- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Benmiydim acabaama bi test vardııı sen diye kalmış aklımda allah allah hatta snra batına baktım 7 gün var daha iyi çıkmış dedim kız ben bunadımmıkimdi ki o
sen değilsin kız o kdr eskiye gitmeBenmiydim acabaiğnenin etkisi çıkmıştı ya
Yeni yumurtam oluşmaya başlamış☺ Klomen ve iğne çalışmalara devam
Dr ye dedim beceremedik biz yine
Taktikte hata varmışsen değilsin kız o kdr eskiye gitmebuldum tamam Perays tı testin sahibi
Syhoya sen diye kalmış aklımda kusura bakma valla kızın yapmadıgı testte çizgi gördüm
ileri seviye testçilik
doktor başka bişi dedimi kuzuuuuMinik_ceylo niye beceremiyomuuşunuz
Bu açıdan bakınca ne kadar haklısın yalnız ben hiç öyle düşünmemiştimkız ben gene hiç korkmuyom en azındn biliyom gelip gelmiceğini.
mesela bu ay test yapmasaydım 2 gün gecikince hamilemiyim acaba fln diye sevinirdim.
benim için yapmak daha iyi oluyor :)
bana kız kardeşim diyokii yeminle siz yanlış yapıyonuz diyo D:Taktikte hata varmış
Töbe töbe
İhihihi yemek tarifimi kız bubana kız kardeşim diyokii yeminle siz yanlış yapıyonuz diyo D:: D:
halam var 3 çocugu var diyom tarif ver diye sonra olmayınca diyom sen bana eksik tarif veriyon
İhihihi yemek tarifimi kız bu
okudum okudum anlamadım
Benim 4 günüm kaldı ama ben test yapmayanlardanım :)valal yaaaa yarın birileri test yapsa bariiii
ah benim bat yakın olsaaa dizerdim peş peşe testleri
getırmezmıyımm kuzummm özelden atarım :)Ayyy bende çıkmazsa sana sevinirim unutur giderim kendiminkini, fotoğraf getir bizee
Selam canım, baktım tabi ki ama bu sadece tam kan sayımı sayfası galiba, diğer vitaminler vs. başka bir sayfada mı?
Tamam kuzum temizlenince okucam insallah boyle bisey okuyamiyorum ben icime sinmiyor
İnşallah bebegın senınledır kuzum ınşallahhBana kalsa ben beklerim valla, bilen bilir tek çizgiden ödüm kopuyorgeçen ay test yapamadan kırmızılar geldi bu ay 25inde yaparım valla gelecekse o tarihe kadar gelsin
:) benım en son ay hiç ağrım olmadan piki gördum kuzumH E kuzum sabah yaptım sanırım doktor haklı kas sıkışması oldu yanlış alarm :)
Evet zaten eskilere ovulasyon testi fln diyince cok sacma geliyor
Hahahaişte nasip meselesi aslında biz aceleciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?