Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nelerle sınanıyoruz canım ya bilgi için çok sağol inşallah bebiş gelir ve iğneye gerek kalmaz sende ama benim durumum için kaç doktora sorduysam iğne dediler kısmet olsunda razıyım ben
Tabiki canım yeterki gelsinler de nasıl gelirse gelsinler senin için iğne daha uygun demekki ihmal etme kullan canım doğsun o mis kokuyu içine çekince hepsi geçer gider ❣❣

Inşallah öyledir diyelim:)
Alerjik bir çocuk o yüzden heran hastalanıyor şimdi iyi çok şükür ilaç kullanacaz.
Aklim eserse alırım belkide hcg de de çift çizgiyi görürsün inşallah kuzum

Freeley çok çok hassas bir test canım .
İnan bunu birçok kişide gördüm sonuna kadar arkasındayım testin

Gayet güzel canım benımde çok silik olmuyor ovularım hadi inşallah 5 gun sonra falan piki görürüz

Bende iki gündür kasıklarda sızlama tarzı gibi şeyler hisettim acaba dedim testi yapınca dedim kesin erken olacak sende erken olacaksın kesin abla ozaman bu ay bizim olsun lütfen lütfen
Ama duzenli oluyorum degismez diye dusunuyorum maria da diyor ya hep 12 13te oluyor diye bilemiyorum ama var asagida hareketlilik... bel sirt agrim da cok. Ya da havalardan usuttum falan mi acaba ..

Biliyorum ama dayanamadim tepkisini çok merak ettim :) bida göstermem zaten aynen is çikisi hemen yaparim maşallah seninkiler iyi koyulasmis

Freely hariç diğerlerinden bende de mevcut 30luydu ovu testleri 7 tane kullandım kaldı 23 3 erken gebelik 3 normal gebelik testi de var kullanmak bile nasip olmuyor 2 aydır bu ay pozitif görürsem hepsini harcarım belkide

Bende eczaneden aldım 2 ay önce erken gebelik testi dedim gerçekten hissettim an yapacam elimde patlamasa bari

Hadi hayırlı olsun uğurlu olsun güzel haberler versinler hepsini kullanmaya gerek kalmadan mutlu haberi bize veresin inşallah

Inşallah öyledir diyelim:)
Alerjik bir çocuk o yüzden heran hastalanıyor şimdi iyi çok şükür ilaç kullanacaz.
Aklim eserse alırım belkide hcg de de çift çizgiyi görürsün inşallah kuzum

Tekrar geçmiş olsun aman kötü birseyi olmasında hep beraber görelim inşallah amin

Ama duzenli oluyorum degismez diye dusunuyorum maria da diyor ya hep 12 13te oluyor diye bilemiyorum ama var asagida hareketlilik... bel sirt agrim da cok. Ya da havalardan usuttum falan mi acaba ..

Sanmıyorum aynı şikayetler bendede var hava değişimine uğramıyorsak patlamaya hazirlaniyoruz demektir bende gününde oluyorum ama bu ay bugün geç oldum yakalaamıyorum galiba ya bide böyle denicem bakalim olacak mı

Freeley çok çok hassas bir test canım .
İnan bunu birçok kişide gördüm sonuna kadar arkasındayım testin

Sen öyle deyince direk ondan sipariş ettim denenmiş sonuçta eczaneden alıyorum bakıyorum araları açık felan negatif çıksa bile tereddütte kalıyorum sonra en azindan bu kullanılmış denenmiş olunca içimde rahat eder

İlk bebeğimi o testle öğrenmiştim
İnşallah sana da nasip olur canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…