyi ki doğurmuşum diyor, hatta sonradan da çocuk istedi de bizden yüz bulamadıŞimdi bile evlatlık almak istiyor, aşırı çocuk sevgisi var kadında.. Yine de geçirdiği o zor zamanların psikolojik yansımalarını çekiyor hala.. Ben de o yüzden korkuyorum işte..
erkek çıktıııYumurtlama tarihim 23 ocak canım :)
benim kafadan biriNe güzel kız yap tabi tek kalmasın bak tek çocuk hiç çocukturryaşlı teyzelerimiz boşuna dememiş
Bende çok severim kalabalık kardeş. İşte 28 yaşındayım bu sene 1 tane da gelse bende ara verip tabi durumlara göre yine 2 3 yıl sonra belki 1 tane daha düşünebilirim
Benim suan adetime cok az kaldi ve sari gibi akintim basladi 2 gundur.Kızlar burda hamile kalan çok kişi varsınız bişey sormak istiyorum adete yakın dönemde akıntınız oldu mu olduysa nasıldı rengi falan
Aynı ben, o ameliyat senin, bu muayene benim çekince kalmadı hamdolsunBenim inan gram utanmam yok. Ar damarım çatlamış gitmiş te ne zaman kim bilir
Oldu bende canım birkaç gün kala beyaz akıntıKızlar burda hamile kalan çok kişi varsınız bişey sormak istiyorum adete yakın dönemde akıntınız oldu mu olduysa nasıldı rengi falan
Hamile misiniz yoksa aynı bekliyor musunuz benim gibiBenim suan adetime cok az kaldi ve sari gibi akintim basladi 2 gundur.
Benimde normalde adet 15 inde ve bugün beyaz akıntım var daha çok heyecan yaptım şimdi yaOldu bende canım birkaç gün kala beyaz akıntı
İnşallah vardır bebiş :)Benimde normalde adet 15 inde ve bugün beyaz akıntım var daha çok heyecan yaptım şimdi ya☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?