Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun istediği test bunlar ve sonucu bu canm bi önceki ay sonucumda;
Fsh. 8.5
Lh. 7.2
Prolaktin. 21.1
Tsh. 2.85
Estradiol. 52.6
Amh. 1.19
Şeklinde.
Anladım canım, doktor daha iyi yorumlar tabi ama fsh’ı biraz düşürmek için prowomen benzeri multivitaminler kullanıp fayda gören olmuştu sanırım, bi de işte prolaktini sorarsın olmazsa tekrar gittiğinde

Prolaktin bana da yüksek geldi ve doktor haricinde kendim do...x diye bi ilaç kullandım sonra bıraktım kendi kendime bişey yaptığım için suçlu hissettim kendimi. Sonucu 2 doktora da gösterdim sorun yok dedi anlamadım.. Sağlık ocağına gidip kan versem mi ? Ve ne demem gerekiyo gebelik istiyorum diye hangi testleri istemem gerek?

Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba

Selam canm. Yaklaşık 3 senelik evliyim ve yaklaşık 2.5 senedir de hayırlısıyla bi evlat istiyoruz. Hiç gebelik yaşamadım. Yani hiç bi pozitif Hcg testim yok.

Canım sağlık ocağında hormon testleri bakılıyor mu bilmiyorum hiç, ben hastanede yaptırmıştım, kadın doğum istemişti, zaten senin bakılmış hormonlara da bir de ek olarak d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri, insülin direnci, hba1c gibi değerlere bakılabilir, gebelik istiyorum genel bir kontrol yaptırmak için geldim diyebilirsin tabi. İstanbul’daydın değil mi, özel sağlık sigortası varsa doktorumu da tavsiye ederim, çok ilgili, belki kafandaki soru işaretlerini de giderir, Alin Başgül Yiğiter ismi

Bende yazayim kendimi, 6 yillik evliyim hic korunmadik ve olmadi da ona ragmen. Pkos var bende ama bu bir sorun degil onu biliyorum.
Altarnetif tip olarak her seyi denedim. Doktorlara da sayisizca gittim geldim tedavi asamalarim oldu. Bir tanede histeroskopim var. Yakin gelecekte de tup bebek deneyecegiz, keske is oraya kadar uzamasaydi ama hayirlisi tabi

Kuzum inşallah ilk denemızde gebe kalırsın Hiç üzülme demekki böyleymıs hayırlısı .. Herşeyın bır vaktı var demekkı bu sürede bebeiğinizin olmaması lazımmış .
Bak bız 7 yıllık evlı olucaz temmuzda 6 yıl boyunca hıç denemdık belkı denesek rabbım nasip etmıcektı ki korunmayı bıraktıgım an gebe kaldım..

bayaaa olmuş 6 sene inşallah tüp bebek direk tutar ilk seferde sizi hiç uğrastırmaz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…