- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Canım tatlisiimnedemistimkibenn canımmm nerelerdesin sen?
Benimde böyle oluyordu ovulasyonKızlar ovu testi yaptım adetime bana göre iki gün kalmış sanki koyulaşmış dimi
Ayy inşallah canımBenimde böyle oluyordu ovulasyoninşallah bebeğin habercisi canım:)
Çok anlamadım canım sorunu ama bende adete 5-6 kaladan beri ovulasyon yapıyordum ve koyuydu.Adet günü ve geçtiği zamanda ovulasyon testi pik haldeydi.Ayy inşallah canımyumurtlamanın üzerinden zamanın geçmesi adet günün geçmesinden daha önemli dimi kesin sonuç için canım
Ben de 3 e aldım randevuyu canım, ancak o ara boştayım :))Randevu aldim cuma ogleden sonrasi icin dayanamadim
Doktor bana özellikle 1 saat ayaklanmayacaksın dedi..Bende 5 10 dk duvara koydum baxaklarımı
Eşim bakıp bakıp dalga geçti hatta
Artık onunla ilgisi varmı blmıyorum:)
Allah şifa versin canım..Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Aynen yani eski adetime göre hesap yapmicam yani demek istedim canımÇok anlamadım canım sorunu ama bende adete 5-6 kaladan beri ovulasyon yapıyordum ve koyuydu.Adet günü ve geçtiği zamanda ovulasyon testi pik haldeydi.
Ben adete üç kala gebelik testi yaptım çıktı
Acaba sorun şu muydu,yumurtlamanın üstünden 14 gün geçince geliyor regl.Gec yumurtlama olaylarında yumurtlamanin üstüne 14u ekleyip beklemek lazım,adetin öne çekilmiş olsada
Allah şifa versin canım inşallah atlatırsınKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Ah canım yaa çok geçmiş olsunKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Canımmm ne oldu sana neden moralin bozuk?Canım tatlisiimMoralim bozuktu..Bı de bugün full ve nöbet olunca sabah gelemedim,öğle arasında merhaba diyeyim istedim şimdi sayfaları okicam:)
Benim de bat 13 nisan bakalım hayırlısı ne ise olsun hepimiz içinaramızda 2 gün varrr nisan bzim ayımızzz olacakk kızlarrr :)
Not aldım canım kafam iyi olursa pc ye geçip yazıcamH E yeni bat 13 nisan canım
Eşimle problem yaşadık dün tatlisim..Canımmm ne oldu sana neden moralin bozuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?