Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen doğurgansın ama bende dhaa hiç bisi olmadı inşallah bidaki kimyasal olmayacak senin eminim
Olsun canım seninde olacak sağlıkla gelecek umut et bekle yeterki
Benimde inşallah sağlıklı olsun da .. dr da eşin düzenli beslenip dikkat ediyorsa olmaz inşallah dedi kimyasal bir daha kür yapıtorum dedim eşime iyi iyi süper dedi yap içsin dedi. 2 3 ay yapıcam içsin tutana kadar işte

Inşallah bakalım ne zaman kısmeti bakalım bende eşime kendimle beraber keçiboynuzu pekmezi yiyoruz ise yarar inşallah:)

Freely hariç diğerlerinden bende de mevcut 30luydu ovu testleri 7 tane kullandım kaldı 23 3 erken gebelik 3 normal gebelik testi de var kullanmak bile nasip olmuyor 2 aydır bu ay pozitif görürsem hepsini harcarım belkide

H E Canım benim bat kaydı 9 Nisan'a.. Gerçi bu ayı es geçeceğiz maalesef.. Hatta zaten 2 hafta ilişki yasak tamamen. Sonrasında izin verse bile çok ağır ilaçlar sebebiyle iyi korunmam lazım..
Aynen kuzum sen bu ay korun çok ilaç kullandın. Bünyen bi toparlansın . Sen şimdikik beklemede kal xx
Nasıl oldunn ??

Aman Allahımmm ne güzel bi çift çizgi gördüm ❤ Kız ben 6. ay denemem daha hiç böyle bi koyuluk göremedim dua edin de bu ay göreyim yahuu Yada dua edin gebelikte hafifte olsa çift çizgi göreyim o daha sevindirici ❤❤

Canim sabah ilk idrarla olmasin 10 ila gece 22 arasi yapabilirsen dogru sonuc alirsin. Birde 2 saat onceden sivi almayi durdur. Birde soyle yanlis bir bilgi var 2 saat sivi alma 2 saat idrarini tut diye birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…