- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
bak bendeki duruma
kız napimmm yaaa ben yiyince hemen alıyom.
bide genetik bizde basenliyiz bizz.
hamile kalana kadar verimde yoksa hem göbek hem basen cok cirkin olurum ya
sen istanblun neresindesin kız :)Sağlık ocağında bi denerim bu testleri camm. Istanbuldayım ama özel sağlık sigortam yok. :) Hangi hastahanede doktor ?
ben tatlıyı cok sevdiğim için tatlı isteğini kesmesi için yapıyorum ciddende kesiyor.Tarçınlı suyun faydasını gördün mü canım ? :) bende seninle aynı fikirdeyim. Bi haftadır diyet yapıyorum ama bakalım. Hamile kalmadan fit olmamız lazım :)
Fulya’da muaynehanesi var canım, eğer kafana uyan bir doktora denk gelemezsen belki denersin ileride olmazsaSağlık ocağında bi denerim bu testleri camm. Istanbuldayım ama özel sağlık sigortam yok. :) Hangi hastahanede doktor ?
Umarim insallah, keske gerek kalmasaydi ama bakalim. Tupe kadar yine buralarda zaman oldurcem
Kuzum Elçin in bebeğinin cinsiyeti için tahmin yürütmüştüm Elçin de dedi ya ilk erkek diyen sensin diye sende ordan ben dedim dedin.okudum okudum anlamadım
ben tatlıyı cok sevdiğim
ben tatlıyı cok sevdiğim için tatlı isteğini kesmesi için yapıyorum ciddende kesiyor.
bugun başladımmm ama eskiden yapmışlıgım var :)
sen kaç kilosun :)
60 küsürsen ?
emınım çok zordur kuzum Allahım ınşallah en yakın zamanda kucagınızı doldursun evınızı evladınızın sesıyle inletsin :)Biliyorum canim benim, nasip kismet isi birazda..ben artik buna inaniyorum. Yani uzulmemek elde degil tabi ki. Yillar gectikce daha cok uzuliyor insan sanki.. Dusunuyorum 2013ten beri ugrasiyorum ama benim elimde degil,aglayip uzulmenin anlami yok aslinda... ama isteee.
K.k ya ilk uye oldugumda 2016 da hamile kalmak isteyenler diye bir topikteydim, bak suan 2020 ye hamile girmeye calisiyorumama hep vardir bir hayir diye dusunuyorum. Hayirlisi boylemis diyorum.. zor mu? Evet cok zor, ama hayali bile guzel iste❤ Rabbim isteyen herkese insallah nasip etsin en hayirli sekilde❤
ben aceleciyim 5 ay oldu daha
İnşallah olur kuzum bu ay eşim içinde bazı tahliller istendi yumurtlama için çokta acelem yok açıkcasıİnşallah bebegın senınledır kuzum ınşallahh
:) benım en son ay hiç ağrım olmadan piki gördum kuzum
amann bır dılım yıyıınn bısey olmazkız diyette olanlar var burda ama D:
sen istanblun neresindesin kız :)
Fulya’da muaynehanesi var canım, eğer kafana uyan bir doktora denk gelemezsen belki denersin ileride olmazsa
Estağfurullah canım, rahatsızlık ne demek, konuşuruz zaten yineTamam o halde gerekirse yazarım ben sana özelden yine rahatsız edebilirim :)
Bende 77 kg
Bende 77 kg
kız 10 vereyimBende 45 kilo
Fazla geliyosa alırım bi 5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?