Allah ol dedikten sonra oluyorrr işte :)
bakalım bizim ne zaman olacak cinsiyetleri ne olacakkk cok heycanlı :)
bide benmide kızım olursaaa ne güzel olur yaa hayali bile cok tatlı
ay inşallah sizlerinkini de görürüz burda
Amin aminAh canım Allah razı olsun ☺❤
Aminn inşallah Rabbim bekletmesin hiçbirimizi
Zaten cuma gudiye11+0 olucak bence gormek icin yeteri kadar buyumustur. Zaten asiri merak ediyorum ne durumda diyeEvet artık minicik bi bebeğe benziyolardır. Seninki zaten iyice büyümüştür kuzucuk :) bilemiyorum artık, aklına girmiyim hiç
günaydın canım nasılsınnn :)Günaydıın kuzucuklar
ben yaptırmadım canım :)morcivertkedi gunaydin canim birsey sorucam sen ikili testini kacinci haftada yaptirdin birde nerede yaptirdin acaba?
Ağrılı ağrılı oturuyorum valla.. bu ay pek bi zor geçiriyorum.. yarında doktora gidecğim olursan 3. Günü gel demiştigünaydın canım nasılsınnn :)
bakalımmm ne dicekk bu ay benimde acayip ağrılı ve tuhaf oldu kahverengi gibi çok koyu gri gibi falan.Ağrılı ağrılı oturuyorum valla.. bu ay pek bi zor geçiriyorum.. yarında doktora gidecğim olursan 3. Günü gel demişti
günaydın canım nasılsınnn :)
diş önemli aman ihmal etmebakalımmm ne dicekk bu ay benimde acayip ağrılı ve tuhaf oldu kahverengi gibi çok koyu gri gibi falan.
ben soğan kürüne bağladım temizlik yspıyo diye düşündüm.
önümüzdeki aydan umutluyum bakalım.
birazdanda dişçiye gidcem bitane kanal tedavisi geerektiren dişim vardı. adet olmayı bekliyordum yaptırmak için. onuda yaptırımde aradan cıksın.
sonra yumurtlama dönemi ve yoğun bi çalışma bizi bekler
Amann dişi ihmal etme sonra benım gibi çekern bak şuan hiçbişey yapamıyorlarbakalımmm ne dicekk bu ay benimde acayip ağrılı ve tuhaf oldu kahverengi gibi çok koyu gri gibi falan.
ben soğan kürüne bağladım temizlik yspıyo diye düşündüm.
önümüzdeki aydan umutluyum bakalım.
birazdanda dişçiye gidcem bitane kanal tedavisi geerektiren dişim vardı. adet olmayı bekliyordum yaptırmak için. onuda yaptırımde aradan cıksın.
sonra yumurtlama dönemi ve yoğun bi çalışma bizi bekler
Sen bilirsin canım sen de dayanamoyosan bi git gör bebişini :)Zaten cuma gudiye11+0 olucak bence gormek icin yeteri kadar buyumustur. Zaten asiri merak ediyorum ne durumda diye
Ayy koyu gibi yaa inşallah bebeliktendirKızlar ovu testi yaptım adetime bana göre iki gün kalmış sanki koyulaşmış dimi
aynen canım dişçide öyle dedi hamile kalmadan yaptır dedi gidip yaptırcam şimdi 12 buçukta randevum var :)Amann dişi ihmal etme sonra benım gibi çekern bak şuan hiçbişey yapamıyorlar
Allah kolaylık versın canım diş işi zoraynen canım dişçide öyle dedi hamile kalmadan yaptır dedi gidip yaptırcam şimdi 12 buçukta randevum var :)
bakalım ne dicek sana merak ediyorum :)diş önemli aman ihmal etme
Bende iğneye ilaca falan yoruyorum.. geçen ay aşılama önermişti.. eşimle konuştuk bu ay denesek mi diye duruma göre bakıcaz yada kendi kendimize çalışcas
Bende sabırsızlıkla cuma günü bekliyorum o gün yapcam testi ayy inşallah bebektendir çok teşekkür ederimAyy koyu gibi yaa inşallah bebeliktendir ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?