- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Benim de bir ablam var bizden sonra ikizler oldu. Annemin doğumu çok zor geçti, ölümden döndü. Sonra 4 çocuğa bakmak vs onu yıprattı epey.. O da tabi ki iyi ki doğurmuşum diyor, hatta sonradan da çocuk istedi de bizden yüz bulamadıŞimdi bile evlatlık almak istiyor, aşırı çocuk sevgisi var kadında.. Yine de geçirdiği o zor zamanların psikolojik yansımalarını çekiyor hala.. Ben de o yüzden korkuyorum işte..
İnşalllaahh canım Allah razı olsun şuan yapsam dahi çıkmaz yumurtlamamın üstünden bi hafta geçti anca adet günü belki belli eder diye düşünüyorumİnşallah vardır bebiş :)
Erken gebelik testi varsa yapın bence
Kesinlkle artık eşin yaşı da 45 lere gelmiş olur ama eşim düşünmez ama aslaevet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsunbiz o fobiyi attırırız sana
erkek çıktııı
benim kafadan biribence bi 35e gelince yap
Ay bu çok iyiymiş, ilkinde anlamamış, şimdi ne denir ki bu cevabaKesinlkle artık eşin yaşı da 45 lere gelmiş olur ama eşim düşünmez ama aslaçocuğa bakan ben bütün gün sabreden ben, uykusuz kalan ben ama maalesef sabırsız olan eşim şimdi oğlan büyüdü de rahatladı sanıyor zaten söz verdi 2.de yardım edecekmiş 1.de anlamamış pek, şimdi beni daha iyi anlıyormuş bakalım inşallah gereken destekleri olursa maddi durum da el verirse ben düşünürüm ama bakalım
2 tane torunu var zaten 2 ve 5 yaşlarında ama hala yetmiyor kadına yaO zaman annene tez elden hayırlısıyla bir torun gerekiyor
He valla benim de.. Memişleri de çok açtım, altı da.. Utanma arlanma kalmadı ben deAynı ben, o ameliyat senin, bu muayene benim çekince kalmadı hamdolsun
Sanirim degilim, 5 gun kaldi testte cikmadi hicbseyHamile misiniz yoksa aynı bekliyor musunuz benim gibi
bu erkekler niye hep sonradan değer biliyolar acabaKesinlkle artık eşin yaşı da 45 lere gelmiş olur ama eşim düşünmez ama aslaçocuğa bakan ben bütün gün sabreden ben, uykusuz kalan ben ama maalesef sabırsız olan eşim şimdi oğlan büyüdü de rahatladı sanıyor zaten söz verdi 2.de yardım edecekmiş 1.de anlamamış pek, şimdi beni daha iyi anlıyormuş bakalım inşallah gereken destekleri olursa maddi durum da el verirse ben düşünürüm ama bakalım
Daha zaman varmış canım ümitsizliğe kapılma vardır inşallahSanirim degilim, 5 gun kaldi testte cikmadi hicbsey
Bilmiyorumki canm bakalm ins en kisa zamanda olurDaha zaman varmış canım ümitsizliğe kapılma vardır inşallah
Ay bu çok iyiymiş, ilkinde anlamamış, şimdi ne denir ki bu cevabaŞimdi bir de onun anladığıyla senin beklediğin ayni mi olacak Aman gelsinler de bir şekilde buyur gider (babaanneye bağladım idare et)
İşte onlar empati yapsa da lohusa döneminde herşey batıyor annelerebu erkekler niye hep sonradan değer biliyolar acabaazcık empati yapsalar keske
ay ben nasıl geçiricem çok merak ediyorum şuan bile patlamaya hazır bomba gibiyimİşte onlar empati yapsa da lohusa döneminde herşey batıyor annelere
Yardıma ihtşyacın varmı diye aormak yerine direkt yardım etmeleri gerek ama kafaları almıyor bazen anneler de trip yapıyor yardım istemiyor
Artık sonuna kadar yardım isterim valla hiç de trip atmam
Tamam o zaman, annemiz hazır, babamız da hazır olduğunu düşünüyorkont
Ay sorma canım yaa
Ama cidden öyelydi yaa ben 40 gün zaten lohusa gelen giden bitmiyo cinlerim tepemde, koca yatacak yer arıyor kendine ben günlerce uykusuz yorgunhabire sataşacak yer arıyorum kavgaya sebep arıyorum. Ama aslaaa yardım istemiyorum inadımdan lohusa depresyonumdan
Şimdi olsa işte daha olgunuz o depresyon vız gelir tırıs gider bana artık çözdüm onu ben
evet çatlama olmuşKızlar dün sabah piktim bugün silinmiş
Beni de herkes erkek hissediyo zaten, kese şeklim yerleşim yeri falan da erkek. Ama hep ekşili şeyler yemek istiyorum, çin takvimi rus takvimi kız :) çok muamma bizim cinsiyet işi, iyice merak ediyorumevet ama her çocuk bir olmaz ki. olsun da keşke ikiz olsunbiz o fobiyi attırırız sana
erkek çıktııı
benim kafadan biribence bi 35e gelince yap
Merhaba, bizde de hız ve morfoloji düşük çıkmıştı, üroloji uzmanı progeny m isimli nir vitamin verdi eşime, iki ay günde iki kez kullandı, ek olarak da keçi boynuzu özü ile omega 3 aldı, onların bayağı faydası oluyor.Kızlar 3.kez ovülasyon ile olmayınca doktora gittik doktor eşime 16 milyon spermi olduğunu söyledi normal yollardan hamile kalkabilirmişim aslında hap ve takviye gıdalar kürler uyguluyoruz acaba bu konuda tecrübesi yada yardımı olabilecek var mı
Bugünü oğluş da iyileştiyse değerlendir beybiKızlar dün sabah piktim bugün silinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?