Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gecen gunde bunu demistin o gunden sonra daha da rahat olmaya calisiyorum cunku haklisin etkiliyor kesinlikle.

Insallah bebegin de senin gibi olur yoksa uykusuzluk cok zor Rabbim insani yavrusuyla yormasin insallah

Sen gecen gunde bunu demistin o gunden sonra daha da rahat olmaya calisiyorum cunku haklisin etkiliyor kesinlikle.
Biz daha gebe kalamadık ama hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz canım burda. Bende yaşadığım gördüklerimi sizle paylaşıyorum :) Arkadaşım olarak görüyoeum sizi çünkü ❣ sizlerde güzel geçirin doya doya yaşayın gebeliğinizi :) anne karnında huzurlu mutlu bebiş dünyaya gelince de mutlu huzurlu olur inşallah

Gercek adini bilmiyorum ama hep dua ediyorum hepinize Rabbim hep birlikte gebelik yasamyi nasip eder insallah. Allah razi olsun canim kendi adima konusayim sen benden cok daha tecrubelisin bu konuda yasayip tecrube etmissin bizimlede paylasiyorsun bunlari taktir ettigim annelerde birisin insallah yakin zamanda ikinci yavrunuda guzelce buyutmek nasip olur

Seninde azcik kalmis ogrenmene sen ne hissediyosun anne hisseder derler
Canım ben aslında cinsiyet konusunda hiçbir şey hissetmiyodum ama son zamanlarda sanki kız gibi doğuyo içime :) tabi ekşi şeyler yemek istiyorum falan biraz onların etkisinde kalarak böyle hissediyo olabilirim :))

Insan cok merak ediyor ama o utrasyonda heo radiasyon bebege cok zararli sik sik gitmek bana dogru gelmiyor o yuzden gelecek hafta gideyim diyorum bir kere muane olurum bebegin cinsiyetini de bir kerede ogrenirim diyorum
Öyle tabi canım ama zaten çok sık gitmiyorum ya mesela tüp bebek olanlar falan 10 günde iki haftada bir kontrole gidiyo ilk 3 ay, o yüzden sorun olsa onları da çağırmazlar. 3 ay Allahın izniyle bitsin o ara cinsiyetini de öğrenirim nasipse, sonra ayda bir giderim artık

Canım inan bir hayvan sahibi olmadıgın için bu yorumun bizleri çok üzüyor .
Gerçek kardeş diye bir ayrım yok .
İnan kedilerim benım için herşeyden değerli .
Çocuğumda değerli olucak belki kedilerimin bir tık üstünde olucak ama yine akrabalarımdan çok değerli olucaklar .
Ki şuan gebelik döneminde bir çok saçma insanın bir çok saçma yorumuna rast geliyoruz kedilerimizden dolayı o yüzden sanırım bu hassasiyetmiz.

Yani gercekten sok oldum mesajimi tekrar tekrar okudum bu cevabi hak ettigimi dusunmuyorum. Belki hasas bir saatine denk geldi bilmiyorum.

Ay çok zor yaa benım daha 1 aydan fazla var
Nasıl geçer naparım blmıyorum

Elçin söylüyordu freely test çok iyi hassas diye baktım 40 lısı var alayım bari dedim

Haha eşimde hep der bu kaza yapanlar nasıl hep o güne denk getiriyorlar biz okdr yapıyoruz olmuyor :) hadi kuzum beline kuvvet insallah tutar bebişin

Çalışmıyor olsam kesin Bende iki yaş koyardım araya ama çalıştığım için 3 veya 4 yaşına gelince yaparım üçüncüyü de işitiyorum ama kısmet bakalım normalde hep iki derdim ama geçen 10 yaşında yigenimle konuşurken dedi teyze ben hiç teyze olamıcam diye o laf bana çok koydu bunun mu etkisi var bilmiyorum ama üçüncüyü de düşünürüm gibi eşime kalsa zaten o dört te ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…