- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
çok teşekkür ederim canım size de nasip olsun❣
Tabi canim senin kararin insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin ana diyorum ama bakma kendim de meraktan catliyorum zor dayaniyorumÖyle tabi canım ama zaten çok sık gitmiyorum ya mesela tüp bebek olanlar falan 10 günde iki haftada bir kontrole gidiyo ilk 3 ay, o yüzden sorun olsa onları da çağırmazlar. 3 ay Allahın izniyle bitsin o ara cinsiyetini de öğrenirim nasipse, sonra ayda bir giderim artık
Amin canım inşallah bugünden sonra şafak attırıcam artık kapandı ovü dönemi bu ayHaha eşimde hep der bu kaza yapanlar nasıl hep o güne denk getiriyorlar biz okdr yapıyoruz olmuyor :) hadi kuzum beline kuvvet insallah tutar bebişin
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canımTabi canim senin kararin insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin ana diyorum ama bakma kendim de meraktan catliyorum zor dayaniyorum
Canim yaklasik 12 yil once bizimde kedimiz vardi cok severdim ama uzun zaman oldu bir hayvanla ayni evde yasamayali tabi ki sizin aranizdaki bagi anliyamam anladigimida ima bile etmedim. Emin ol disarda bir hayvani yarali gorsem oturup agliyorum ben o cumlede ne arkadasi dene kedisini yargilamadim amacim sadece 2.kez anne olmak isteyeceksin demekti. Bugune kadar grupta kediler ile ilgili cok konusma gecti Allah biliyorya imrene imrene okudum ne guzel bakabiliyorlar dedim ben asla kimseye bu konuda kotu bir yorum yapmadim aldigim cevap sanki hergun elestiriyorum oldu. Hassas donemler oldugu icin yanlis anlasildi diye dusunuyorumCanım inan bir hayvan sahibi olmadıgın için bu yorumun bizleri çok üzüyor .
Gerçek kardeş diye bir ayrım yok .
İnan kedilerim benım için herşeyden değerli .
Çocuğumda değerli olucak belki kedilerimin bir tık üstünde olucak ama yine akrabalarımdan çok değerli olucaklar .
Ki şuan gebelik döneminde bir çok saçma insanın bir çok saçma yorumuna rast geliyoruz kedilerimizden dolayı o yüzden sanırım bu hassasiyetmiz.
Simdi daha da buyumusler tam bebege benziyorlardir. Galiba kendime engel olamiyacam yaaa senden esinleyip gidesim geldiHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canıminsanın içi içini yiyiyo ya nasıl acaba diye
Canim benim hayvanlara karsi bir sevgisizligim yok ki mesela senin kedilerini anlattigin butun mesajlarini seve seve okudum hepsinin elcinin de oyle ben sadece anne olmak istersin dedim. Yine belirteyim tabi ki benim evim de hayvan olmadigi icin o bagi bilmem mumkun degil siz daha iyi bilirsiniz ama ben kotu bir yorum yapmadim kiKedi konusunu da gördüm ama anca oturabildim pc başına,Ardnlina kuzum bende de var 2 tane minnak, inan ki evin içinde evlat gibi oluyorlar dün yarım saatlik basit bir kısırlaştırma operasyonu geçirdi oğlum onda bile perişan oldum. Gebe ol ya da olma elçinin de söylediği gibi o kadar çok gereksiz yorum duyuyoruz ki insanlardan, savunma mekanizması oluşuyor bizde.
Sen normal bir şey söyledin belki kendince ama hayvan sahipleri olarak bu konuda biraz hassas olabiliyoruz.
Biliyorum kuzum kimse de öyle anlamamıştır zaten emin ol, sadece biraz hassas olabiliyoruz bu konularda onu söylemek istedim sebebi sen değilsin sürekli etrafımızda olan insanlarCanim benim hayvanlara karsi bir sevgisizligim yok ki mesela senin kedilerini anlattigin butun mesajlarini seve seve okudum hepsinin elcinin de oyle ben sadece anne olmak istersin dedim. Yine belirteyim tabi ki benim evim de hayvan olmadigi icin o bagi bilmem mumkun degil siz daha iyi bilirsiniz ama ben kotu bir yorum yapmadim ki
Belki benim cumlem birseylerin ustune geldi bu konuda hicbirsey demiyorum ama yasa kadar girildi akil verme falan tek uzuntum gercekten burada bir aile gibi olduk herseyi paylasiyoruz bir birimize gep dua ediyoruz bazen belki birimiz yanlis birsey soylese bile sakince cevap vermemiz gerektigini dusunuyorum hep burada konusulan sey aramizda gonul bagi var bunun hatrina bile hemen gemileri yakmak dogru gelmiyor banaBiliyorum kuzum kimse de öyle anlamamıştır zaten emin ol, sadece biraz hassas olabiliyoruz bu konularda onu söylemek istedim sebebi sen değilsin sürekli etrafımızda olan insanlar
Amin canım inşallah bugünden sonra şafak attırıcam artık kapandı ovü dönemi bu ay
Gercek adini bilmiyorum ama hep dua ediyorum hepinize Rabbim hep birlikte gebelik yasamyi nasip eder insallah. Allah razi olsun canim kendi adima konusayim sen benden cok daha tecrubelisin bu konuda yasayip tecrube etmissin bizimlede paylasiyorsun bunlari taktir ettigim annelerde birisin insallah yakin zamanda ikinci yavrunuda guzelce buyutmek nasip olur
kuzu eşin direkt banyoya gitsin sen belinin altına yastık koy ayaklarını da duvara daya. yarım saat kadar yat sonra yıkan. ya aslında oldu mu 5 dk bile yatmak gerekmiyor kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor ama biz işi sağlama alalım
Evet artık minicik bi bebeğe benziyolardır. Seninki zaten iyice büyümüştür kuzucuk :) bilemiyorum artık, aklına girmiyim hiçSimdi daha da buyumusler tam bebege benziyorlardir. Galiba kendime engel olamiyacam yaaa senden esinleyip gidesim geldi
yok ben hastanede yumurta takibi yaptırmıstım. ama ovuyla aynı mantıkmorcivertkedi sen ovu testiylemi hamile kalmıştın kuzum ?
ovu kullananların genelde erkek oluyorya tam yuumrtlamayı yakaladıkları için. senin nası kız oldu
taktiği ver bakalımmm
Allah ol dedikten sonra oluyorrr işte :)yok ben hastanede yumurta takibi yaptırmıstım. ama ovuyla aynı mantıkçatlamadan 1 gün önce ve çatladığı gün ilişki oldu. bende şaşırdım valla hani kız spermler daha yavastı benim kızım jet gibi geçmiş sonra şöyle düşündüm, yumurtam gün içerisinde çatladıysa o ara dünkü spermlerden döllenmis olabilir. orda da Allah ne verdiyse var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?