Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canim senin kararin insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin ana diyorum ama bakma kendim de meraktan catliyorum zor dayaniyorum

Kedi konusunu da gördüm ama anca oturabildim pc başına, Ardnlina kuzum bende de var 2 tane minnak, inan ki evin içinde evlat gibi oluyorlar dün yarım saatlik basit bir kısırlaştırma operasyonu geçirdi oğlum onda bile perişan oldum. Gebe ol ya da olma elçinin de söylediği gibi o kadar çok gereksiz yorum duyuyoruz ki insanlardan, savunma mekanizması oluşuyor bizde.

Sen normal bir şey söyledin belki kendince ama hayvan sahipleri olarak bu konuda biraz hassas olabiliyoruz.

Son düzenleme:
Tabi canim senin kararin insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin ana diyorum ama bakma kendim de meraktan catliyorum zor dayaniyorum
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım insanın içi içini yiyiyo ya nasıl acaba diye

Canim yaklasik 12 yil once bizimde kedimiz vardi cok severdim ama uzun zaman oldu bir hayvanla ayni evde yasamayali tabi ki sizin aranizdaki bagi anliyamam anladigimida ima bile etmedim. Emin ol disarda bir hayvani yarali gorsem oturup agliyorum ben o cumlede ne arkadasi dene kedisini yargilamadim amacim sadece 2.kez anne olmak isteyeceksin demekti. Bugune kadar grupta kediler ile ilgili cok konusma gecti Allah biliyorya imrene imrene okudum ne guzel bakabiliyorlar dedim ben asla kimseye bu konuda kotu bir yorum yapmadim aldigim cevap sanki hergun elestiriyorum oldu. Hassas donemler oldugu icin yanlis anlasildi diye dusunuyorum

Canim benim hayvanlara karsi bir sevgisizligim yok ki mesela senin kedilerini anlattigin butun mesajlarini seve seve okudum hepsinin elcinin de oyle ben sadece anne olmak istersin dedim. Yine belirteyim tabi ki benim evim de hayvan olmadigi icin o bagi bilmem mumkun degil siz daha iyi bilirsiniz ama ben kotu bir yorum yapmadim ki

Biliyorum kuzum kimse de öyle anlamamıştır zaten emin ol, sadece biraz hassas olabiliyoruz bu konularda onu söylemek istedim sebebi sen değilsin sürekli etrafımızda olan insanlar

Biliyorum kuzum kimse de öyle anlamamıştır zaten emin ol, sadece biraz hassas olabiliyoruz bu konularda onu söylemek istedim sebebi sen değilsin sürekli etrafımızda olan insanlar
Belki benim cumlem birseylerin ustune geldi bu konuda hicbirsey demiyorum ama yasa kadar girildi akil verme falan tek uzuntum gercekten burada bir aile gibi olduk herseyi paylasiyoruz bir birimize gep dua ediyoruz bazen belki birimiz yanlis birsey soylese bile sakince cevap vermemiz gerektigini dusunuyorum hep burada konusulan sey aramizda gonul bagi var bunun hatrina bile hemen gemileri yakmak dogru gelmiyor bana

Ah canım Allah razı olsun ☺❤
Aminn inşallah Rabbim bekletmesin hiçbirimizi

morcivertkedi sen ovu testiylemi hamile kalmıştın kuzum ?
ovu kullananların genelde erkek oluyorya tam yuumrtlamayı yakaladıkları için. senin nası kız oldu
taktiği ver bakalımmm

Simdi daha da buyumusler tam bebege benziyorlardir. Galiba kendime engel olamiyacam yaaa senden esinleyip gidesim geldi
Evet artık minicik bi bebeğe benziyolardır. Seninki zaten iyice büyümüştür kuzucuk :) bilemiyorum artık, aklına girmiyim hiç

morcivertkedi sen ovu testiylemi hamile kalmıştın kuzum ?
ovu kullananların genelde erkek oluyorya tam yuumrtlamayı yakaladıkları için. senin nası kız oldu
taktiği ver bakalımmm
yok ben hastanede yumurta takibi yaptırmıstım. ama ovuyla aynı mantık çatlamadan 1 gün önce ve çatladığı gün ilişki oldu. bende şaşırdım valla hani kız spermler daha yavastı benim kızım jet gibi geçmiş sonra şöyle düşündüm, yumurtam gün içerisinde çatladıysa o ara dünkü spermlerden döllenmis olabilir. orda da Allah ne verdiyse var zaten

Allah ol dedikten sonra oluyorrr işte :)
bakalım bizim ne zaman olacak cinsiyetleri ne olacakkk cok heycanlı :)
bide benmide kızım olursaaa ne güzel olur yaa hayali bile cok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…