- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.299
- 748
ama ne kadar erken değerlendirebilirseniz o kadar ne zaman çatladığını bilmiyoruz çünkü
Aynen öyle canım, çok vakit kaybetmeden bugün de olsun, sonra olmasa da olur, size kalmışama ne kadar erken değerlendirebilirseniz o kadar ne zaman çatladığını bilmiyoruz çünkübelini yukarda tut bi süre yat bide. ay insallah tutar
Seninde azcik kalmis ogrenmene sen ne hissediyosun anne hisseder derlerBeni de herkes erkek hissediyo zaten, kese şeklim yerleşim yeri falan da erkek. Ama hep ekşili şeyler yemek istiyorum, çin takvimi rus takvimi kız :) çok muamma bizim cinsiyet işi, iyice merak ediyorum
ay yok ya ben belli bi süre sonra özlerim gibime geliyor. ilk kez benimle yaşıt birimorcivertkedi canım aynı yaştayız:) bende çocuk aşığıym çok seviyorum çocukları ama 1 eeeen fazla 2 çocuktan fazlasını istemiyorum. Tabi Rabbim ne nasıp eder ne hayırlıdır bilmiyom ama :) şu devirde çocuk yetiştirmek çok zor gerçekten 1 tane olsun iyi yetistireyim başka bisey istemiyom :) açıkçası genç olsamda kafamın götüreceğinide sanmıyorum çok çocuğu:) aslinda bende enerjigimdir ama :)) sabırsızmbiraz
Ayy yemeği yer yemez o zamanama ne kadar erken değerlendirebilirseniz o kadar ne zaman çatladığını bilmiyoruz çünkübelini yukarda tut bi süre yat bide. ay insallah tutar
Aşkım ne kadar beklicem yukarda o şekil ya ben 5 dk sonra hop kalkıyorum vallaama ne kadar erken değerlendirebilirseniz o kadar ne zaman çatladığını bilmiyoruz çünkübelini yukarda tut bi süre yat bide. ay insallah tutar
Yemek biter bitmez ayartıcam adamı dünden de tartışmıştım napim doğacak yavrum için gururumu ayaklar altına alıcam mecbur. Gör yavrum gör cefakar ananı görAynen öyle canım, çok vakit kaybetmeden bugün de olsun, sonra olmasa da olur, size kalmışRed Phoenix
kuzu eşin direkt banyoya gitsin sen belinin altına yastık koy ayaklarını da duvara daya. yarım saat kadar yat sonra yıkan. ya aslında oldu mu 5 dk bile yatmak gerekmiyor kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor ama biz işi sağlama alalımAşkım ne kadar beklicem yukarda o şekil ya ben 5 dk sonra hop kalkıyorum valla
Bende hep ona şaşmışımdır kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor arkadaş, bizim belimiz kopsun millet hop gebekuzu eşin direkt banyoya gitsin sen belinin altına yastık koy ayaklarını da duvara daya. yarım saat kadar yat sonra yıkan. ya aslında oldu mu 5 dk bile yatmak gerekmiyor kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor ama biz işi sağlama alalım
Evet efulim de minnoosss :))ay yok ya ben belli bi süre sonra özlerim gibime geliyor. ilk kez benimle yaşıt birinasıl sevindim anlatamam can09e kuzum bak baska minnoslar da varmış :)
Ben de bu taktiği uyguladık bu aykuzu eşin direkt banyoya gitsin sen belinin altına yastık koy ayaklarını da duvara daya. yarım saat kadar yat sonra yıkan. ya aslında oldu mu 5 dk bile yatmak gerekmiyor kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor ama biz işi sağlama alalım
Hele bir bebegini kucagina al o zaman gercek kardes istersin canimOnun kardeşi var zaten ki çoktan göndermemiş miyim, topunu almış bekliyo evde
yaşasın yımırtlama günü gurursuzluğuBende hep ona şaşmışımdır kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor arkadaş, bizim belimiz kopsun millet hop gebeBugün kararlıyım valla, yemeği yedi yatıyor karşı koltukta varam gidem dün hiç trip atmamış gibi evladım için gurursuzluk yapam
bende o taktiği uygulamıstım hamile kaldığım ay :)Ben de bu taktiği uyguladık bu ay
Ben senin kadar cesur olmazsam da bende insallah nasip olursa iki istiyorum tabi esim 3 istiyor ama ben 2 yeter diyorum bakalim nasip artikböyle 3-4 çocuk isteyen tek yürek yemis ben miyim
bununla kardesi arasında 2 yaş olsa diyorum. sonra bi 10 yıl falan yapmam bunlar büyür okula gider. 34 yaşına falan gelince bi ikili daha yaparım diyorum ama tabi Allah nasip ederse
Darisi basima o zamanyaşasın yımırtlama günü gurursuzluğu
bende o taktiği uygulamıstım hamile kaldığım ay :)
Gerçek ne demek diğeri sahte mi, ne tuhaf yorumlarınız var Allah’ın yarattığı bir can hakkında ve gerçekte hiç tanımadığınız insanlar ve duygular hakkında ve kendinizden nasıl bu kadar eminsiniz aklım almıyor bazen kusura bakmayın ama, aramızda da en az 10 yaş vardır, birbirimize akıl öğretmeyelim bence, herkes karşısındakinin tercihlerine saygı duymalı nihayetindeHele bir bebegini kucagina al o zaman gercek kardes istersin canim
bilmiyorum belki de şuan bana güllük gülistanlık geliyo belki de değişecek fikrimBen senin kadar cesur olmazsam da bende insallah nasip olursa iki istiyorum tabi esim 3 istiyor ama ben 2 yeter diyorum bakalim nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?