Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız buara diyete sardım buraya pek bakamadım şu haftalarda ne kadar zayıflarsam o kadar iyi diye düşünüyorum
Size bir sorum olacak çok erken biliyorum benim dün ve bugün ara ara kasık ağrım oldu doktor kas sıkışması dedi ama yarın sabah bir ovu testi yapsam mı?

Çok sıkma canını bebeği etkilersin benim eşime kalsa daha hamile değilim diyor sen kuş gibi yiyorsun kendini beslemiyorsun hamile kalsan ne yapacaksın diyor ama sen ondan daha çok düşünüyorsun bebeğini zaten ac olsan hissedersin yersin çok yemenin manasıda yok çok kafana takma

Benimkide yeme yeme diyo

Çabucak geçsin zamannn
Valla iyi dayanıyorsunuz kız benim riskli diye heralde ilk 3 ay 2 hafta da 1 çağırıyo drlar 3.aydan sonra ayda 1 e düşüyor.
30 gün dediğin nedir ki çabucak geçer gider ☺
Ay ne bilim benımkı normalde her hafta çağırırdı şaşırtrı benı
Herşey normal ki istemedi bilmşyorum bide ben stres yapıyorum diye buyuk ıhtımalle

Elinde fazla varsa yap canım aman kaçırmayalım

Kızlar merhaba . Birşey soracağım benim adetim ayın 9 una sondu. Ama 4 gündür hala lekelenmeler devam ediyor normal mıdır ki bu acaba var mi olan yada bilicisi olan :)

Aynı sorunu bende yaşadım bu ay normalde benim adetim üç gün sürer ilk gün lekeli oldum ikinci gün hafifkanama oldu ucuncu gün pembe turuncu arası oda peçeteyle sürdükçe geldi normalde gün biterdi ama iki gün daha devam etti o sekilde bugün hiç gelmedi allaha şükür sabah abdest almıştım büyük ihtimalle mevsim değişikliğinden oluyor heralde yada insallah hazırlık yapıyorlardır diyelim

Benimkide yeme yeme diyo
Ehehe o neden ki ya benimki doğru diyor yemekle hiç alakam yoktur ama bebek istediğimden beri yemekle barıştım hayatımda ilk defa dün brokoli yedim sebze yiyorum et yiyorum geven keçiboynuzu pekmezi aldım eşime yediriyorum kendimde yiyordum adam şok geçirdi sen ölmez yemezsin diyor deizm ne yapım bebeğim için yemek zorundayım gelsin ona sorcam zaten yemedegimiz şey kalmadı diyor pf el mecbur çok zor işlermiş yahu ben ne güzel evlenince isteyince hemen olur sanırdım hiç etraftan da duymazdım böyle şeyler garip valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…