Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E bunu şimdi çektim ilk attığımi hemen çekmiştim bunda daha iyi belli oluyor
Dedigim gibi suanda pik degil, ama testleri yapmaya devam et. Eger ilk ovu denemense, soyle soyleyeyim pik oldugu zaman idrari damlatir damlatmaz iki cizgide kop koyu cikiyor. Yani 5 dk bekletme vs gerekmiyor anliyorsun hemen saniyeler icinde olusuyor koyu cizgi.

Henuz bir sey yok, yapmaya devam et. Sabah 11 ile oglen 4 saatleri arasinda sivi alimina dikkat ederek yaparsan daha guvenilir olur.

Benim öğlen yapma şansım sıfır iş yerinde öyle bi ortam yok ki biri görürse bütün iş yerinde ağza sakız olurum valla karılar bide ovi testi bilmezler test sanarlar anam olacakları hayel bile edemem şuan:) ben 3 te sıvı alımını bıraksam 5.30 da evde oluyorum o saatte yapsam peki olmazmi ?

Olarmi hiç öyle şey özellikle baktım senin bata var daha senin yumurtlama bu hafta o yüzden saymadım :) özür dilerim kırılma bana tumam mi
Bende ilk deneme adetlerim cok düzenli ama böyle belki tuttururum

Yok canım kırılırmıyım hiç ❣❣
Aynen iyi yapmışsın dene tabi kuzum belki daha iyi olur tutturursun inşallah

En son ki attığımda daha belli banada öyle geldi erken mi olacak acaba yoksa bugünde böyle çıkması normal mi
Caniimm bende de yum belirtileri erken olmaya basladi... daha 8.gun bugun.testini de gordum 2 3 gune olacak gibi.. bu ay erken olacak sanki he nedersin? Insallah tutar hepimizin:)

Teşekkür ederim ben ozaman 10. Günden sonra değil bugünden sonra yapmaya başlıyorum ilk denemede kaçırmayım bari

Gidemedim canm çocuk rahatsizlandi mecbur onu görürdüm doktora onla ilgilendim . Benimde şükür bitti leke gelmedi bugün .
Geçen ay ben ovu haftası sabah akşam bile yaptım olmadı adam da hastaydı iyice azaldı demekki fazla şey yapmamak lazimmis bizim icin
Ovu testi alsam mi almasam mi bilemedim . Oğlum da 21. Gün ovu oldu o hafta o gün tek ilişkiyle olmuştu. Takıp etmesem bilemicektim tee 21 tahmin edemezdim. O yüzden alam mi almayam mi

Yok canım kırılırmıyım hiç ❣❣
Aynen iyi yapmışsın dene tabi kuzum belki daha iyi olur tutturursun inşallah

ınşallah peşpeşe tuttururuz ben bide aldım bu testi eşime gösterdim garibim nasıl mutlu oldu diyor harbimi lan yok be dedim nasıl yaptın ya onu diyor dedim ovi testi

Hadi gozun aydin ozaman insalllah rahim hazirlik yapiyordur gecmis olsun kuzun icinde iyidir insallah Valla kafanı karıştırmak istemem ama benim ilk olduğu için çok heycanlı biseymis o ikinci çizgiyi görmek bile çok mutlu etti beni yapmaktan zarar çıkmaz kötü hissedmiyorsan al bence

Selam hayırlı akşamlar canım KK üyeleri sizi sevgiyle selamlıyorum
EŞİMİN HORMON Sonuçları temiz çıktı. Eliza testi 1 haftaya çıkacak. (Bu arada 6 aylık sarılık aşı da yaptırdı son aşısı kaldı mayısta)
Eliza da temiz çkacaktr inşallah.
Pazartesi sperm tahlilimiz kaldı onuda vericez. 3-4günlük perhizle
Ben bugün özel hastanede 600 tl ödeMeyle HSG çektirdim. Belki de benim tüpler kapalı diye.
Şükür güzel sonuç çıktı kapalı değildi.
Sadece dr. Kist gibi siyah bişeyler gördüm bunun için pazartesi gel rahmine tekrar bakalım dedi.
Adetimin 9.günü daha ovülasyona bir kaç gün daha var.
Sizce ben bu ay hamiş kalabilir miyim

ınşallah peşpeşe tuttururuz ben bide aldım bu testi eşime gösterdim garibim nasıl mutlu oldu diyor harbimi lan yok be dedim nasıl yaptın ya onu diyor dedim ovi testi
Ay inşallah bu kadar erken beklemiyordum gecen ay 16. Günde çatladı
Zavallı erkekler bizler sayesinde neler neler öğreniyolar ama en iyisi hiç gösteirp anlatıp onları strese sokmamak canım. Bende yaparken hiç eşime göstermedim yaptığımı biliyodu ama yapıp çöpe atıyodum. Yani de adamlar stres olmasın diye
Sen şimdi teste hergün aynı saattr yapmaya dikkat et canım erken olacak diye de garanti ypk belki yarın daha silik çıkar bu sıvı alımına da bağlıdır ama pik olduğu zaman damlatır damlatmaz 2.çizgi kopkoyu çıkacak hiç mwrak etme bak benim geçen ayki hali

Caniimm bende de yum belirtileri erken olmaya basladi... daha 8.gun bugun.testini de gordum 2 3 gune olacak gibi.. bu ay erken olacak sanki he nedersin? Insallah tutar hepimizin:)

Bende iki gündür kasıklarda sızlama tarzı gibi şeyler hisettim acaba dedim testi yapınca dedim kesin erken olacak sende erken olacaksın kesin abla ozaman bu ay bizim olsun lütfen lütfen

Sarılık 6 aylık derken ne için canim o bide özelde direk hsg testi deyince çekiyorlarmi hemen sormuyorlarmi ne zamndır istiyorsun felan diye inşallah bunlar vesile olur hamiş kalırsın

Nelerle sınanıyoruz canım ya bilgi için çok sağol inşallah bebiş gelir ve iğneye gerek kalmaz sende ama benim durumum için kaç doktora sorduysam iğne dediler kısmet olsunda razıyım ben

Freely hariç diğerlerinden bende de mevcut 30luydu ovu testleri 7 tane kullandım kaldı 23 3 erken gebelik 3 normal gebelik testi de var kullanmak bile nasip olmuyor 2 aydır bu ay pozitif görürsem hepsini harcarım belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…