- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Evet kuzum pai ye direk tik attılar. Valla doğru söylüyorsun biz daha detaylı biliyoruzBenimki de mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı canım, hematolojiye yönlendirdi doktor, o da onu önemli görmedi, coraspin kullanabilirsin ama zararı yok dedi, 6. ayda tekrar görüşelim dedi bir de, benim doktorum ama biraz titiz, sen onu boşver iğneye başlarız dedi, inşallah sıkıntısız atlatmak nasip olur, sende pai de var galiba, onu biraz daha önemli görmüş olabilirler belki, okuya okuya alim olduk
Bir arkadasiminda pihtilasma vardi ama doktor igneye bile gerek yok dedigi cinstendi, tam terimini bilmiyorum. Hamile kaldi ve doktoruna tedbir amacli kullanmak istedigini soyleyince 9 ay kullandi suan cok sukur 5 aylik bir bebegi var. Sana da cok gecmis olsun zor surecler bunlar.İğneye bir defa başladık ama olan olmuştu 10 dakika sonra kanamam başladı. En sonki dış gebelikte iğneye başlamadım coraspirin yerine ecopirin verdi o da tutuna tutuna sol tüpe tutunmuştu
6 yıldır isteyipte mi olmuyor? İnşallah bundan sonrasında yüzün güler
Hele bi benden çnce başka topikte göreyyyiiimmm ozaman benden çekceğiniz varBende hayırlısıyla bi pozitif görsem ilk buraya atcam zaten testi vs.
Yiyece ekmeği yokmuş canım sıkma canını. Tüm tahlil ve testlerini yaptır azospermi de bile gebelik elde edilebiliyor önce Allah ın izniyle sonrada tıp sayesinde kucağına alırsınBir arkadasiminda pihtilasma vardi ama doktor igneye bile gerek yok dedigi cinstendi, tam terimini bilmiyorum. Hamile kaldi ve doktoruna tedbir amacli kullanmak istedigini soyleyince 9 ay kullandi suan cok sukur 5 aylik bir bebegi var. Sana da cok gecmis olsun zor surecler bunlar.
Evet hic korunmadik 6 yildir. Ama nasip degilmis bu gune kadar
Hakkinizda hangisi hayırlısı ise olsun kuzum sonu mutlu olsundaGeçen ay önermişti.. deneyebiliriz diye..
Biz istemedik debeyelim dedik..
belki bu ay aşılama denices
Bulup onları fikir alalım kızİnan bende bulamıyorum gün kaçırmamak için hergün dener olduk
Amin cnmNasıl istersen csnm Rabbim kabul etsin inşAllah
Ahaha valla öyle
Gribim bittikten canim net bilmiyorum 16 ocakta galiba grip oldum 23 ocakta da hamile oldugumu ogrendim tam emin degilim ama asagi yukari tarihler boylediBide grip olduktan kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu ? :)
Tesekkur ederim canim cok sagol
Canım burdan bakabılırsın
Görünce yazmadan edemedim. İlk hamileliğim adetime 2-3 gün kala olmuştu. Tarihten de çok eminim. Arkadaşlarım falan çok şaşırmıştı. Yani olabilir de. Ben ovülasyon testi falan yapmamıştım. Hatta kesin olmaz bu ay gözüyle bakıyordumKızlar adetime 3 gün var ovülasyon testiyle bir bakayım dedim sanki koyuluk var gibi bir bakar mısınız
Ben bu ay yumurtlamamı takip ettim canım 14. Günündeyim yumurtlamanınGörünce yazmadan edemedim. İlk hamileliğim adetime 2-3 gün kala olmuştu. Tarihten de çok eminim. Arkadaşlarım falan çok şaşırmıştı. Yani olabilir de. Ben ovülasyon testi falan yapmamıştım. Hatta kesin olmaz bu ay gözüyle bakıyordum
Canım burdan bakabılırsın
Hele bi benden çnce başka topikte göreyyyiiimmm ozaman benden çekceğiniz var
Yazarbilirisiniz canım ona bişey dememBen başka topiklere bile yazmıyorumki testimi atayım. Buraya zor yetisiyorum bazen
Yazarbilirisiniz canım ona bişey dememama test mest aman aman aman aman deyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?