valla napim yaaa bnm kuzenim 60 tan 90 cıktı hamileyken.Bide hamile kalsak inşallah :) en az 10 kilo enn azzz
Bende dün tartırdım 48,4 çıktı 8 ayda 5 kilo almışım evde otura otura..kız 10 vereyimayıpsın
valla napim yaaa bnm kuzenim 60 tan 90 cıktı hamileyken.
bende dikkat eder 30 kg almamda 10 alırım
bebiş olsun yeter
bat ne zaman:)Sanki bugün biraz midem bulanıyo gibi
valal bn 40 lı kiloları ne zaman gördüm hatrlamıorumBende dün tartırdım 48,4 çıktı 8 ayda 5 kilo almışım evde otura otura..
bat ne zaman:)
amin hepimiz için inşalalh:)İnşallah hayırlı ve en kısa zamanda olur. Ne kadardır istiyosunuz
benim matematiğim yetmedi19 Mart :) ama 2 aydır geç olmaya başaldım normalde 24 günde bir olurdum. Bebek niyeti aldığımızdan beri 27 de bir oldum geçen ay da 30. Günümde oldum şimdi benim hangisini baz almam lazım
Pozitif bir insanim aslinda, bence de olabilir umarimbelkide tüp bebek yaptıramadan normal yoldan olacak:)
allah bilir bunu böyle şeylerde duyuyoruz :)
inşalalh senin başına gelir
amin hepimiz için inşalalh:)
10 aydır istiyoruz 3 kimyasal oldu
he he tamam şimdi hatırladımKuzum Elçin in bebeğinin cinsiyeti için tahmin yürütmüştüm Elçin de dedi ya ilk erkek diyen sensin diye sende ordan ben dedim dedin.H E beni listeye eklemeyince o olayı hatırlattım
Insallah canim insallah. Yas faktoru bizim icin avantaj tabi ki. Ama gecen zamanda yasananlari degistirmedigi gercegi de asikar. Kismet diyelim, hayalim zaten kk da bayram edicem.En kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim size de bizede inşAllah kuzum. Bende senin yaşlardayım. Ama ne kadar genç de olsa insan isteyince başka oluyor bence be kuzum. :) Rabbim duysun sesimizi de nasip etsin hayırlısıyla inşAllah bizlerde arkadaşlar gibi cinsiyet tahminlerine gelelim :)
benmi daha bugun bitti adetim 23 gün var bata hahahaahahSenin ne kadar var bata :) inşallah bu ay gelir beklenen misafir
Yuzuk sallama nasil oluyor canim cok merak ettim
Dün göbeğim de yüzük salladımyüzük garip hareketler yaptı
Gül gül öldük dün eşimle senın cinsiyet işin bile garip diyo
Bende bu yil ilk defa grip oldum benim de bebek yerlestigi zamana denk geldi bir arkadas bana aynisini dedi dogru cikti insallah sizde de tutarbat gününe ne kadar var ? Bide ne okudum biliyor musun yerleşme anında vücut direncini kaybediyormuş , griple beraber gbeliğini öğrenen çok olmuşacaba bizde
Kimyasaldan sonra adet gunumde bir degisim olmadi benim ama daha cok sancili gectikızlar kimyasal gebelik geçirenler reglinizde bir farklılık olmuş muydu?
ben hiç bişi farketmedim kuzumkızlar kimyasal gebelik geçirenler reglinizde bir farklılık olmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?