- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İnşallah bir daha yaşamazsınyooo yaptırmam gerekirse diye sordum.
benimde 3 kimyasal varya kan pıhtılaşması baktırmak istiyorumm önümüzdeki ay falan
doktor bana hiç bişi demedi canım.İnşallah bir daha yaşamazsınama kimyasal için çoğunlukla aspirinle tedbir alıyorlar
Bende zayıfladıkça adam sinir oluyo yeter tamam zayıfladın işte diyo kendi veremşyo lg çünküYiii kızz nolcek.. kocam diyo aldım ben seni yee can boğazdan gelir
Takma hiç canım aşırı kg yokki ben 71 le falan oğluma kaldım işte 16 kg aldım bak fazla fazla verdim kg larıvalla napim yaaa bnm kuzenim 60 tan 90 cıktı hamileyken.
bende dikkat eder 30 kg almamda 10 alırım
bebiş olsun yeter
Bizim 6 yil oldu hic gebelik yok. Pihtilasma icin igneye baslamadi mi doktorun. 2 senede 6 kayip cok uzucu. Genetik testleri yaptirmadim ben henuz cunku hic gebelik yasamadim. Hayirlisiyla nasip olur insallah isteyen herkese.Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
Bana da 5 den sonra yaptılar canımdoktor bana hiç bişi demedi canım.
her gelen sperm sağlıklı olacak diye bişi yok bi çok kadın yaşıyor farketmiyor bile dedi.
sen biraz meraklı oldugun için farketmişsin dedi
hamile kal öyle gel dedi :)
Yuzuk sallama nasil oluyor canim cok merak ettim
Benım daha az oldu canım lekelenmem uzun sürdükızlar kimyasal gebelik geçirenler reglinizde bir farklılık olmuş muydu?
Kimyasalda pıhtılaşmadan süphelenmiyolar canım genellik 10. Haftadan sonra sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüphelenıuolar. .yooo yaptırmam gerekirse diye sordum.
benimde 3 kimyasal varya kan pıhtılaşması baktırmak istiyorumm önümüzdeki ay falan
Selam canım, pıhtılaşma sende de mi vardı, bilmiyordum. Bende de 2 gende çıktı, coraspin kullanıyorum, ileriki haftalarda ama iğne verecekmiş galiba doktor, hakkımızda hayırlıdı bakalım.Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
İğneye bir defa başladık ama olan olmuştu 10 dakika sonra kanamam başladı. En sonki dış gebelikte iğneye başlamadım coraspirin yerine ecopirin verdi o da tutuna tutuna sol tüpe tutunmuştuBizim 6 yil oldu hic gebelik yok. Pihtilasma icin igneye baslamadi mi doktorun. 2 senede 6 kayip cok uzucu. Genetik testleri yaptirmadim ben henuz cunku hic gebelik yasamadim. Hayirlisiyla nasip olur insallah isteyen herkese.
Istersen bir kan testi yaptir icin rahatlar bu sekilde kesinlikle kimyasal olup olmadiginj ogrenirsinaşırı sancım da var dün öyle bir başladı ki alttan iğne batırıyorlar gibi
Bu ay alsana ovulasyon testini zor bisey değil yani bende bu ay başlıycam bakalm:) bu arada profil fotonu sevsinler şekerimm:))bende bu ay hiç bişi yapmıcam kuzum geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ay hiç bişi yapmıcam.
ama bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testi alıcam. eşimde sperm testi yaptırcak
Rice ederim canim. Allah razi olsun darisi tum isteyenlere insallah Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret birakmasin insallah. Insallah senin de benim gibi guzel bir seyin habercisi olurİnşaAllah cevabınız için tşekkür ederim umut doldu içimee :)
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinbende uzun zamandır böyle ağır grip olamamıştım dün ateşim hiç düşmedi nerdyse vücudum kırılıyordu
Amin kuzumSelam canım, pıhtılaşma sende de mi vardı, bilmiyordum. Bende de 2 gende çıktı, coraspin kullanıyorum, ileriki haftalarda ama iğne verecekmiş galiba doktor, hakkımızda hayırlıdı bakalım.
Aynen bugün gezmeye gittim kaynvalidemle sadıcımn yeni bebeği oldu 4 aylık diyo efulim sakın acele etmeee ben bile düşünüyorum çok mu erken davrandık diye ama zamanı geri donduremiyorum malesef ikiye bölündüm baya tukendigim zamanlar bile oluyor gez toz tadını çıkar diyoryaa ama ben cidden stres yapmıyorummm ki mesela ilişki esnasında bebek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo.
bitince biraz yatıyorum sadece. ondan bile eşim baazn kalkma biraz daha yat desede fenalık gelio kalkıyorum.
ben ki yumurtlama haftasnda yorgun oldugu için bi tarafını dönüp uyuyan biriyim bazen
ve kg verme sürecinde oldugum için çokta illede bu ay olsun demiyorum.
bence bizi belirsizlik strese sokuyo kızlar biri bana deseki 5 ay sonra hamile kalcaksın.
oooo daha 5 ay var deemem. gezer tozr kilomu veririm
ama insan olmayınca acaba bi sorunmu var acaba ne kdr daha olmcak diye bi düşünmüyo değil.
ama öyle karalar bağliyim ağliyim surat asiyim hiç olmuyo bende.
vardır Allahın bi bildiği diyorum zamanı vardır.
nerde hata yapıyoruz acep
Bende yaptım ama normal geldi adetim bi değişiklik yoktu :))İnsallah canimtemizlenmis bence de, yapanlar hep camur gibi diyor
Adet tarihinden sonra 7. Gun basladin degil mi? 15 gun sure ile?
En güzeli ideal kilonda olman canım şimdiki aklım olsa bu kadar kilo almadan önlem alırdımBende zayıfladıkça adam sinir oluyo yeter tamam zayıfladın işte diyo kendi veremşyo lg çünküben az az sık sık yiyorum egzersiz yürüyüşle çok kolay veriyorum sinir oluyo ben yiyorum sende yiceksin diyo
Benimki de mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı canım, hematolojiye yönlendirdi doktor, o da onu önemli görmedi, coraspin kullanabilirsin ama zararı yok dedi, 6. ayda tekrar görüşelim dedi bir de, benim doktorum ama biraz titiz, sen onu boşver iğneye başlarız dedi, inşallah sıkıntısız atlatmak nasip olur, sende pai de var galiba, onu biraz daha önemli görmüş olabilirler belki, okuya okuya alim oldukAmin kuzumiğneyi niye geç vurmaya başlayacaklarmış acaba pıhtılaşma çıkıp geç başlayanı ilk kez duydum canım bana birkaç alanda pıhtılaşma var dediler. Bak sonucum böyleydi.
E şimdi sen öyle diyince sırt üstü yatmak da saçma geldi banaEvet zaten eskilere ovulasyon testi fln diyince cok sacma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?