- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
İlacim olsa kendi başıma süreceğimKizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 1 hafta once asiri uyku istegim basladi ve burnum tikandi surekli oksurdum oksurmem azaldi ancak hala burnum tikali asiri su icme istegim var goguslerim biraz buyudu dun ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi hala hamile olma sansim var mi
En erken 23 en geç 26Umarim psikolojik deildir canim guzel haber verirsin adet gunun ne zaman
İlacim olsa kendi başıma süreceğim
Bakiniz:2-3 mesaj öncesi..
Erken gebelik testi yapın bence
Ama burun tıkanması in gebelikle bagdasabilecegini hiç duymadım
[/QUO
Gebelik riniti diye birsey var canim ondan acaba mi dedim....benim hikayem aslinda soyle gecen sene bu ayda hamile kalmistim maalesef doguma 3 hafta kala bebegim karnimda oldu bu yuzden sanirim psikolojik olarak tekrar bu ay hamile kalmak istiyorum;( Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Ay hadi İnşallahBenim batta 27 mart, kızlar mart gebesi olalım inşallahhhh
Eşin benı görse neder acaba ?Eşimle problem yaşadık dün tatlisim..kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişim işte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu
Mesajlarına baktiimsilinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis
İnşallah kalırsın canım ya daha mart bayı olanlar var tabi umdumuz onlar :)29 mart benim Batsüpriz yaparım belki bu ay benim batlar bitemedi
4 mart
29 mart
Neyse sonra Nisan a geçebilicem
kız aynı günde mi gidicezBebeğimi görmeme son 30
İşte istifra etmediğim için ne kadar sukretse azEşin benı görse neder acaba ?
Bir lokma yıyemıyorum saçmalayıp senide üzmesin
İlk 3 ay zaten bebek senden almıyor zorlama kendını ..
Yok kuzum 12+2 falan olucak ben cinsiyet için girmiyorum doktorum öyle dedi ama ben bebeğimi görmek için heveslenıyıeum sadecekız aynı günde mi gidicez12 hafta bitmiş mi olacak o gün? kuzum 12 hafta bile olsa cinsiyet hakkında net bişey söyliceğini sanmıyorum bence bi 11de git bide 15 yada 16da. o haftalardaki cinsiyet yanıltıcı olabiliyor
Amann kız ne güZel şanslısın gir gör bebeğiniİşte istifra etmediğim için ne kadar sukretse az
Benimde son 10 gün var minnosu görmeme,sonra aylık kontrollere çağırdı.Muhtemelen leke olmasaydı on gün sonraya hiç cagirmazdi
Sadece o gün oldu canım,kahverenginde.Sonra zaten progestana başlattı leke aynı gün içinde bitti çok şükürAmann kız ne güZel şanslısın gir gör bebeğini ♥♥♥
Çok şükğr lekelenmen geçti değil mi ?
Sadece o gün oldu canım,kahverenginde.Sonra zaten progestana başlattı leke aynı gün içinde bitti çok şükür
Neyse ki zaman bu hafta hızlı geçiyor bana,hadi ilerlesin az daha
gösterir gösterir erkek nasılsaYok kuzum 12+2 falan olucak ben cinsiyet için girmiyorum doktorum öyle dedi ama ben bebeğimi görmek için heveslenıyıeum sadece
O kontrolden sonra 10 gün ücretsiz muayene hakkım varya ondan sonraki hafta tekrar giderim :))
Artık gösterirrr gösteriri göstermezse küserim
gösterir gösterir erkek nasılsaanladım, öylesi daha mantıklı
ahhahah herşeyi ters bu kızın
Dün göbeğim de yüzük salladımyüzük garip hareketler yaptı
Gül gül öldük dün eşimle senın cinsiyet işin bile garip diyo
Dün göbeğim de yüzük salladımyüzük garip hareketler yaptı
Gül gül öldük dün eşimle senın cinsiyet işin bile garip diyo
Çabucak geçsin zamannnBebeğimi görmeme son 30 GÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?