Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal asiri sancili oluyor pihti seklinde oluyor dogru. Ama benim bekarliktan beri hep pihti seklinde geldigi icin onu kimyasal belirtisi arasinda sayamiyorum. Insallah oyle birsey yoktur canim bazen testler hatali olabiliyor korkma
aşırı sancım da var dün öyle bir başladı ki alttan iğne batırıyorlar gibi

Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?

Bende bu yil ilk defa grip oldum benim de bebek yerlestigi zamana denk geldi bir arkadas bana aynisini dedi dogru cikti insallah sizde de tutar

İnşaAllah cevabınız için tşekkür ederim umut doldu içimee :)
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende uzun zamandır böyle ağır grip olamamıştım dün ateşim hiç düşmedi nerdyse vücudum kırılıyordu

Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
pıhtılaşma testi nası yapılıyor canım çabuk çıkıyormu sonuç ? dahiliyemi bakıyor ?

Insallah canim insallah. Yas faktoru bizim icin avantaj tabi ki. Ama gecen zamanda yasananlari degistirmedigi gercegi de asikar. Kismet diyelim, hayalim zaten kk da bayram edicem.

Bende hayırlısıyla bi pozitif görsem ilk buraya atcam zaten testi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…