Bak ben 3 yıl geçti özledim işteay yok ya ben belli bi süre sonra özlerim gibime geliyor. ilk kez benimle yaşıt birinasıl sevindim anlatamam @can09e kuzum bak baska minnoslar da varmış :)
Insan cok merak ediyor ama o utrasyonda heo radiasyon bebege cok zararli sik sik gitmek bana dogru gelmiyor o yuzden gelecek hafta gideyim diyorum bir kere muane olurum bebegin cinsiyetini de bir kerede ogrenirim diyorum6+1 de gittim en son canım kalp atışını duydum. Doktor 11-12.haftada gel ikili tarama için dedi ama biz daha fazla dayanamıycaz çok merak ediyoruz canım :) o yüzden cuma 9+1 de gitcem bi nasipse
Kusura bakma ben akil verme amacinda degilim bu kadar sert cevap vermene hic gerek yoktu kalkipta Allahin yarattigi bir canliya hakaret etmedim sadece annelik duygusunu tadinca 2.yi istersin dedim bu kadar abartarak konusmana hic gerek yok belli ki senin icin hasas bir konuGerçek ne demek diğeri sahte mi, ne tuhaf yorumlarınız var Allah’ın yarattığı bir can hakkında ve gerçekte hiç tanımadığınız insanlar ve duygular hakkında ve kendinizden nasıl bu kadar eminsiniz aklım almıyor bazen kusura bakmayın ama, aramızda da en az 10 yaş vardır, birbirimize akıl öğretmeyelim bence, herkes karşısındakinin tercihlerine saygı duymalı nihayetinde
Sen şimdi 1.doğsun diceksin ki amann amannn yeter bana buuu sussun herkesss uykusuzum yprgunum susunnnbilmiyorum belki de şuan bana güllük gülistanlık geliyo belki de değişecek fikrimama şartlar el verirse isterim 4 çocuk
yazık işte ya kapasite meselesi derken bundan bahsediyordum. yani şahsen ben kendimi tanırım durumun vahimse 1 taneyle yetinirim. üstelik 40 yaşına geldikten sonra fedakarlık yapmayı göze alamıyorsan vazgeçiceksin. Allah herkesin gönlüne göre versin :)Bak ben 3 yıl geçti özledim işte
Sabırlı olan insan her yaşta bakar canım bir de çocukları seven insan. Benim bi tanıdık valla 25 yaşında peşpeşe yaptı ikiz gibi büyüttü kızın gıkı çıkmadı 1 kere yapamıyorum demedi Allah yardım ediyor dedi ve felaket yaramazlar ikiside. Bi tane 42 yaşında doğurdu kadın 4.yü bidemaşllah yani 2 3 çpcuk daha bakar büyütür o kadar enerjik çok da modern bilerek fazla çocuk istedi bu son tabi çok güzel bakıyor ama e durumu da iyi .
Bi tanıdık da 40 yaşında 2yi doğurdu ilk kızı da 14 yaşında yani ama yapamadı bakamıyor bunalımlara girdi. Herkes yardımcı oluyor kv si annesi ama hiçbişeyden memnun değil açık açık diyo kafam kaldırmıyo keike doğurmasaydım her lafı o bakamıyorum diyip duruyo e doüurmasaydın bi zahmet .. o küçük kızda sevgisiz mutsuz büyüyo işte
Rabbim insallah gonlundekini nasip eder ve yavrularini hayirli saglikli bir sekilde buyukmek nasip olur canimbilmiyorum belki de şuan bana güllük gülistanlık geliyo belki de değişecek fikrimama şartlar el verirse isterim 4 çocuk
ya tabi ki sırf kardeşsiz büyümesin diye bunalıma girme niyetim yokSen şimdi 1.doğsun diceksin ki amann amannn yeter bana buuu sussun herkesss uykusuzum yprgunum susunnn1 yaşa gelince he fena değilmiş bu annelik..
2 yaşa gelip uyksuzluk bitince oh beee bi keyif yapayım biraz da ben dinleneyim3.yaşa gelince de ayyy bu çocuğa bi kardeş mi yapsakk benim kafadasın sende çünkü
Şaka bi yana tabiki şartlar olanaklar el veriyorsa eşlerde istiyorsa kardeş olmalı tabi amaa sırf çocuğa kardeş yapmak kadar mantıksız birşey yoktur. Asla çocuk için kardeş yapmayın bak ben meaela 2.çocuk fikrine anca 1 yıl dişünüp tarta tarta heh eminim artık dedim.
inşallah canım inşallahRabbim insallah gonlundekini nasip eder ve yavrularini hayirli saglikli bir sekilde buyukmek nasip olur canim
Kızlar gebesiniz hassassınız birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz ☺Kusura bakma ben akil verme amacinda degilim bu kadar sert cevap vermene hic gerek yoktu kalkipta Allahin yarattigi bir canliya hakaret etmedim sadece annelik duygusunu tadinca 2.yi istersin dedim bu kadar abartarak konusmana hic gerek yok belli ki senin icin hasas bir konu
Yani gercekten sok oldum mesajimi tekrar tekrar okudum bu cevabi hak ettigimi dusunmuyorum. Belki hasas bir saatine denk geldi bilmiyorum.Kızlar gebesiniz hassassınız birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz ☺
Yanlış cümle kurmuş olabilirisiniz birbirinizi kırmayın ❤
Aynennn bak bu çok doğru ben de hep erken yatar erken kalkardım oğlumun zırt pırt emme dışında pek sıkıntısı olmadı bizdeya tabi ki sırf kardeşsiz büyümesin diye bunalıma girme niyetim yokama ben yaş aralığını 2 istiyorum. tam onu sütten kesmiş çişini öğretmiş olurum diğerine geçerim tabi enerji bulursam. benim bebeğim uslu olacakmış gibi geliyor bana. insallah öyle de olur. sırf hamilelikteki uyku düzeni bile çocuğu etkilediği için şimdiden düzen kuruyorum uyku eğitimi
Tabiki canım onu diyorum işte ikinizde hassassınız hamilesiniz önemli olan olgunlukla karşılayıp birbirnize saygı duymanız birbirnizi kırmamanız ❤❤Yani gercekten sok oldum mesajimi tekrar tekrar okudum bu cevabi hak ettigimi dusunmuyorum. Belki hasas bir saatine denk geldi bilmiyorum.
Haklisin hormonlarin tavan yaptigi donem o yuzden susmak en iyisi sonucta birbirimizin dualarinda yer aldik simdi bir yanlis anlasilmadan dolayi kirmak dogru degil. Tesekkur ederim bu guzel uyarin icinTabiki canım onu diyorum işte ikinizde hassassınız hamilesiniz önemli olan olgunlukla karşılayıp birbirnize saygı duymanız birbirnizi kırmamanız ❤❤
aynen öyle stresli hamilelik stresli bebek demek bence de. yalan yok ilk zamanlar endişe duydum biraz acaba kalbi durur mu vs diye onda da burda okuduğum hikayeler etkiledi sanırım. ama şu 1 aydır o kadar rahatım ki. sağolsun bana hiç zararı yok annesini yormuyor hiç :) umarım böyle de devam ederAynennn bak bu çok doğru ben de hep erken yatar erken kalkardım oğlumun zırt pırt emme dışında pek sıkıntısı olmadı bizde
Anne gebeliği ne kadar sakin huzurlu mutlu geçirirse bebiş dee gazsız gayet güzel mutlu doğar ❤ o an ki psiokolojine göre ayarlarsın canım zaten 2 yaşı doldursun hemen başalarsın bak zor oluyo 2.lergelwmiyorlar
Kiz cocuklari bebeklikte daha sakin oluyorlar diye duydum umarim senin kizinda cok uslu olur ve annesini hic yormaz. Sen nasil bir bebektin?aynen öyle stresli hamilelik stresli bebek demek bence de. yalan yok ilk zamanlar endişe duydum biraz acaba kalbi durur mu vs diye onda da burda okuduğum hikayeler etkiledi sanırım. ama şu 1 aydır o kadar rahatım ki. sağolsun bana hiç zararı yok annesini yormuyor hiç :) umarım böyle de devam eder
Poponu kaşı canım amin inşallahhaynen öyle stresli hamilelik stresli bebek demek bence de. yalan yok ilk zamanlar endişe duydum biraz acaba kalbi durur mu vs diye onda da burda okuduğum hikayeler etkiledi sanırım. ama şu 1 aydır o kadar rahatım ki. sağolsun bana hiç zararı yok annesini yormuyor hiç :) umarım böyle de devam eder
Yok yok gebelikle alakalı valla, kuzenim kızı oldu kendide hep sakindi kuzu gibiydi ayyy kızı da öyle sakin maşallah uslu, görümcemn kızı oldu, gebeliği felaketti ama hep stres bize bile yansıtırdı o stresini. Bide erkek iatiyodu kız oldu kabullenemedi bi türlü falan şimdi o kız çok fena konuşmuyoda hiç 2yaşıba geldi hep çığlık atıyo bağırıyo hep sıkıntılı yaniKiz cocuklari bebeklikte daha sakin oluyorlar diye duydum umarim senin kizinda cok uslu olur ve annesini hic yormaz. Sen nasil bir bebektin?
bende sakin uslu bir bebekmişim eşim de. ben hasta bile olmazdım. önceden sağlık karneleri vardı ya benim karnem bombostuKiz cocuklari bebeklikte daha sakin oluyorlar diye duydum umarim senin kizinda cok uslu olur ve annesini hic yormaz. Sen nasil bir bebektin?
evet biliyorum bu zamanların keyfini çıkarmaya bakıyorumPoponu kaşı canım amin inşallahhama zaten sen en güzel dönemdesin 3 6 ay arası en güzel dönem bence keyfini çıkar hamileliğin. Ben doğumda en çok hamiliğimi özledim mesela her zaman.
AlemsinYemek biter bitmez ayartıcam adamı dünden de tartışmıştım napim doğacak yavrum için gururumu ayaklar altına alıcam mecbur. Gör yavrum gör cefakar ananı gör
Maşallahhh süper canım.bende sakin uslu bir bebekmişim eşim de. ben hasta bile olmazdım. önceden sağlık karneleri vardı ya benim karnem bombostu
evet biliyorum bu zamanların keyfini çıkarmaya bakıyorumbenim ilk 3 ay da yorucu geçmedi. 1 kilo aldım şuana kadar herşey ideal ilerliyor masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?