Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum pai ye direk tik attılar. Valla doğru söylüyorsun biz daha detaylı biliyoruz
İnşallah sıkıntısız geçer kuzum bak seninki o kadar önemli değilmiş çok şükür iğne kullanmakta zormuş ki canım geçen yıl bir tanıdık artık doğursam iğneden kurtulsam diyordu yazık heryeri morarmış kadıncağızın o da kaç yıl sonra hamile kaldı

Bir arkadasiminda pihtilasma vardi ama doktor igneye bile gerek yok dedigi cinstendi, tam terimini bilmiyorum. Hamile kaldi ve doktoruna tedbir amacli kullanmak istedigini soyleyince 9 ay kullandi suan cok sukur 5 aylik bir bebegi var. Sana da cok gecmis olsun zor surecler bunlar.
Evet hic korunmadik 6 yildir. Ama nasip degilmis bu gune kadar

Yiyece ekmeği yokmuş canım sıkma canını. Tüm tahlil ve testlerini yaptır azospermi de bile gebelik elde edilebiliyor önce Allah ın izniyle sonrada tıp sayesinde kucağına alırsın

Kızlar adetime 3 gün var ovülasyon testiyle bir bakayım dedim sanki koyuluk var gibi bir bakar mısınız
Görünce yazmadan edemedim. İlk hamileliğim adetime 2-3 gün kala olmuştu. Tarihten de çok eminim. Arkadaşlarım falan çok şaşırmıştı. Yani olabilir de. Ben ovülasyon testi falan yapmamıştım. Hatta kesin olmaz bu ay gözüyle bakıyordum

Ben bu ay yumurtlamamı takip ettim canım 14. Günündeyim yumurtlamanın

Canım burdan bakabılırsın

Bunu yeni öğrendim ben Ama bekarkende ipe alyans takıp yaşi kadar çevirip bi bardağın içine sarkıtarak ip serbest bırakılıyodu, yüzük bardağa kaç defa çarparsa o sayıdaki yaşta evleniliyomuş diye duymuştum ama bence batil inanç doğruluğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…