Anladım canım, doktor daha iyi yorumlar tabi ama fsh’ı biraz düşürmek için prowomen benzeri multivitaminler kullanıp fayda gören olmuştu sanırım, bi de işte prolaktini sorarsın olmazsa tekrar gittiğindeDoktorun istediği test bunlar ve sonucu bu canm bi önceki ay sonucumda;
Fsh. 8.5
Lh. 7.2
Prolaktin. 21.1
Tsh. 2.85
Estradiol. 52.6
Amh. 1.19
Şeklinde.
saygı duyuyorumBenim 4 günüm kaldı ama ben test yapmayanlardanım :)
Anladım canım, doktor daha iyi yorumlar tabi ama fsh’ı biraz düşürmek için prowomen benzeri multivitaminler kullanıp fayda gören olmuştu sanırım, bi de işte prolaktini sorarsın olmazsa tekrar gittiğinde
Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
Canım sağlık ocağında hormon testleri bakılıyor mu bilmiyorum hiç, ben hastanede yaptırmıştım, kadın doğum istemişti, zaten senin bakılmış hormonlara da bir de ek olarak d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri, insülin direnci, hba1c gibi değerlere bakılabilir, gebelik istiyorum genel bir kontrol yaptırmak için geldim diyebilirsin tabi. İstanbul’daydın değil mi, özel sağlık sigortası varsa doktorumu da tavsiye ederim, çok ilgili, belki kafandaki soru işaretlerini de giderir, Alin Başgül Yiğiter ismiProlaktin bana da yüksek geldi ve doktor haricinde kendim do...x diye bi ilaç kullandım sonra bıraktım kendi kendime bişey yaptığım için suçlu hissettim kendimi. Sonucu 2 doktora da gösterdim sorun yok dedi anlamadım.. Sağlık ocağına gidip kan versem mi ? Ve ne demem gerekiyo gebelik istiyorum diye hangi testleri istemem gerek?
selam :)Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
İnşallah benim aşırı düzenli olunca geçmesini bekliyorum geçerse vardır zaten :)saygı duyuyorumhrkes ben gibi meraklı olcak değil
inşallah vardır :)
benimkide öyle saat gibi tıkır tıkır. bende diyodum bi gün geçse yeter kesin vardır diyodum.İnşallah benim aşırı düzenli olunca geçmesini bekliyorum geçerse vardır zaten :)
Herşey psikolojik kendimizi böyle mahvediyoruz galibabenimkide öyle saat gibi tıkır tıkır. bende diyodum bi gün geçse yeter kesin vardır diyodum.
bu ay 2 gün gecikti ilk defa
Benimde yokSelam canm. Yaklaşık 3 senelik evliyim ve yaklaşık 2.5 senedir de hayırlısıyla bi evlat istiyoruz. Hiç gebelik yaşamadım. Yani hiç bi pozitif Hcg testim yok.
Kimyasallar icin uzgunumselam :)
17 aylık evliyim 10 aydr deniyoruz.
bilinen bi sorunumuz yok 3 kimyasalgebelik geçirdim
amin inşallah hepimize hayırlısını nasip etsin allah :)Kimyasallar icin uzgunumumarim hayirlisiyla saglikli bir gebelik yasar saglicakla kucagina alirsin yakin zamanda
Yazdim hemen alttaamin inşallah hepimize hayırlısını nasip etsin allah :)
siz ne kadardır istiyosunuz
Kuzum inşallah ilk denemızde gebe kalırsınBende yazayim kendimi, 6 yillik evliyim hic korunmadik ve olmadi da ona ragmen. Pkos var bende ama bu bir sorun degil onu biliyorum.
Altarnetif tip olarak her seyi denedim. Doktorlara da sayisizca gittim geldim tedavi asamalarim oldu. Bir tanede histeroskopim var. Yakin gelecekte de tup bebek deneyecegiz, keske is oraya kadar uzamasaydi ama hayirlisi tabi
bayaaa olmuş 6 seneBende yazayim kendimi, 6 yillik evliyim hic korunmadik ve olmadi da ona ragmen. Pkos var bende ama bu bir sorun degil onu biliyorum.
Altarnetif tip olarak her seyi denedim. Doktorlara da sayisizca gittim geldim tedavi asamalarim oldu. Bir tanede histeroskopim var. Yakin gelecekte de tup bebek deneyecegiz, keske is oraya kadar uzamasaydi ama hayirlisi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?