Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba . Birşey soracağım benim adetim ayın 9 una sondu. Ama 4 gündür hala lekelenmeler devam ediyor normal mıdır ki bu acaba var mi olan yada bilicisi olan :)

kızlar bişey sormak istiyorum. Adetime 5 gün var hamile olup olamadığımı bilmiyorum. Gribim ve çok ateşim var ne ilacı kullansam ? İlaç kullansam tehlikeli olur mu

daha henüz varlığından bile haberim yok ama ona bişey olur diye korkuyorum

Geçmiş olsun canım valla bende aynı grip oldum ve korkudan ilaç falan almadım acımı çeke çeke iyileşmeye çalışıyorum sendw artık ıhlamur nane limonla falan idare etmeye çalış

Geçmiş olsun canım valla bende aynı grip oldum ve korkudan ilaç falan almadım acımı çeke çeke iyileşmeye çalışıyorum sendw artık ıhlamur nane limonla falan idare etmeye çalış ☺

sanada çok geçmiş olsun canım. Öyle yapayım artık. Hamile misin yoksa bu ay bkleyenlerden misin

bat gününe ne kadar var ? Bide ne okudum biliyor musun yerleşme anında vücut direncini kaybediyormuş , griple beraber gbeliğini öğrenen çok olmuş acaba bizde
Benim normalde 15 inde ama yumurtlamaya göre 18 inde bilmemki insan beklemekten belirti aramaktan kafayı sıyırcak

Bu arada benim hiç bi belirtim yok sadece normalde adetten bi hafta önce kasık ağrısı göğüs sancısı falan olur, 10gün öncesinde oldu.
Belirtilere takılma canım o kadar çok belirtisi olmadan hamile olanlar varki herkesin bünyesi vücut yapısı farklıdır

Sen ne zaman yumurtladın. Bide ben artık geçmeden test yapmıcam kendimi tutabilirsem. Geçen ay baya gecikti. 3 tane mi 4 tane mi ne test yaptım. Bi tanesinde saatler sonra gayet net bi çizgi beirdi. Acaba mı drdim olmayınca da baya ümitlendim. Akıntım krem kıvamındaydı bide. Normalde adetöncesi kesilir. Hiç kesilmedi. Sonra nırmalden biraz değişik oldu adetim az gibi ama uzun da sürdü falan anlamadım.

Canım benim iki gün sürdü 18 ve 19 uncu gün geç yumurtlama olduğu için geçte adet olcak sanırım onun için bekleyecem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…