Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O zaman annene tez elden hayırlısıyla bir torun gerekiyor

evet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsun biz o fobiyi attırırız sana

erkek çıktııı

benim kafadan biri bence bi 35e gelince yap
Kesinlkle artık eşin yaşı da 45 lere gelmiş olur ama eşim düşünmez ama asla çocuğa bakan ben bütün gün sabreden ben, uykusuz kalan ben ama maalesef sabırsız olan eşim şimdi oğlan büyüdü de rahatladı sanıyor zaten söz verdi 2.de yardım edecekmiş 1.de anlamamış pek, şimdi beni daha iyi anlıyormuş bakalım inşallah gereken destekleri olursa maddi durum da el verirse ben düşünürüm ama bakalım

Ay bu çok iyiymiş, ilkinde anlamamış, şimdi ne denir ki bu cevaba Şimdi bir de onun anladığıyla senin beklediğin ayni mi olacak Aman gelsinler de bir şekilde buyur gider (babaanneye bağladım idare et)

bu erkekler niye hep sonradan değer biliyolar acaba azcık empati yapsalar keske

kont
Ay bu çok iyiymiş, ilkinde anlamamış, şimdi ne denir ki bu cevaba Şimdi bir de onun anladığıyla senin beklediğin ayni mi olacak Aman gelsinler de bir şekilde buyur gider (babaanneye bağladım idare et)

Ay sorma canım yaa
Ama cidden öyelydi yaa ben 40 gün zaten lohusa gelen giden bitmiyo cinlerim tepemde, koca yatacak yer arıyor kendine ben günlerce uykusuz yorgun habire sataşacak yer arıyorum kavgaya sebep arıyorum. Ama aslaaa yardım istemiyorum inadımdan lohusa depresyonumdan
Şimdi olsa işte daha olgunuz o depresyon vız gelir tırıs gider bana artık çözdüm onu ben

bu erkekler niye hep sonradan değer biliyolar acaba azcık empati yapsalar keske
İşte onlar empati yapsa da lohusa döneminde herşey batıyor annelere
Yardıma ihtşyacın varmı diye aormak yerine direkt yardım etmeleri gerek ama kafaları almıyor bazen anneler de trip yapıyor yardım istemiyor
Artık sonuna kadar yardım isterim valla hiç de trip atmam

ay ben nasıl geçiricem çok merak ediyorum şuan bile patlamaya hazır bomba gibiyim

Tamam o zaman, annemiz hazır, babamız da hazır olduğunu düşünüyor , gelsin bebiş

Kızlar 3.kez ovülasyon ile olmayınca doktora gittik doktor eşime 16 milyon spermi olduğunu söyledi normal yollardan hamile kalkabilirmişim aslında hap ve takviye gıdalar kürler uyguluyoruz acaba bu konuda tecrübesi yada yardımı olabilecek var mı

evet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsun biz o fobiyi attırırız sana

erkek çıktııı

benim kafadan biri bence bi 35e gelince yap
Beni de herkes erkek hissediyo zaten, kese şeklim yerleşim yeri falan da erkek. Ama hep ekşili şeyler yemek istiyorum, çin takvimi rus takvimi kız :) çok muamma bizim cinsiyet işi, iyice merak ediyorum

Merhaba, bizde de hız ve morfoloji düşük çıkmıştı, üroloji uzmanı progeny m isimli nir vitamin verdi eşime, iki ay günde iki kez kullandı, ek olarak da keçi boynuzu özü ile omega 3 aldı, onların bayağı faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…