Sen gecen gunde bunu demistin o gunden sonra daha da rahat olmaya calisiyorum cunku haklisin etkiliyor kesinlikle.Yok yok gebelikle alakalı valla, kuzenim kızı oldu kendide hep sakindi kuzu gibiydi ayyy kızı da öyle sakin maşallah uslu, görümcemn kızı oldu, gebeliği felaketti ama hep stres bize bile yansıtırdı o stresini. Bide erkek iatiyodu kız oldu kabullenemedi bi türlü falan şimdi o kız çok fena konuşmuyoda hiç 2yaşıba geldi hep çığlık atıyo bağırıyo hep sıkıntılı yani
Insallah bebegin de senin gibi olur yoksa uykusuzluk cok zor Rabbim insani yavrusuyla yormasin insallahbende sakin uslu bir bebekmişim eşim de. ben hasta bile olmazdım. önceden sağlık karneleri vardı ya benim karnem bombostu
evet biliyorum bu zamanların keyfini çıkarmaya bakıyorumbenim ilk 3 ay da yorucu geçmedi. 1 kilo aldım şuana kadar herşey ideal ilerliyor masallah
Biz daha gebe kalamadık ama hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz canım burda. Bende yaşadığım gördüklerimi sizle paylaşıyorum :) Arkadaşım olarak görüyoeum sizi çünkü ❣ sizlerde güzel geçirin doya doya yaşayın gebeliğinizi :) anne karnında huzurlu mutlu bebiş dünyaya gelince de mutlu huzurlu olur inşallahSen gecen gunde bunu demistin o gunden sonra daha da rahat olmaya calisiyorum cunku haklisin etkiliyor kesinlikle.
evet evet tabi. max 14-15 kiloyla kapatmak istiyorum bakalımMaşallahhh süper canım.
Son 3 ay alırsın asıl o zaman bebiş iyice büyüyo zaten beslendiklerinden alacak
amiin insallah canımInsallah bebegin de senin gibi olur yoksa uykusuzluk cok zor Rabbim insani yavrusuyla yormasin insallah
Gercek adini bilmiyorum ama hep dua ediyorum hepinize Rabbim hep birlikte gebelik yasamyi nasip eder insallah. Allah razi olsun canim kendi adima konusayim sen benden cok daha tecrubelisin bu konuda yasayip tecrube etmissin bizimlede paylasiyorsun bunlari taktir ettigim annelerde birisin insallah yakin zamanda ikinci yavrunuda guzelce buyutmek nasip olurBiz daha gebe kalamadık ama hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz canım burda. Bende yaşadığım gördüklerimi sizle paylaşıyorum :) Arkadaşım olarak görüyoeum sizi çünkü ❣ sizlerde güzel geçirin doya doya yaşayın gebeliğinizi :) anne karnında huzurlu mutlu bebiş dünyaya gelince de mutlu huzurlu olur inşallah
çok teşekkür ederim canım size de nasip olsunAy hadi gözün aydın valla ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Canım ben aslında cinsiyet konusunda hiçbir şey hissetmiyodum ama son zamanlarda sanki kız gibi doğuyo içime :) tabi ekşi şeyler yemek istiyorum falan biraz onların etkisinde kalarak böyle hissediyo olabilirim :))Seninde azcik kalmis ogrenmene sen ne hissediyosun anne hisseder derler
Öyle tabi canım ama zaten çok sık gitmiyorum ya mesela tüp bebek olanlar falan 10 günde iki haftada bir kontrole gidiyo ilk 3 ay, o yüzden sorun olsa onları da çağırmazlar. 3 ay Allahın izniyle bitsin o ara cinsiyetini de öğrenirim nasipse, sonra ayda bir giderim artıkInsan cok merak ediyor ama o utrasyonda heo radiasyon bebege cok zararli sik sik gitmek bana dogru gelmiyor o yuzden gelecek hafta gideyim diyorum bir kere muane olurum bebegin cinsiyetini de bir kerede ogrenirim diyorum
Yani gercekten sok oldum mesajimi tekrar tekrar okudum bu cevabi hak ettigimi dusunmuyorum. Belki hasas bir saatine denk geldi bilmiyorum.
Öyle tabi canım ama zaten çok sık gitmiyorum ya mesela tüp bebek olanlar falan 10 günde iki haftada bir kontrole gidiyo ilk 3 ay, o yüzden sorun olsa onları da çağırmazlar. 3 ay Allahın izniyle bitsin o ara cinsiyetini de öğrenirim nasipse, sonra ayda bir giderim artık
[/QUOTE
Benim de cinsiyet için en 1 ay var kuzum ya daha çok :) cuma hayırlısıyla bi göreyim bebeğimi çok özledim tam 3 hafta olduAy çok zor yaa benım daha 1 aydan fazla var
Nasıl geçer naparım blmıyorum
Neyse sen gör bizede gönderbende görmüş gibi olurum bebeğimiBenim de cinsiyet için en 1 ay var kuzum ya daha çok :) cuma hayırlısıyla bi göreyim bebeğimi çok özledim tam 3 hafta oldu
Of beklemek böyle zor ya her ay her ay neyse artık yazı geçireyim öyle gidicemYok canım yanlış değil tabi, 1 yıl dolunca kadın doğuma gidersin, orada da onlara bakarlar
Fiyat iyiymiş ama baya fazla almışsın canım bende evlendiğim ilk ay 10 tane gebelik testi almıştım şimdi evleneli 8 ay oluyo 3 tane kaldı :) gecen ayda ovulasyon testi aldim 20 tane yeni baslycam insallah sonuc alırım
Tamam canım öyle yapalım :)Neyse sen gör bizede gönderbende görmüş gibi olurum bebeğimi
Bende hep ona şaşmışımdır kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor arkadaş, bizim belimiz kopsun millet hop gebeBugün kararlıyım valla, yemeği yedi yatıyor karşı koltukta varam gidem dün hiç trip atmamış gibi evladım için gurursuzluk yapam
ya tabi ki sırf kardeşsiz büyümesin diye bunalıma girme niyetim yokama ben yaş aralığını 2 istiyorum. tam onu sütten kesmiş çişini öğretmiş olurum diğerine geçerim tabi enerji bulursam. benim bebeğim uslu olacakmış gibi geliyor bana. insallah öyle de olur. sırf hamilelikteki uyku düzeni bile çocuğu etkilediği için şimdiden düzen kuruyorum uyku eğitimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?