İdrara cikilabilir mi yani?Canim sabah ilk idrarla olmasin 10 ila gece 22 arasi yapabilirsen dogru sonuc alirsin. Birde 2 saat onceden sivi almayi durdur. Birde soyle yanlis bir bilgi var 2 saat sivi alma 2 saat idrarini tut diye birsey yok
Bu benim geçen ay ki ovu testelri canımAman Allahımmm ne güzel bi çift çizgi gördüm ❤ Kız ben 6. ay denemem daha hiç böyle bi koyuluk göremedim dua edin de bu ay göreyim yahuuYada dua edin gebelikte hafifte olsa çift çizgi göreyim o daha sevindirici ❤❤
Yok canm ben bu ay gec yumrtladmm hemde cok gec zaten regl sancm varr geldi gelck testtw yaptm yok nasip
Yaptmdaa foss çıktı kuzm bu ay ben döngümn 24. Günde ilk kez yumrtladmm bu ay tatildeydim çok gezdm hava değişimi mi bilmyorm belki ondan11.03 tarihli batlar varmış ama yeni bat da yok testte yok kızlar ne kaçırdım ben
@Eslem91 @kucukbikadin @cylnprcl @Hasretim42 sizlerin 11.03 imiş
BerraAksa_K canm seninde bugün bat ama test yaptin mi
Evet yani kendim cikiyordum canim piki de tam gunun de yakaladim. Idrara cikmak engel olmuyor canimİdrara cikilabilir mi yani?
Hosgeldin canim nerelerdesin yaa ozlettin kendiniYaptmdaa foss çıktı kuzm bu ay ben döngümn 24. Günde ilk kez yumrtladmm bu ay tatildeydim çok gezdm hava değişimi mi bilmyorm belki ondan
Bende eczaneden aldım 2 ay önce erken gebelik testi dedim gerçekten hissettim an yapacam elimde patlamasa bari
Benim korkum gen den dolayı aslında annemin 4 , bir halamın 4 diğer halamın hiç olmadı umarım ben daha doğurganımdır
Kuzmm hoşbldm valla gezdm geldim eve ama gelr gelmz lafam Allak bullak yine düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi giriyorm sayfaya okuyorm yazamadm uyuyormm hepsinee yetişemedim kuzmHosgeldin canim nerelerdesin yaa ozlettin kendini
Kendim icin konusayim. Eger idrara cikarsam test daha silik cikiyor.İdrara cikilabilir mi yani?
Bu benim geçen ay ki ovu testelri canım
Benim yumurtlama sıkıntım yok da yinede 2 kez ovu testi deneme yaptım tahmin ettiğim gibi hep aynı tarihte yumurtladım o yüzden bıraktım artık. Yarın yumurtlama günümyarın ve pazarı değerlendiricem.
Ayy canım valla inanın dua ederken öbce kendime sonra buradaki iateyen herkese ver bekletme dr lara gerek kalmadan herkes kavuşsun diye dua ediyorum canım.
Yaptmdaa foss çıktı kuzm bu ay ben döngümn 24. Günde ilk kez yumrtladmm bu ay tatildeydim çok gezdm hava değişimi mi bilmyorm belki ondan
Gezmekle iyi yapmissin canim. Sana ne kadar dusunme desem de bilirim elinde degil. Biliyormusun ikinci hamileligim ikisinde de orgu yapmaya basladigim ay oldu orgu yapinca kafam dagiliyordu sende dene insallah sende de ise yarar cunku ne kadar kafan rahat olursa o kadar cabuk oluyor cocukKuzmm hoşbldm valla gezdm geldim eve ama gelr gelmz lafam Allak bullak yine düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi giriyorm sayfaya okuyorm yazamadm uyuyormm hepsinee yetişemedim kuzm
İdrara cikinca bende cok silik cikmisti, hatta o nedenle gununu kacirmistim. Gun icinde cok su tuketiyorum, belki sen az tukettigin icin yakalamis olabilirsin canim.Evet yani kendim cikiyordum canim piki de tam gunun de yakaladim. Idrara cikmak engel olmuyor canim
Canımm nasılsın en son İzmir’e giderken konuştuk senleKuzmm hoşbldm valla gezdm geldim eve ama gelr gelmz lafam Allak bullak yine düşünmekten alıkoyamıyorm kendimi giriyorm sayfaya okuyorm yazamadm uyuyormm hepsinee yetişemedim kuzm
Ben cok su ictigim icin hep sıkışığımKendim icin konusayim. Eger idrara cikarsam test daha silik cikiyor.
Ben test yapmadan 2.5 - 3 saat once sivi alimini birakiyorum ama bu surenin basinda idrara sıkısıksam idrari yapip, sonra 2-3 saat idrara cikmiyorum.
Kuzum elimden hic su dusmez asiri tuketiyorum. Sadece suda degil ben asiri cayda icerim yine hemen yakalamistimİdrara cikinca bende cok silik cikmisti, hatta o nedenle gununu kacirmistim. Gun icinde cok su tuketiyorum, belki sen az tukettigin icin yakalamis olabilirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?