Sebebi ozel degilse sorabilir miyim?ben yaptırmadım canım :)
İnşallah yaaa martta gebe çıkaramadık henüzBende sabırsızlıkla cuma günü bekliyorum o gün yapcam testi ayy inşallah bebektendir çok teşekkür ederim ☺
Kuzu bende düşünmüyorum .Sebebi ozel degilse sorabilir miyim?
Randevu aldim cuma ogleden sonrasi icin dayanamadimSen bilirsin canım sen de dayanamoyosan bi git gör bebişini :)
Direk buraya yazcam sonucu inşallahİnşallah yaaa martta gebe çıkaramadık henüz
İnşallah canım heyecanla beklıyoruzDirek buraya yazcam sonucu inşallah ☺
Ay koyu buKızlar ovu testi yaptım adetime bana göre iki gün kalmış sanki koyulaşmış dimi
İnşallah allah razı olsunİnşallah canım heyecanla beklıyoruz ♥
İnşallah canım ben de bi ovuyla hamilelik öğrenenler var dedim bakim silik mi koyu mu çıkcak baktım böyle çıktı cumayı dört gözle bekliyorum o zaman kesinleşcek sonuçAy koyu buHadi inşallahh
İnşallah mart gebemiz sen olursun kuzum, bebeğin seninledir inşallahhİnşallah canım ben de bi ovuyla hamilelik öğrenenler var dedim bakim silik mi koyu mu çıkcak baktım böyle çıktı cumayı dört gözle bekliyorum o zaman kesinleşcek sonuç ☺
Bende aldirmayi dusunmuyorum kesinlikle ama esim yaptir bir sorun varsa belki erken tedavi yaptirma sansimiz olur diyor yoksa benim icin sonuc hicbirseyi degistirmiyecek. Rabbim sagkikli bir sekilde nasip eder insallah Allahtan gelen de basimizin ustuneKuzu bende düşünmüyorum .
Zihinsel bir özrü olursa aldıramam çünkü ..
Ayy inşallah canım Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah mart gebemiz sen olursun kuzum, bebeğin seninledir inşallahh
Tedavisi yok maalesef canımBende aldirmayi dusunmuyorum kesinlikle ama esim yaptir bir sorun varsa belki erken tedavi yaptirma sansimiz olur diyor yoksa benim icin sonuc hicbirseyi degistirmiyecek. Rabbim sagkikli bir sekilde nasip eder insallah Allahtan gelen de basimizin ustune
Erken evlenince ne olcak :))ay yok ya ben belli bi süre sonra özlerim gibime geliyor. ilk kez benimle yaşıt birinasıl sevindim anlatamam @can09e kuzum bak baska minnoslar da varmış :)
Benim de bir akrabama ayni seyi demislerdi bebek cok sukur gayet saglikli dogdu. Dr konusacam tedavisi yoksa yoksa bende yaptirmiyacam galiba Rabbim insallah bize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder yaaTedavisi yok maalesef canım
Tedavısı olsa bende yaptırırdım . Tanıdıklarıma oldr saçma sapan yanılar konuldu sonra hepsi yanlış çıktı .
Allah korusun o stresle yaşayamam ..
Karar sizin canım zararı yok istiyosan yaparsın
Kız ben amuda bile kalktımkuzu eşin direkt banyoya gitsin sen belinin altına yastık koy ayaklarını da duvara daya. yarım saat kadar yat sonra yıkan. ya aslında oldu mu 5 dk bile yatmak gerekmiyor kazara hamile kalanlar nasıl kalıyor ama biz işi sağlama alalım
Amin canım amiiinnnnBenim de bir akrabama ayni seyi demislerdi bebek cok sukur gayet saglikli dogdu. Dr konusacam tedavisi yoksa yoksa bende yaptirmiyacam galiba Rabbim insallah bize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder yaa
Bende 5 10 dk duvara koydum baxaklarımıKız ben amuda bile kalktımhatta dedim esime sen ayaklarımdan tut salla beni aşağı doğru olmaynca olmuyor uzmanlarda diyor alakası yok diye ama bilmiyorum artık azck bi ihtimalde olsa deniyoruz:))
Sanmıyorum olacağı vardr bence :) ben 6 7 aydır bunu deniyorum olmuyo :)Bende 5 10 dk duvara koydum baxaklarımı
Eşim bakıp bakıp dalga geçti hatta
Artık onunla ilgisi varmı blmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?