Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bak bendeki duruma
kız napimmm yaaa ben yiyince hemen alıyom.
bide genetik bizde basenliyiz bizz.
hamile kalana kadar verimde yoksa hem göbek hem basen cok cirkin olurum ya

Tarçınlı suyun faydasını gördün mü canım ? :) bende seninle aynı fikirdeyim. Bi haftadır diyet yapıyorum ama bakalım. Hamile kalmadan fit olmamız lazım :)

Tarçınlı suyun faydasını gördün mü canım ? :) bende seninle aynı fikirdeyim. Bi haftadır diyet yapıyorum ama bakalım. Hamile kalmadan fit olmamız lazım :)
ben tatlıyı cok sevdiğim için tatlı isteğini kesmesi için yapıyorum ciddende kesiyor.
bugun başladımmm ama eskiden yapmışlıgım var :)
sen kaç kilosun :)

Umarim insallah, keske gerek kalmasaydi ama bakalim. Tupe kadar yine buralarda zaman oldurcem

En kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim size de bizede inşAllah kuzum. Bende senin yaşlardayım. Ama ne kadar genç de olsa insan isteyince başka oluyor bence be kuzum. :) Rabbim duysun sesimizi de nasip etsin hayırlısıyla inşAllah bizlerde arkadaşlar gibi cinsiyet tahminlerine gelelim :)

emınım çok zordur kuzum Allahım ınşallah en yakın zamanda kucagınızı doldursun evınızı evladınızın sesıyle inletsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…