Haydeee hepimiz yanyanayız yaaaBende beylikduzuu:)
İlk bebeğimi o testle öğrenmiştim ♥
İnşallah sana da nasip olur canom ♥
Sen ne güzel konuştun öyle canımTabiki canım yeterki gelsinler de nasıl gelirse gelsinlersenin için iğne daha uygun demekki ihmal etme kullan canım doğsun o mis kokuyu içine çekince hepsi geçer gider ❣❣
Benim korkum gen den dolayı aslında annemin 4 , bir halamın 4 diğer halamın hiç olmadı umarım ben daha doğurganımdırOy canım daha çok yeni sayılırsın :) Ama biliyorumki insan isteyince 5 ay bile uzun olabilir belkide Rabbim daha uzatmasın zamanı inşAllahh nasip etsin tez vakitte
6 aydır evliyiz 5 aydır istiyoruz sorunum yok sanırım enfeksiyonum vardı fitil kullandım zaten geniş bir muayene olmadım o yüzden net bilmiyorumSelam kizlar
Kimler ne kadarlik evli, ne kadardir bebek istiyorsunuz ve herhangi bir sorununuz var mi aceba
Imkanin buna el veriyorsa tabi ki boyle yap canim neden olmasin. 2-2.30 gibi sivi alimini birak 5.30 da yaparsin evde.Benim öğlen yapma şansım sıfır iş yerinde öyle bi ortam yok ki biri görürse bütün iş yerinde ağza sakız olurum valla karılar bide ovi testi bilmezler test sanarlar anam olacakları hayel bile edemem şuan:) ben 3 te sıvı alımını bıraksam 5.30 da evde oluyorum o saatte yapsam peki olmazmi ?
Bende akbatiya geliyorum geneldeHaydeee hepimiz yanyanayız yaaa
Marmaraparka her hafta sonu gelirim bende esenyurt ama akbatının oralardayım :)
Bende k.cekmeceEnaaa baya kişiymisiz birbirne yakın
Sonu fos olduBiliyorum ama dayanamadim tepkisini çok merak ettim :) bida göstermem zaten aynen is çikisi hemen yaparim maşallah seninkiler iyi koyulasmis
Muthis, kalbini ferah tut olacaktir insallah saglicakla6 aydır evliyiz 5 aydır istiyoruz sorunum yok sanırım enfeksiyonum vardı fitil kullandım zaten geniş bir muayene olmadım o yüzden net bilmiyorum
Orası pahalı yaaaBende akbatiya geliyorum genelde
Imkanin buna el veriyorsa tabi ki boyle yap canim neden olmasin. 2-2.30 gibi sivi alimini birak 5.30 da yaparsin evde.
M. Park girisi bile izdiham oluyo haftasonu. Akbati sessiz sakin mis gibi ve pinkberry varOrası pahalı yaaa
Yemek yemeye veya starbucks a uğrarım anca
Her bunyeye farkli sonuc veriyo demekBende yaptım ama normal geldi adetim bi değişiklik yoktu :))
Aynen canim mecburen. Bir kac gun sabretmek gerekiyor. 3-4 saat dikkat edilmesi gerekiyor. Yoksa cidden yaniltabiliyor testler.Ben sevindim bu habere susuz da yapamam ama sabredicem artık bi kaç gün
Bende k.cekmece
AmiiinAmin inşallah hep beraber verelim güzel haberleri
Aynen canim mecburen. Bir kac gun sabretmek gerekiyor. 3-4 saat dikkat edilmesi gerekiyor. Yoksa cidden yaniltabiliyor testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?