- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Geçmiş olsun canım valla bende aynı grip oldum ve korkudan ilaç falan almadım acımı çeke çeke iyileşmeye çalışıyorum sendw artık ıhlamur nane limonla falan idare etmeye çalışkızlar bişey sormak istiyorum. Adetime 5 gün var hamile olup olamadığımı bilmiyorum. Gribim ve çok ateşim var ne ilacı kullansam ? İlaç kullansam tehlikeli olur mu
daha henüz varlığından bile haberim yok ama ona bişey olur diye korkuyorum
Geçmiş olsun canım valla bende aynı grip oldum ve korkudan ilaç falan almadım acımı çeke çeke iyileşmeye çalışıyorum sendw artık ıhlamur nane limonla falan idare etmeye çalış ☺
Çok sağol canım bekleyenlerdenim ya bendesanada çok geçmiş olsun canım. Öyle yapayım artık. Hamile misin yoksa bu ay bkleyenlerden misin
Bence seninki de erkektir canımBebeğimi görmeme son 30 GÜN
Çok sağol canım bekleyenlerdenim ya bende ☺
Benim normalde 15 inde ama yumurtlamaya göre 18 indebat gününe ne kadar var ? Bide ne okudum biliyor musun yerleşme anında vücut direncini kaybediyormuş , griple beraber gbeliğini öğrenen çok olmuşacaba bizde
Benim normalde 15 inde ama yumurtlamaya göre 18 indebilmemki insan beklemekten belirti aramaktan kafayı sıyırcak☺☺
Aa gerçekten mibenimde 18'i.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyen herkese .
Yumurtlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun canımbenimde 18'i.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyen herkese .
Aa gerçekten mi ☺ ben 15 inde yapcam testi Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede birlikte inşallah
Yum
Yumurtlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun canım
O takvimler bende hiç tutmadı canım bu ay ovu testi kullandım 4 gün fark vardı yumurtlamamınH
Hayır bilmiyırum yani adet takvimi var telefonumda ona göre 5 Martta yumurtlamışım :)
Belirtilere takılma canım o kadar çok belirtisi olmadan hamile olanlar varki herkesin bünyesi vücut yapısı farklıdırBu arada benim hiç bi belirtim yoksadece normalde adetten bi hafta önce kasık ağrısı göğüs sancısı falan olur, 10gün öncesinde oldu.
O takvimler bende hiç tutmadı canım bu ay ovu testi kullandım 4 gün fark vardı yumurtlamamın
Canım benim iki gün sürdü 18 ve 19 uncu günSen ne zaman yumurtladın. Bide ben artık geçmeden test yapmıcam kendimi tutabilirsem. Geçen ay baya gecikti. 3 tane mi 4 tane mi ne test yaptım. Bi tanesinde saatler sonra gayet net bi çizgi beirdi. Acaba mı drdim olmayınca da baya ümitlendim. Akıntım krem kıvamındaydı bide. Normalde adetöncesi kesilir. Hiç kesilmedi. Sonra nırmalden biraz değişik oldu adetim az gibi ama uzun da sürdü falan anlamadım.
Biz 7 inci aya gircez canım evlendiğimden beridir de istiyoruz sen pekiPeki kaç aydır bebek niyetiniz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?