Selam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
Bende bir sorun yok, pkos var ama bu bizde genetik annem,ablam ve kardesimde de var. Doktorumda pkosu sorun olarak gormuyor. Kilo konusunda sikinti yok ise. Esiminde sperm degerleri cok sukur cok iyi.
Denemedigimiz tek sey tup bebek yani.. bir o kaldi
Esenyurt canm. Sende mi istanbul ? :)
Benim de korunmayı bıraktıktan sonra bir ay brş gün erken bir ay da altı gün geç oldu. Dediğiniz gibi korynmayı bıraktıktan sonra şaştı . Ben de şaşkınım yumurtlama zamanını nasıl hesaplıcam diyeAdetlerim düzenliyken korunmayı bırakınca gecikmeye başladıbunu yaşayan varmı başka
Herkes de iğne vurulmuyor canım dereceleri var sanırım bende öyle çok iyi anlamıyorum ama senin iğnelik bir durum olabilir.Amin kuzumiğneyi niye geç vurmaya başlayacaklarmış acaba pıhtılaşma çıkıp geç başlayanı ilk kez duydum canım bana birkaç alanda pıhtılaşma var dediler. Bak sonucum böyleydi.
15yusra11 can09e efuulimm Smile Forever balbocegi35 T Tosbikellim Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Olsun canım nolucak yeterki bebişler sağlıkla gelsin ❣❣❣En güzeli ideal kilonda olman canım şimdiki aklım olsa bu kadar kilo almadan önlem alırdım
Canim ben tahlil tedavi asamalarini gectim defalarca kez, simdi sira tup bebekte pek cok kez ertelemistik. Ama bu yil icinde tup denemesi yapacagiz.Yiyece ekmeği yokmuş canım sıkma canını. Tüm tahlil ve testlerini yaptır azospermi de bile gebelik elde edilebiliyor önce Allah ın izniyle sonrada tıp sayesinde kucağına alırsın
Küstüm beni niye saymadın
Artık ovu testi falan yapmicam yarın 12.günüm dr a göre ve bana göre yarın yumurtlamaşaşmıyor zaten ya 12 yada 13.gün mutlaka oluyor.
Dr Cuma ve pazarı değerlendir, sık ilişki olmasın yani dedi biz hep sık ilişki yaptık tutmadı bakalım artık kısmet bu ay böyle denicem
Canım ben bu ay sık ilişki yapmicam ovu haftası bi iki ilişkiyle rahat takilacam kritik aylarım geçti oluruna bıraktım. Normalde bu aylar hiç yapmicaktim ama baktim isteyince olmadı sıkta yaptım sorun çıkmasın diye korunmasız devam ediyim bakalım diyorum Ama rahat takilacam15yusra11 can09e efuulimm Smile Forever balbocegi35 T Tosbikellim Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Evet erteledik biz hep. Bu yil icinde insallah 3 5 aya kalmadan deneyecegiz.Bence dene benin kuzenim düşük yaptı üç yıl olmadı tüp bebek yaptırdı maşallah çok güzel bi kızı oldu bebeğin 40 çıktığı zaman normal hamile kaldı ikinci kızı geldi dünyaya diğer kuzenimin eşinde de çikolata kisti miyom felan vardı aldırdı ama 3 yıldır yoktu olmuyordu doktor zaman kaybetmeyin tüp bebek yaptırın demiş ilk ayda tuttu şimdi 2 aylık hamile sende saha fazla zaman kaybetme Bence sonrası belki seninde normal yolla olur inşallah
Ben artik tek bir ovu testiyle piki yakalayabiliyorum o derece profesyonel oldum.15yusra11 can09e efuulimm Smile Forever balbocegi35 T Tosbikellim Eliifm
Canım ben bu ay sık ilişki yapmicam ovu haftası bi iki ilişkiyle rahat takilacam kritik aylarım geçti oluruna bıraktım. Normalde bu aylar hiç yapmicaktim ama baktim isteyince olmadı sıkta yaptım sorun çıkmasın diye korunmasız devam ediyim bakalım diyorum Ama rahat takilacamovu testin sana uğurlu gelsin inşallah
Ben artik tek bir ovu testiyle piki yakalayabiliyorum o derece profesyonel oldum.muhtemelen 3 4gune yumurtlamam olur. Oyle bir agri giriyor ki test yapiyorum direk pik
Daha var canım 2 3 güne koyulaşır benceH E adetle beraber yedinci günü dünden beri kasiklarimda biraz sızlama olunca bugün test geleceğini bildiğim için saat 3 ten sonra şu içmeyi bıraktım 5 te wc ye gittim eve geldikten sonra ben test yapcağımi unuttum corba ictim saat 8 'de yaptım testi su içmedim ama erken mi yumurtlucam acaba yoksa gününü bulur mu sence ilk denemem
Henuz bir sey yok, yapmaya devam et. Sabah 11 ile oglen 4 saatleri arasinda sivi alimina dikkat ederek yaparsan daha guvenilir olur.H E adetle beraber yedinci günü dünden beri kasiklarimda biraz sızlama olunca bugün test geleceğini bildiğim için saat 3 ten sonra şu içmeyi bıraktım 5 te wc ye gittim eve geldikten sonra ben test yapcağımi unuttum corba ictim saat 8 'de yaptım testi su içmedim ama erken mi yumurtlucam acaba yoksa gününü bulur mu sence ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?