- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
benim pıhtı pıhtı geliyor ilk kez böyle olduben hiç bişi farketmedim kuzum
bende pıhtılı oldugum olmuştu ama kimysaldanmı yoksa öncedendemi öyleydi ayırt edemedim.benim pıhtı pıhtı geliyor ilk kez böyle oldu
Sen kimyasal gebelik mi geciriyorsun canimbenim pıhtı pıhtı geliyor ilk kez böyle oldu
emin değilim cnm teste çizgi çıkıyordu ama regl oldumSen kimyasal gebelik mi geciriyorsun canim
Kimyasal asiri sancili oluyor pihti seklinde oluyor dogru. Ama benim bekarliktan beri hep pihti seklinde geldigi icin onu kimyasal belirtisi arasinda sayamiyorum. Insallah oyle birsey yoktur canim bazen testler hatali olabiliyor korkmaemin değilim cnm teste çizgi çıkıyordu ama regl oldum
aşırı sancım da var dün öyle bir başladı ki alttan iğne batırıyorlar gibiKimyasal asiri sancili oluyor pihti seklinde oluyor dogru. Ama benim bekarliktan beri hep pihti seklinde geldigi icin onu kimyasal belirtisi arasinda sayamiyorum. Insallah oyle birsey yoktur canim bazen testler hatali olabiliyor korkma
hayır olmadı sadece çok sancılı oldumkızlar kimyasal gebelik geçirenler reglinizde bir farklılık olmuş muydu?
Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
Bende bu yil ilk defa grip oldum benim de bebek yerlestigi zamana denk geldi bir arkadas bana aynisini dedi dogru cikti insallah sizde de tutar
pıhtılaşma testi nası yapılıyor canım çabuk çıkıyormu sonuç ? dahiliyemi bakıyor ?Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
Bende bu yil ilk defa grip oldum benim de bebek yerlestigi zamana denk geldi bir arkadas bana aynisini dedi dogru cikti insallah sizde de tutar
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım canım genetikle beraber 3-4 haftada çıktı sonuçpıhtılaşma testi nası yapılıyor canım çabuk çıkıyormu sonuç ? dahiliyemi bakıyor ?
tesekkrler canım :)Ben araştırma hastanesinde yaptırdım canım genetikle beraber 3-4 haftada çıktı sonuç
Rica ederim canım :) bu ay mı yaptıracaksıntesekkrler canım :)
yooo yaptırmam gerekirse diye sordum.Rica ederim canım :) bu ay mı yaptıracaksın
Yaaa çok güldüm bunaabana kız kardeşim diyokii yeminle siz yanlış yapıyonuz diyo D:: D:
halam var 3 çocugu var diyom tarif ver diye sonra olmayınca diyom sen bana eksik tarif veriyon
Insallah canim insallah. Yas faktoru bizim icin avantaj tabi ki. Ama gecen zamanda yasananlari degistirmedigi gercegi de asikar. Kismet diyelim, hayalim zaten kk da bayram edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?