Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah canım yumurtlamanın üzerinden zamanın geçmesi adet günün geçmesinden daha önemli dimi kesin sonuç için canım
Çok anlamadım canım sorunu ama bende adete 5-6 kaladan beri ovulasyon yapıyordum ve koyuydu.Adet günü ve geçtiği zamanda ovulasyon testi pik haldeydi.
Ben adete üç kala gebelik testi yaptım çıktı

Acaba sorun şu muydu,yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince geliyor regl.Gec yumurtlama olaylarında yumurtlamanin üstüne 14u ekleyip beklemek lazım,adetin öne çekilmiş olsada

Benım memikler aldı başını gitti
Ama nasıl ağrıyor normalde insanların ilk haftalar çok ağrılı olurmus benım 7+5 ten sonra dokunulmayacak kıvaa geldi . Akşam eşimin eli gidiyor çığlıkla uyanıyorum resmen

Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Aynen yani eski adetime göre hesap yapmicam yani demek istedim canım

Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Ah canım yaa çok geçmiş olsun
Allahım yardımcın olsunbir an evvel atlat şu durumu inşallah canım yaaa

Canımmm ne oldu sana neden moralin bozuk?
Eşimle problem yaşadık dün tatlisim.. kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişimişte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu
Mesajlarına baktiim silinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…