Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..

Geçmiş olsun canım, hemen temizlenir insallah

Ya onun gerçek düşüncesi değildir. Olur mu öyle şey, üzülme. Senin iyi beslenmen için, kendince doğru olan noktandan vurmaya çalışmış. Biraz idare et artık. Sen üzülme ki bebeğin de üzülmesin.

Ah kuzum benim üzülme erkekler bizden daha pimpirikli inan ki, mesela ben gerçekten zayıfım bu ay bebiş tutunursa benimki de yemek yemek diye zorlayacak emin ol. Hem sen maşallah mide bulantısı falan yaşamıyorsun hiç üzülme böyle şeylere bak ne güzel yiyorum da diyorsun yarasınn Ne demekmiş bir sorup bin ah işittim işitmek için sordum olur mu öyle şey

test koyuydu aşkım dün silikleşti, en koyu halini değerlendiremedik ama dün değerlendirdik çok şükür. Şimdiiii sayım vakti

Canımm tatlisim Allah razı olsun Ay demek sende cekicen kilo ve yemek konusundaİstemsiz bebekler için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz onlarda anlar inşallah..
Dün siliklestiyse o zaman şafak 13 müdür kii ilk günden başlarsak saymaya şu süreç çabuk geçsin ya,son üç güne gelelim hemen

Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Canım geçmiş olsun
İnşallah sağlığına kavusursun bu sefer
En azından gözetim altindasin

Anlarlar aşkım biraz zaman sadece, onlar bizden biraz farklı düşünüyor süreci de yaşamadıkları için panik oluyorlar belki önemsiyorum seni deme şekilleri böyledir Sen sakın üzülme sorarsa çatlayana kadar yedim öğlen dersin

Ayy galiba 13 bugün, nolur çabuk geçsin noluuur

Hamileliğin ilk aylarında sporun, günlük 1 saat yürüyüşün bir zararı olur mu? Kilo almak istemiyorum koşu bandında yürüsem mi acaba. İşten de ayrıldım temposuz yaşam ve hamilelik hormonları birleşince ruhen hiç iyi sonuçlar çıkmıyor

açıkçası bu sadece risk testi. kesin tanı koyulabilen bi test değil. gebeliğimi zehir etmek istemedim Rabbimden gelen başım üstüne
Simdi biraz arastirdim canim ablamda yaptirma dedi o yuzden bende vazgectim yaptirmaktan Allah korusun bir sorun ciksada tedavisi yokmua birtek aldirma oluyormus bende bunu yaptirmiyacagim icin haklisin hamileligi zehir etmenin hicbir anlami yok. Gelen hersey Allahtan insallah yavrularimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz

evet canım aynen öyle. bende doktora sordum bi sorun çıkarsa anne karnında müdahele imkanı var mı diye. hayır yok dedi. aldırmayacağımıza göre öğrenmenin de anlamı yok dedim. öyle düşünme bazı anneler varsa da bileyim kendimi ona göre hazırlarım diye düşünüyor dedi. yaptıranlar da eminim bunu düşünüyordur ama ben yaptırmamayı tercih ettim. bi değerde ufak oynama olsa kafama takıcam ne gerek var ki belki de sapasağlam çocuk. insallah sağlıkla kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…