- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Kız 13 kilo fazlam varOlsun canım nolucak yeterki bebişler sağlıkla gelsin ❣❣❣
Tabiki canım yeterki gelsinler de nasıl gelirse gelsinlerNelerle sınanıyoruz canım ya bilgi için çok sağolinşallah bebiş gelir ve iğneye gerek kalmaz sende ama benim durumum için kaç doktora sorduysam iğne dediler kısmet olsunda razıyım ben
Inşallah öyledir diyelim:)Hadi gozun aydin ozaman insalllah rahim hazirlik yapiyordur gecmis olsun kuzun icinde iyidir insallah Valla kafanı karıştırmak istemem ama benim ilk olduğu için çok heycanlı biseymis o ikinci çizgiyi görmek bile çok mutlu etti beni yapmaktan zarar çıkmaz kötü hissedmiyorsan al bence
EsenyurttamınoturuyosunYokk ben ilk bu topikle başladım burda haberleri iletmek istiyorum inşAllahh
Freeley çok çok hassas bir test canım .@15yusra11can09e @efuulimm @Smile Forever @balbocegi35 T Tosbikellim Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Gayet güzel canım benımde çok silik olmuyor ovularım hadi inşallah 5 gun sonra falan piki görürüzH E adetle beraber yedinci günü dünden beri kasiklarimda biraz sızlama olunca bugün test geleceğini bildiğim için saat 3 ten sonra şu içmeyi bıraktım 5 te wc ye gittim eve geldikten sonra ben test yapcağımi unuttum corba ictim saat 8 'de yaptım testi su içmedim ama erken mi yumurtlucam acaba yoksa gününü bulur mu sence ilk denemem
Ama duzenli oluyorum degismez diye dusunuyorum maria da diyor ya hep 12 13te oluyor diye bilemiyorum ama var asagida hareketlilik... bel sirt agrim da cok. Ya da havalardan usuttum falan mi acaba ..Bende iki gündür kasıklarda sızlama tarzı gibi şeyler hisettim acaba dedim testi yapınca dedim kesin erken olacak sende erken olacaksın kesin abla ozaman bu ay bizim olsun lütfen lütfen
Ohh maşallah çok gürl testin dediğim gibi 4-5 gün aorna piki yakalarız Allahın izniyleH E bunu şimdi çektim ilk attığımi hemen çekmiştim bunda daha iyi belli oluyor
Zavallı erkekler bizler sayesinde neler neler öğreniyolarama en iyisi hiç gösteirp anlatıp onları strese sokmamak canım. Bende yaparken hiç eşime göstermedim yaptığımı biliyodu ama yapıp çöpe atıyodum. Yani de adamlar stres olmasın diye
Sen şimdi teste hergün aynı saattr yapmaya dikkat et canım erken olacak diye de garanti ypk belki yarın daha silik çıkar bu sıvı alımına da bağlıdır ama pik olduğu zaman damlatır damlatmaz 2.çizgi kopkoyu çıkacak hiç mwrak etme bak benim geçen ayki hali Eki Görüntüle 2245740
Sen nerdesin canm :)
Ohh maşallah çok gürl testin dediğim gibi 4-5 gün aorna piki yakalarız Allahın izniyle
Freely hariç diğerlerinden bende de mevcut 30luydu ovu testleri 7 tane kullandım kaldı 233 erken gebelik 3 normal gebelik testi de var kullanmak bile nasip olmuyor 2 aydır bu ay pozitif görürsem hepsini harcarım belkide
@15yusra11can09e @efuulimm @Smile Forever @balbocegi35 T Tosbikellim Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Inşallah öyledir diyelim:)
Alerjik bir çocuk o yüzden heran hastalanıyor şimdi iyi çok şükür ilaç kullanacaz.
Aklim eserse alırım belkidehcg de de çift çizgiyi görürsün inşallah kuzum
Ama duzenli oluyorum degismez diye dusunuyorum maria da diyor ya hep 12 13te oluyor diye bilemiyorum ama var asagida hareketlilik... bel sirt agrim da cok. Ya da havalardan usuttum falan mi acaba ..
Hadi hayırlı olsun uğurlu olsun güzel haberler versinler hepsini kullanmaya gerek kalmadan mutlu haberi bize veresin inşallah
Freeley çok çok hassas bir test canım .
İnan bunu birçok kişide gördüm sonuna kadar arkasındayım testin
Bende beylikduzuu:)Büyükçekmece canim ama güzelceye daha yakın
İlk bebeğimi o testle öğrenmiştimSen öyle deyince direk ondan sipariş ettim denenmiş sonuçta eczaneden alıyorum bakıyorum araları açık felan negatif çıksa bile tereddütte kalıyorum sonra en azindan bu kullanılmış denenmiş olunca içimde rahat eder
Bende beylikduzuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?