Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir daha yaşamazsın ama kimyasal için çoğunlukla aspirinle tedbir alıyorlar
doktor bana hiç bişi demedi canım.
her gelen sperm sağlıklı olacak diye bişi yok bi çok kadın yaşıyor farketmiyor bile dedi.
sen biraz meraklı oldugun için farketmişsin dedi
hamile kal öyle gel dedi :)

Yiii kızz nolcek.. kocam diyo aldım ben seni yee can boğazdan gelir
Bende zayıfladıkça adam sinir oluyo yeter tamam zayıfladın işte diyo kendi veremşyo lg çünkü ben az az sık sık yiyorum egzersiz yürüyüşle çok kolay veriyorum sinir oluyo ben yiyorum sende yiceksin diyo

valla napim yaaa bnm kuzenim 60 tan 90 cıktı hamileyken.
bende dikkat eder 30 kg almamda 10 alırım
bebiş olsun yeter
Takma hiç canım aşırı kg yokki ben 71 le falan oğluma kaldım işte 16 kg aldım bak fazla fazla verdim kg ları yeterki gebelikte sağlıklı bilinçli kg al hem doğum sonrası da bol süt olarak geri döner sağlıklı alınan kg lar
63 e düştüm bazen 62.5 falan çıkıyo işte gebe kalana kadar ne kadarı gitse kar bizim için

Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
Bizim 6 yil oldu hic gebelik yok. Pihtilasma icin igneye baslamadi mi doktorun. 2 senede 6 kayip cok uzucu. Genetik testleri yaptirmadim ben henuz cunku hic gebelik yasamadim. Hayirlisiyla nasip olur insallah isteyen herkese.

doktor bana hiç bişi demedi canım.
her gelen sperm sağlıklı olacak diye bişi yok bi çok kadın yaşıyor farketmiyor bile dedi.
sen biraz meraklı oldugun için farketmişsin dedi
hamile kal öyle gel dedi :)
Bana da 5 den sonra yaptılar canım aspirin verdiler ben biraz korktum yarım yamalak kullandım tam kullandığım ay dış gebelik oldu
Bana da aynı cümleyi kullandılar ama 30 günlük döngü 33 e ordan 36 ya çıktı napaydım çocuk doğunca mı ogreneydim

yooo yaptırmam gerekirse diye sordum.
benimde 3 kimyasal varya kan pıhtılaşması baktırmak istiyorumm önümüzdeki ay falan
Kimyasalda pıhtılaşmadan süphelenmiyolar canım genellik 10. Haftadan sonra sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüphelenıuolar. .
Kimyaslı gebelikten saymıyolar bile .. eşinin bir sprem testiy yapması lazım canım

Selam 22 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz. 6 hüsranla biten gebelik yaşadım. Bende pıhtılaşma var eşimin morfolojisi iyi çıktı ama sperm dna ve başka bir test daha yapılacak. Sen?
Selam canım, pıhtılaşma sende de mi vardı, bilmiyordum. Bende de 2 gende çıktı, coraspin kullanıyorum, ileriki haftalarda ama iğne verecekmiş galiba doktor, hakkımızda hayırlıdı bakalım.

Bizim 6 yil oldu hic gebelik yok. Pihtilasma icin igneye baslamadi mi doktorun. 2 senede 6 kayip cok uzucu. Genetik testleri yaptirmadim ben henuz cunku hic gebelik yasamadim. Hayirlisiyla nasip olur insallah isteyen herkese.
İğneye bir defa başladık ama olan olmuştu 10 dakika sonra kanamam başladı. En sonki dış gebelikte iğneye başlamadım coraspirin yerine ecopirin verdi o da tutuna tutuna sol tüpe tutunmuştu
6 yıldır isteyipte mi olmuyor? İnşallah bundan sonrasında yüzün güler

bende bu ay hiç bişi yapmıcam kuzum geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ay hiç bişi yapmıcam.
ama bu ay olmazsa diğer ay ovulasyon testi alıcam. eşimde sperm testi yaptırcak
Bu ay alsana ovulasyon testini zor bisey değil yani bende bu ay başlıycam bakalm:) bu arada profil fotonu sevsinler şekerimm:))

Rice ederim canim. Allah razi olsun darisi tum isteyenlere insallah Rabbim kimseyi evlat kokusuna hasret birakmasin insallah. Insallah senin de benim gibi guzel bir seyin habercisi olur

Selam canım, pıhtılaşma sende de mi vardı, bilmiyordum. Bende de 2 gende çıktı, coraspin kullanıyorum, ileriki haftalarda ama iğne verecekmiş galiba doktor, hakkımızda hayırlıdı bakalım.
Amin kuzum iğneyi niye geç vurmaya başlayacaklarmış acaba pıhtılaşma çıkıp geç başlayanı ilk kez duydum canım bana birkaç alanda pıhtılaşma var dediler. Bak sonucum böyleydi.

Eklentiler

• 1B0CC4F0-F022-464D-B266-78BE816675FE.webp
    46 KB · Görüntüleme: 32
Aynen bugün gezmeye gittim kaynvalidemle sadıcımn yeni bebeği oldu 4 aylık diyo efulim sakın acele etmeee ben bile düşünüyorum çok mu erken davrandık diye ama zamanı geri donduremiyorum malesef ikiye bölündüm baya tukendigim zamanlar bile oluyor gez toz tadını çıkar diyor

En güzeli ideal kilonda olman canım şimdiki aklım olsa bu kadar kilo almadan önlem alırdım

Amin kuzum iğneyi niye geç vurmaya başlayacaklarmış acaba pıhtılaşma çıkıp geç başlayanı ilk kez duydum canım bana birkaç alanda pıhtılaşma var dediler. Bak sonucum böyleydi.
Benimki de mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı canım, hematolojiye yönlendirdi doktor, o da onu önemli görmedi, coraspin kullanabilirsin ama zararı yok dedi, 6. ayda tekrar görüşelim dedi bir de, benim doktorum ama biraz titiz, sen onu boşver iğneye başlarız dedi, inşallah sıkıntısız atlatmak nasip olur, sende pai de var galiba, onu biraz daha önemli görmüş olabilirler belki, okuya okuya alim olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…