- 5 Şubat 2019
- 125
- 377
- 18
- 36
Benimde 11 Nisan canimNot aldım canım kafam iyi olursa pc ye geçip yazıcam
Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Ya onun gerçek düşüncesi değildir. Olur mu öyle şey, üzülme. Senin iyi beslenmen için, kendince doğru olan noktandan vurmaya çalışmış. Biraz idare et artık. Sen üzülme ki bebeğin de üzülmesin.Eşimle problem yaşadık dün tatlisim..kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişim işte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu
Mesajlarına baktiimsilinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis
açıkçası bu sadece risk testi. kesin tanı koyulabilen bi test değil. gebeliğimi zehir etmek istemedim Rabbimden gelen başım üstüneSebebi ozel degilse sorabilir miyim?
Ah kuzum benim üzülme erkekler bizden daha pimpirikli inan ki, mesela ben gerçekten zayıfım bu ay bebiş tutunursa benimki de yemek yemek diye zorlayacak emin ol. Hem sen maşallah mide bulantısı falan yaşamıyorsun hiç üzülme böyle şeylere bak ne güzel yiyorum da diyorsun yarasınnEşimle problem yaşadık dün tatlisim..kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişim işte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu
Mesajlarına baktiimsilinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis
Ne kadar güzel bi düşünce helal olsunaçıkçası bu sadece risk testi. kesin tanı koyulabilen bi test değil. gebeliğimi zehir etmek istemedim Rabbimden gelen başım üstüne
Canımm tatlisim Allah razı olsunAh kuzum benim üzülme erkekler bizden daha pimpirikli inan ki, mesela ben gerçekten zayıfım bu ay bebiş tutunursa benimki de yemek yemek diye zorlayacak emin ol. Hem sen maşallah mide bulantısı falan yaşamıyorsun hiç üzülme böyle şeylere bak ne güzel yiyorum da diyorsun yarasınnNe demekmiş bir sorup bin ah işittim işitmek için sordum olur mu öyle şey
test koyuydu aşkım dün silikleşti, en koyu halini değerlendiremedik ama dün değerlendirdik çok şükür. Şimdiiii sayım vakti
Canım geçmiş olsunKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Anlarlar aşkım biraz zaman sadece, onlar bizden biraz farklı düşünüyor süreci de yaşamadıkları için panik oluyorlar belki önemsiyorum seni deme şekilleri böyledirCanımm tatlisim Allah razı olsunAy demek sende cekicen kilo ve yemek konusunda İstemsiz bebekler için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz onlarda anlar inşallah..
Dün siliklestiyse o zaman şafak 13 müdür kiiilk günden başlarsak saymaya şu süreç çabuk geçsin ya,son üç güne gelelim hemen
geçmiş olsunKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Çok geçmiş olsun . Kısa sürede iyi haberlerini alırız inşallahKızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Öğrenenler varmış canımKızlar ovülasyon ile gebeliğini öğrenen oldu mu
Bunu en iyi doktorunuz bilirHamileliğin ilk aylarında sporun, günlük 1 saat yürüyüşün bir zararı olur mu? Kilo almak istemiyorum koşu bandında yürüsem mi acaba. İşten de ayrıldım temposuz yaşam ve hamilelik hormonları birleşince ruhen hiç iyi sonuçlar çıkmıyor
Ayyy cok heyecanli insallah guzel haberlerle gelirizBen de 3 e aldım randevuyu canım, ancak o ara boştayım :))
Simdi biraz arastirdim canim ablamda yaptirma dedi o yuzden bende vazgectim yaptirmaktan Allah korusun bir sorun ciksada tedavisi yokmua birtek aldirma oluyormus bende bunu yaptirmiyacagim icin haklisin hamileligi zehir etmenin hicbir anlami yok. Gelen hersey Allahtan insallah yavrularimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alirizaçıkçası bu sadece risk testi. kesin tanı koyulabilen bi test değil. gebeliğimi zehir etmek istemedim Rabbimden gelen başım üstüne
Ben ovulasyon testiyle ogrendim canimKızlar ovülasyon ile gebeliğini öğrenen oldu mu
evet canım aynen öyle. bende doktora sordum bi sorun çıkarsa anne karnında müdahele imkanı var mı diye. hayır yok dedi. aldırmayacağımıza göre öğrenmenin de anlamı yok dedim. öyle düşünme bazı anneler varsa da bileyim kendimi ona göre hazırlarım diye düşünüyor dedi. yaptıranlar da eminim bunu düşünüyordur ama ben yaptırmamayı tercih ettim. bi değerde ufak oynama olsa kafama takıcam ne gerek var ki belki de sapasağlam çocuk. insallah sağlıkla kavusuruzSimdi biraz arastirdim canim ablamda yaptirma dedi o yuzden bende vazgectim yaptirmaktan Allah korusun bir sorun ciksada tedavisi yokmua birtek aldirma oluyormus bende bunu yaptirmiyacagim icin haklisin hamileligi zehir etmenin hicbir anlami yok. Gelen hersey Allahtan insallah yavrularimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?