- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sonu fos olduinşallah sana uğurlu gelir canım testler ❣
Aynen herkes kapi komsusu resmenBi ara hep beraber toplanak bari bu kadar yakınız madem ben biliyordum bu topige girmem sadcee tesadüf değil
O gulucugu nasıl yapıyorsun bakıyorum bakıyorum bulamıyorum valla
Kız siz yemeyip içmeyip yazıyor musunuz? Anaaam asla okuyamam onca mesajı
Merak ettigin bisey varsa ozet gecelimKız siz yemeyip içmeyip yazıyor musunuz? Anaaam asla okuyamam onca mesajı
Aynen herkes kapi komsusu resmen
Plan yapilirsa uyarim benBi ara hep beraber toplanak bari bu kadar yakınız madem ben biliyordum bu topige girmem sadcee tesadüf değil
O gulucugu nasıl yapıyorsun bakıyorum bakıyorum bulamıyorum valla
M. Park girisi bile izdiham oluyo haftasonu. Akbati sessiz sakin mis gibi ve pinkberry varah su bogazim
Plan yapilirsa uyarim bentelefonun kendi emojilerini kullaniyorum canim
Olsun canım seninde olacak sağlıkla gelecek umut et bekle yeterkiSen doğurgansın ama bende dhaa hiç bisi olmadı inşallah bidaki kimyasal olmayacak senin eminim
Yok canim proluk ile alakasi yok bende ki emojilerin. Telefonun kendi emojileri yani. Bu arada tebrik ederim. Verdigin ucret hayirli isler icin kullaniliyorHe popüler üyesin o yüzden bende çıkmıyor bende yolladım para yarın yaparlar heralde benide
Olsun canım seninde olacak sağlıkla gelecek umut et bekle yeterki
Benimde inşallah sağlıklı olsun da .. dr da eşin düzenli beslenip dikkat ediyorsa olmaz inşallah dedi kimyasal bir daha kür yapıtorum dedim eşime iyi iyi süper dediyap içsin dedi. 2 3 ay yapıcam içsin tutana kadar işte
Yok canim proluk ile alakasi yok bende ki emojilerin. Telefonun kendi emojileri yani. Bu arada tebrik ederim. Verdigin ucret hayirli isler icin kullaniliyor
Aaa oldu vallaYok canim proluk ile alakasi yok bende ki emojilerin. Telefonun kendi emojileri yani. Bu arada tebrik ederim. Verdigin ucret hayirli isler icin kullaniliyor
Aynen olmasi lazim. Sitenin emojilerinin altina dogru inersen orda da var❤Aaa oldu vallabenimde emojiler oluyor mus
15yusra11 @can09e @efuulimm Smile Forever @balbocegi35 @Aysegul239 @Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Aynen kuzum sen bu ay korun çok ilaç kullandın. Bünyen bi toparlansın . Sen şimdikik beklemede kal xxH E Canım benim bat kaydı 9 Nisan'a.. Gerçi bu ayı es geçeceğiz maalesef.. Hatta zaten 2 hafta ilişki yasak tamamen. Sonrasında izin verse bile çok ağır ilaçlar sebebiyle iyi korunmam lazım..
Zavallı erkekler bizler sayesinde neler neler öğreniyolarama en iyisi hiç gösteirp anlatıp onları strese sokmamak canım. Bende yaparken hiç eşime göstermedim yaptığımı biliyodu ama yapıp çöpe atıyodum. Yani de adamlar stres olmasın diye
Sen şimdi teste hergün aynı saattr yapmaya dikkat et canım erken olacak diye de garanti ypk belki yarın daha silik çıkar bu sıvı alımına da bağlıdır ama pik olduğu zaman damlatır damlatmaz 2.çizgi kopkoyu çıkacak hiç mwrak etme bak benim geçen ayki hali Eki Görüntüle 2245740
Şifa olsun canım ❣Inşallah bakalım ne zaman kısmeti bakalım bende eşime kendimle beraber keçiboynuzu pekmezi yiyoruz ise yarar inşallah:)
Canim sabah ilk idrarla olmasin 10 ila gece 22 arasi yapabilirsen dogru sonuc alirsin. Birde 2 saat onceden sivi almayi durdur. Birde soyle yanlis bir bilgi var 2 saat sivi alma 2 saat idrarini tut diye birsey yokBenim öğlen yapma şansım sıfır iş yerinde öyle bi ortam yok ki biri görürse bütün iş yerinde ağza sakız olurum valla karılar bide ovi testi bilmezler test sanarlar anam olacakları hayel bile edemem şuan:) ben 3 te sıvı alımını bıraksam 5.30 da evde oluyorum o saatte yapsam peki olmazmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?