Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bir ablam var bizden sonra ikizler oldu. Annemin doğumu çok zor geçti, ölümden döndü. Sonra 4 çocuğa bakmak vs onu yıprattı epey.. O da tabi ki iyi ki doğurmuşum diyor, hatta sonradan da çocuk istedi de bizden yüz bulamadı Şimdi bile evlatlık almak istiyor, aşırı çocuk sevgisi var kadında.. Yine de geçirdiği o zor zamanların psikolojik yansımalarını çekiyor hala.. Ben de o yüzden korkuyorum işte..

Cuma gunu mu gidiceksin? Aslinda benim de cuma gunu gitmem lazim ama ikili testi bekliyeyim diyorum cok heyecanli oluyor yaa ama seni neden erken cagirdi ki doktor? Yanlis degilsem yakin bir zamanda gitmistin zaten
6+1 de gittim en son canım kalp atışını duydum. Doktor 11-12.haftada gel ikili tarama için dedi ama biz daha fazla dayanamıycaz çok merak ediyoruz canım :) o yüzden cuma 9+1 de gitcem bi nasipse

Yumurtlama tarihim 23 ocak canım :)

Ay hadi inss bu sene kiz senesi olsun

Ne güzel kız yap tabi tek kalmasın bak tek çocuk hiç çocukturr yaşlı teyzelerimiz boşuna dememiş
Bende çok severim kalabalık kardeş. İşte 28 yaşındayım bu sene 1 tane da gelse bende ara verip tabi durumlara göre yine 2 3 yıl sonra belki 1 tane daha düşünebilirim

Kızlar burda hamile kalan çok kişi varsınız bişey sormak istiyorum adete yakın dönemde akıntınız oldu mu olduysa nasıldı rengi falan

Selam, ya birkaç gündür aklımda, yazmak şimdi kısmet oldu, bayılıyorum yorumlarınıza, sabırla bilgi verme tarzınıza yaa
Öğretmen olmamın ve 3 senelik bir anne olmamın etkisi sanırım.
İlk hamileliğimde de,bunds da (daha degilim de planlıyorum diyim )kilo verdim,jinekolojik muayeneden geçtim bir sıkıntı var mı diye ,diş hekimine göründüm .beslenmeme ozen gösterdim.tedbirli olmayı seviyorum sanırım :)

Sabah kahvaltı yaptım kuzum gün içinde de atıştırıyorum çerez meyve
İçim almıyor diye sakın yememezlik etme ben hep onu düşünüyorum halsiz düşersin sonra, kıyamam bitecek bu bulantılar az daha sabret

İnşallah geçer 3.aydqn sonra

evet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsun biz o fobiyi attırırız sana
Yumurtlama tarihim 23 ocak canım :)
erkek çıktııı
benim kafadan biri bence bi 35e gelince yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…