Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ olun kızlar, benim bu ay yalan oldu gebelik falan.. 7 gün ağır bir serum alacağım, ardından da vajinal fitil tedavisi olacak. Serumla iyileşip iyileşmeyeceği de kesin değil. Bakalım..

Sağ olun kızlar, benim bu ay yalan oldu gebelik falan.. 7 gün ağır bir serum alacağım, ardından da vajinal fitil tedavisi olacak. Serumla iyileşip iyileşmeyeceği de kesin değil. Bakalım..
canım çok geçmiş olsun. senin sağlığın yerine gelsin de gebelik icin 1 ay daha bekleriz her şeyin başı sağlık

Kuzum sen iyi ol da bebeğin nasipse gelir sana, üzülme sakın sağlığını düşün önümüzdeki ay seviniriz sana

Ay çatlayana kadar yedim cumleni kullanicam ben fikrin için sağol tatlisiim

r
aynen canım dişçide öyle dedi hamile kalmadan yaptır dedi gidip yaptırcam şimdi 12 buçukta randevum var :)

Bende yaptırdım dişlerimi valla rahatladım. Kg da verdim fazlaları. Düzenli beslenerek az az vermeye devam ediyorum.
Şu an herşey hazır vücutta hazır inşallah sağlıkla gelsin
Bu arada dün bana dr akıntın var dedi yumurtlama cuma olur cumaya kadar rahim temizleyici tek doz bi ilaç verdi yani enfeksiyon vs varsa temizler tek doz zaten 24 saat etkisi ddi dün içtim sabahtan beri sulu satı akıntı çok var demekki temizleniyor. Fitilde verdi 3 akşam yap bırak dedi. Temizlensin hazır olsun rahim diye. Yarında yapıp bırakırım fitilide.
Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum artık bakalım. Kendime oylanmak için hafta sonu ip falan alıcam örgüye başlicam ben kafam dağılsın

kız sen bayaa bayaaa hazırsın
bende gittim yaptırdım dişi kanal yaptı geçici dolgu koydu haftaya cumartesi dolgu yapcak.
haftaya cumartesi pazar bende yuumrtlama gösteriyor.
nası olcak bilmiyorum.
uyuşturmadan yapcaz dolguyu dedi. herhalde yumurtayı etkilicek bi durum olmaz.
bugun diş filmi çekti ama bugun zaten adetimin son günü. yumurta bişi yok ortada
bakalım bu ay nolacak hepimizin haliii çok meraktayım :)

Olmaz olmaz yaptır canım sen sonuçta iğne yapmicak film çekmicekse sorun yokki.
Valla ultra hazırızzz
Bekliyoruz bu 3 ay geldi geldiler artık kaçış yok

Dogru bazi insanlar kendini psikolojikmen hazirlamak isterler ben kendimi taniyorum cok uzulecem saglik olsa bike benim stresim yuzunden yine sorun olabilir o yuzden en iyisi benim icin ogrenmemek. Bende sormayi dusunuyordum sana da bir tedavisi yok demisse hic sormaya bile gerek yok.

Olmaz olmaz yaptır canım sen sonuçta iğne yapmicak film çekmicekse sorun yokki.
Valla ultra hazırızzz
Bekliyoruz bu 3 ay geldi geldiler artık kaçış yok
ay inşalalh canım ya.
bugun kendime kahve yaparken iş yerinde yaşlı bi abi var onada yaptım.
hiç bebek istediğimi falan bilmiyor.
dediki allah razı olsun Allah sana senin gibi iyi ve güzel bi kız cocugu nasip etsin.
aminnnnnn dedim şok oldummm içimi okudu

Kizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 1 hafta once asiri uyku istegim basladi ve burnum tikandi surekli oksurdum oksurmem azaldi ancak hala burnum tikali asiri su icme istegim var goguslerim biraz buyudu dun ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi hala hamile olma sansim var mi

Benimde burnum tıkalıydı kaç gündür canım belki grip olmuşsundur hamilelik belirtisine bağlamadım ben onu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…