- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Biliyorum canim benim, nasip kismet isi birazda..ben artik buna inaniyorum. Yani uzulmemek elde degil tabi ki. Yillar gectikce daha cok uzuliyor insan sanki.. Dusunuyorum 2013ten beri ugrasiyorum ama benim elimde degil,aglayip uzulmenin anlami yok aslinda... ama isteee.Kuzum inşallah ilk denemızde gebe kalırsınHiç üzülme demekki böyleymıs hayırlısı .. Herşeyın bır vaktı var demekkı bu sürede bebeiğinizin olmaması lazımmış .
Bak bız 7 yıllık evlı olucaz temmuzda 6 yıl boyunca hıç denemdık belkı denesek rabbım nasip etmıcektı ki korunmayı bıraktıgım an gebe kaldım..
Insallahbayaaa olmuş 6 seneinşallah tüp bebek direk tutar ilk seferde sizi hiç uğrastırmaz inşallah :)
kız diyette olanlar var burda ama D:Gidemde kek yapa barı
Mrcimek köftesı olayını eşime anlattım akşam ben sana alırım dedı onu artık yarın yaparım
kaç yasındasınız şuannn peki ?Biliyorum canim benim, nasip kismet isi birazda..ben artik buna inaniyorum. Yani uzulmemek elde degil tabi ki. Yillar gectikce daha cok uzuliyor insan sanki.. Dusunuyorum 2013ten beri ugrasiyorum ama benim elimde degil,aglayip uzulmenin anlami yok aslinda... ama isteee.
K.k ya ilk uye oldugumda 2016 da hamile kalmak isteyenler diye bir topikteydim, bak suan 2020 ye hamile girmeye calisiyorumama hep vardir bir hayir diye dusunuyorum. Hayirlisi boylemis diyorum.. zor mu? Evet cok zor, ama hayali bile guzel iste❤ Rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin en hayirli sekilde❤
Yoldan çıkarmayın gamzelimikız diyette olanlar var burda ama D:
İnşallah özleminiz biran önce biterde alırsınız kucağınıza bebeğinizi..uzun yıllar beklemek çok zor olsa gerek..Biliyorum canim benim, nasip kismet isi birazda..ben artik buna inaniyorum. Yani uzulmemek elde degil tabi ki. Yillar gectikce daha cok uzuliyor insan sanki.. Dusunuyorum 2013ten beri ugrasiyorum ama benim elimde degil,aglayip uzulmenin anlami yok aslinda... ama isteee.
K.k ya ilk uye oldugumda 2016 da hamile kalmak isteyenler diye bir topikteydim, bak suan 2020 ye hamile girmeye calisiyorumama hep vardir bir hayir diye dusunuyorum. Hayirlisi boylemis diyorum.. zor mu? Evet cok zor, ama hayali bile guzel iste❤ Rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin en hayirli sekilde❤
Hayir hic gebelik gecirmedim ben, 25 yasindayim zaten tek avantajim bu gibikaç yasındasınız şuannn peki ?
o süreçte kimyasal gebelik düşük vs hiç bişi olmadımı
Yiii kızz nolcek.. kocam diyo aldım ben seni yee can boğazdan gelirevet sonra pişman oluyom
Tesekkurler, insallah. ❤ evet biraz zor.İnşallah özleminiz biran önce biterde alırsınız kucağınıza bebeğinizi..uzun yıllar beklemek çok zor olsa gerek..
bak bendeki durumaYiii kızz nolcek.. kocam diyo aldım ben seni yee can boğazdan gelir
süperrr genceciksin dahaaa :)Hayir hic gebelik gecirmedim ben, 25 yasindayim zaten tek avantajim bu gibi
Bende bir sorun yok, pkos var ama bu bizde genetik annem,ablam ve kardesimde de var. Doktorumda pkosu sorun olarak gormuyor. Kilo konusunda sikinti yok ise. Esiminde sperm degerleri cok sukur cok iyi.süperrr genceciksin dahaaa :)
peki sorun neymişşş hiç bi sorun yokmu eşinde sende falan
inşllah olur tüp bebekle senin için seviniriz buralarda:)Bende bir sorun yok, pkos var ama bu bizde genetik annem,ablam ve kardesimde de var. Doktorumda pkosu sorun olarak gormuyor. Kilo konusunda sikinti yok ise. Esiminde sperm degerleri cok sukur cok iyi.
Denemedigimiz tek sey tup bebek yani.. bir o kaldi
Umarim insallah, keske gerek kalmasaydi ama bakalim. Tupe kadar yine buralarda zaman oldurceminşllah olur tüp bebekle senin için seviniriz buralarda:)
ne güzel sorunda yokmuş
Tesekkur ederim insallah isteyen herkesi
2 2.5 senedir bekliyorum hâla da aceleciysem aceleci olayım valla istiyoruummm napayım
[/QU
Ben acelec
ben aceleciyim 5 ay oldu daha2 2.5 senedir bekliyorum hâla da aceleciysem aceleci olayım valla istiyoruummm napayım
belkide tüp bebek yaptıramadan normal yoldan olacak:)Umarim insallah, keske gerek kalmasaydi ama bakalim. Tupe kadar yine buralarda zaman oldurcem
Canım sağlık ocağında hormon testleri bakılıyor mu bilmiyorum hiç, ben hastanede yaptırmıştım, kadın doğum istemişti, zaten senin bakılmış hormonlara da bir de ek olarak d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri, insülin direnci, hba1c gibi değerlere bakılabilir, gebelik istiyorum genel bir kontrol yaptırmak için geldim diyebilirsin tabi. İstanbul’daydın değil mi, özel sağlık sigortası varsa doktorumu da tavsiye ederim, çok ilgili, belki kafandaki soru işaretlerini de giderir, Alin Başgül Yiğiter ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?