Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu benim geçen ay ki ovu testelri canım
Benim yumurtlama sıkıntım yok da yinede 2 kez ovu testi deneme yaptım tahmin ettiğim gibi hep aynı tarihte yumurtladım o yüzden bıraktım artık. Yarın yumurtlama günüm yarın ve pazarı değerlendiricem.
Ayy canım valla inanın dua ederken öbce kendime sonra buradaki iateyen herkese ver bekletme dr lara gerek kalmadan herkes kavuşsun diye dua ediyorum canım.

Bende eczaneden aldım 2 ay önce erken gebelik testi dedim gerçekten hissettim an yapacam elimde patlamasa bari

Bu ay hisseder de kullanırsın inşAllah canm ❤ Bu ay bendr takmıyorum eşimin üstüne de gitmiycem canı ne zaman isterse ne zaman yaklaşırsa o zaman olur ilişkide. Ovu testi yapıyorum ama acaba koyu çift çizgi görebilcek miyim onu merak ediyorum daha çok. Erkenden başladım test yapmaya ve adete kadar da yapmayı düşünüyorum

5 ay felan yaptım canm bu 6. ay olcak sadece 1 kere koyu gördüm sanırım diğerleri hep silik çıktı benim Bu ay inşAllah hepimiz gebelikleri pozitif olarak sırayla dizeriz inşAllahhh

Kuzmm hoşbldm valla gezdm geldim eve ama gelr gelmz lafam Allak bullak yine düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi giriyorm sayfaya okuyorm yazamadm uyuyormm hepsinee yetişemedim kuzm
Gezmekle iyi yapmissin canim. Sana ne kadar dusunme desem de bilirim elinde degil. Biliyormusun ikinci hamileligim ikisinde de orgu yapmaya basladigim ay oldu orgu yapinca kafam dagiliyordu sende dene insallah sende de ise yarar cunku ne kadar kafan rahat olursa o kadar cabuk oluyor cocuk

Kendim icin konusayim. Eger idrara cikarsam test daha silik cikiyor.
Ben test yapmadan 2.5 - 3 saat once sivi alimini birakiyorum ama bu surenin basinda idrara sıkısıksam idrari yapip, sonra 2-3 saat idrara cikmiyorum.
Ben cok su ictigim icin hep sıkışığım idrara cikip testi yaptigimda hep silik cikti, ben de senin gibiyim canim. O nedenle aklim karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…