- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Biz 7 inci aya gircez canım evlendiğimden beridir de istiyoruz sen peki
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah hiç kimseyi çocukla sınamasın zor vallaBizde 10 aylık evliyiz. 3 aydır istiyoruz. Rabbim nasip etin inşallah sizlerede bana da. ☺
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah hiç kimseyi çocukla sınamasın zor valla
Aminn inşallah canımAmin.. hakkımızda hayırlı ise nasip etsin.. bu ay bekleyen herkes çift çizgiyi görsün inşallah. Hayırlı sağlıklı evltlar versin Rabbimiz
Kızlar merhaba, ben yine hastaneye yatıyorum. Kuvetli ve nadir bir bakteri üremiş. Antibiyotikleri kabul etmiyormuş. Değişik bir ilaç deneyecekler serumla her gün alacakmışım. Dua edin bana..
Eşimle problem yaşadık dün tatlisim..kendisi beni yemek yememekle suçluyor,hamilelikten önce yemek yemekle alakam yoktu sahiden.ama öğreneli beri kahvaltı ve akşam yemeği zaten onunla yiyorum.oglenleri de artık yiyorum iştahla.ama beyefendiyi inandiramiyorum.moralimi bozdu.hamilelige hazır değilmişim işte bu cümle fazlasıyla üzdü..Ay sanki zayıflıktan ölünüyor,çok şükür aşırı zayıf kategorisinde de değilim yani.ay bı soru sordun bin ah isittin canım
Sen nasılsiin test durumları nasıl en son çok koyuydu
Mesajlarına baktiimsilinmiş sahiden çatlamış o zaman yaşasın şafak saymaa tatliis
Benimkide yeme yeme diyoÇok sıkma canını bebeği etkilersin benim eşime kalsa daha hamile değilim diyor sen kuş gibi yiyorsun kendini beslemiyorsun hamile kalsan ne yapacaksın diyor ama sen ondan daha çok düşünüyorsun bebeğini zaten ac olsan hissedersin yersin çok yemenin manasıda yok çok kafana takma
Ay ne bilim benımkı normalde her hafta çağırırdı şaşırtrı benıÇabucak geçsin zamannn
Valla iyi dayanıyorsunuz kız benim riskli diye heralde ilk 3 ay 2 hafta da 1 çağırıyo drlar 3.aydan sonra ayda 1 e düşüyor.
30 gün dediğin nedir ki çabucak geçer gider ☺
Oo erkek diyen 3 olduBence seninki de erkektir canım ☺
Elinde fazla varsa yap canım aman kaçırmayalımİyi akşamlar hanımlar nasılsınız buara diyete sardım buraya pek bakamadımşu haftalarda ne kadar zayıflarsam o kadar iyi diye düşünüyorum
Size bir sorum olacak çok erken biliyorum benim dün ve bugün ara ara kasık ağrım oldu doktor kas sıkışması dedi ama yarın sabah bir ovu testi yapsam mı?
Biz tabiOo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Var kuzum hastaneden çıkar çıkmaz 30 lu sipariş verdimElinde fazla varsa yap canım aman kaçırmayalım
Kızlar merhaba . Birşey soracağım benim adetim ayın 9 una sondu. Ama 4 gündür hala lekelenmeler devam ediyor normal mıdır ki bu acaba var mi olan yada bilicisi olan :)
Ben oyumu kizdan yana kullaniyorumOo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Ehehe o neden kiBenimkide yeme yeme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?