Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ben de bi ovuyla hamilelik öğrenenler var dedim bakim silik mi koyu mu çıkcak baktım böyle çıktı cumayı dört gözle bekliyorum o zaman kesinleşcek sonuç ☺
İnşallah mart gebemiz sen olursun kuzum, bebeğin seninledir inşallahh

Kuzu bende düşünmüyorum .
Zihinsel bir özrü olursa aldıramam çünkü ..
Bende aldirmayi dusunmuyorum kesinlikle ama esim yaptir bir sorun varsa belki erken tedavi yaptirma sansimiz olur diyor yoksa benim icin sonuc hicbirseyi degistirmiyecek. Rabbim sagkikli bir sekilde nasip eder insallah Allahtan gelen de basimizin ustune

Tedavisi yok maalesef canım
Tedavısı olsa bende yaptırırdım . Tanıdıklarıma oldr saçma sapan yanılar konuldu sonra hepsi yanlış çıktı .
Allah korusun o stresle yaşayamam ..

Karar sizin canım zararı yok istiyosan yaparsın

Benim de bir akrabama ayni seyi demislerdi bebek cok sukur gayet saglikli dogdu. Dr konusacam tedavisi yoksa yoksa bende yaptirmiyacam galiba Rabbim insallah bize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder yaa

Kız ben amuda bile kalktım hatta dedim esime sen ayaklarımdan tut salla beni aşağı doğru olmaynca olmuyor uzmanlarda diyor alakası yok diye ama bilmiyorum artık azck bi ihtimalde olsa deniyoruz:))

Kız ben amuda bile kalktım hatta dedim esime sen ayaklarımdan tut salla beni aşağı doğru olmaynca olmuyor uzmanlarda diyor alakası yok diye ama bilmiyorum artık azck bi ihtimalde olsa deniyoruz:))
Bende 5 10 dk duvara koydum baxaklarımı
Eşim bakıp bakıp dalga geçti hatta
Artık onunla ilgisi varmı blmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…