- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Çok doğrudaa canm bizim saolsnzlar evimiz boş kalmadgı için elimee bile alamıyormmm onu untmasam başka sıkıntılar eşimn eli hepsii beni yordu amaa Allahım ne yazmşsaa başmn üzerinee Allahım dermansz dert vermsn Rabbim yüzümüzü güldürsn Tek dileğim Eşim bile ben dedim eşimee kesin yinee adet olyorm dedi yeter gülümm ne olr olmaaa inşallah olmazsnn eşim güçlüdr düşnme der banaa ama a o bileee artkk çoook kötü olyor Rabbime dua ediyormm sabah kalkaym aklmaa gelmesnnn yataana kadrGezmekle iyi yapmissin canim. Sana ne kadar dusunme desem de bilirim elinde degil. Biliyormusun ikinci hamileligim ikisinde de orgu yapmaya basladigim ay oldu orgu yapinca kafam dagiliyordu sende dene insallah sende de ise yarar cunku ne kadar kafan rahat olursa o kadar cabuk oluyor cocuk
Hayırlısı canm belki de rahim hazırlığı yapıyodur bu ay bebişe yerini hazırlıyodur
kuzmm iyim şükr Allahım bugünümüzü Aratmasnn izimirin nemi öldürdü beniii vallaa iğrennçti yaaa öldrdü bzi hasta olduk geldkCanımm nasılsın en son İzmir’e giderken konuştuk senle
Tebrik ediyorum ne diyeyimKuzum elimden hic su dusmez asiri tuketiyorum. Sadece suda degil ben asiri cayda icerim yine hemen yakalamistim
Esinin eli nasil oldu canim? Erkekler guclu gorunuyor ama aslinda o kadar guclu degiller. Senin bu anlattiklarin gozumun onunden flim seridi gibi geciyor resmen cunku benim de esim artik adet oldugum da uzuluyordu. Oda bana gulum der hep insallah en kisa surede kavusursun yavruna canimÇok doğrudaa canm bizim saolsnzlar evimiz boş kalmadgı için elimee bile alamıyormmm onu untmasam başka sıkıntılar eşimn eli hepsii beni yordu amaa Allahım ne yazmşsaa başmn üzerinee Allahım dermansz dert vermsn Rabbim yüzümüzü güldürsn Tek dileğim Eşim bile ben dedim eşimee kesin yinee adet olyorm dedi yeter gülümm ne olr olmaaa inşallah olmazsnn eşim güçlüdr düşnme der banaa ama a o bileee artkk çoook kötü olyor Rabbime dua ediyormm sabah kalkaym aklmaa gelmesnnn yataana kadr
Sagol canim da demek istedigim idrar tutmak bobreklere cok zarar veriyor o yuzden piki yakalayalim diye kendimize zarar vermeyelimTebrik ediyorum ne diyeyim
Eşimin Eli iyi olcak Allahın iznyle biraz zaman gerekiyor fizik tedaviye başlayacak yarn Allahn izniyleEsinin eli nasil oldu canim? Erkekler guclu gorunuyor ama aslinda o kadar guclu degiller. Senin bu anlattiklarin gozumun onunden flim seridi gibi geciyor resmen cunku benim de esim artik adet oldugum da uzuluyordu. Oda bana gulum der hep insallah en kisa surede kavusursun yavruna canim
Allahım mücize verendir Elbet güler yüzümüzEsinin eli nasil oldu canim? Erkekler guclu gorunuyor ama aslinda o kadar guclu degiller. Senin bu anlattiklarin gozumun onunden flim seridi gibi geciyor resmen cunku benim de esim artik adet oldugum da uzuluyordu. Oda bana gulum der hep insallah en kisa surede kavusursun yavruna canim
İste ben de cok su ictigim icin patlayacakmis gibi hissediyorum kendimi canim, saat basi cise gittigim icinSagol canim da demek istedigim idrar tutmak bobreklere cok zarar veriyor o yuzden piki yakalayalim diye kendimize zarar vermeyelim
Insallah canim Rabbim yuzunuze bakarda tez zaman da ilesir insallah. Hic stres yapmayin derdi veren Allah dermanida verir insallah.Eşimin Eli iyi olcak Allahın iznyle biraz zaman gerekiyor fizik tedaviye başlayacak yarn Allahn izniyle
İncir kürü denedinmi hiç canım ben günde 1 2 tane yiyorum o bile hissettiriyo ağrılarım oluyo iyi geliyo yumurtlamaya.5 ay felan yaptım canm bu 6. ay olcak sadece 1 kere koyu gördüm sanırım diğerleri hep silik çıktı benimBu ay inşAllah hepimiz gebelikleri pozitif olarak sırayla dizeriz inşAllahhh ❤
Surekli herkese dua ediyorum ismini bildiklerime ismiyle bilmediklerime de sana el acan herkese nasip et Ya Rabbim diyorumAllahım mücize verendir Elbet güler yüzümüzaminnn Allahım sesini duysnnn kuzm bnmm
Çok şükür balım iyiyim. Ayaklarına sağlık ne güzel yapmışsın gezmeklekuzmm iyim şükr Allahım bugünümüzü Aratmasnn izimirin nemi öldürdü beniii vallaa iğrennçti yaaa öldrdü bzi hasta olduk geldkorsan istanbulaa tekrar dmndüm orda 3 gün dahaa kaldm elazığa döndüm balım sen naslsn
Elbette kuzmm inancım Tamn Rabbim inancmaa göre gönül ferahlığı versnnnInsallah canim Rabbim yuzunuze bakarda tez zaman da ilesir insallah. Hic stres yapmayin derdi veren Allah dermanida verir insallah.
Bak simdi yine baktim idrarinizi tutun demiyor. O idrar bobreklerini maf eder sagkigindan olma bence idrar tutulmali cok yanlis bir bilgi iyi arastir lutfen canimİste ben de cok su ictigim icin patlayacakmis gibi hissediyorum kendimi canim, saat basi cise gittigim icin
Amin cnm Aminnnnnn aminnnSurekli herkese dua ediyorum ismini bildiklerime ismiyle bilmediklerime de sana el acan herkese nasip et Ya Rabbim diyorum
Amin amin insallah kuzum☺☺Elbette kuzmm inancım Tamn Rabbim inancmaa göre gönül ferahlığı versnnn
Ayni kaderi yasiyoruz desene canim bende Mersin in neminden cekiyorumÇok şükür balım iyiyim. Ayaklarına sağlık ne güzel yapmışsın gezmekleo nemi sorma kuzum bizde Hatay’da yaşıyoruz yaz ölüm gibi geçiyor alışkın olmayan için daha da zor, geçmiş olsun.
Elazığ mı ben oraya bayılıyorummmm ya
Gelecek ay oyle deneyeyim canim, saol bilgilendirme icinBak simdi yine baktim idrarinizi tutun demiyor. O idrar bobreklerini maf eder sagkigindan olma bence idrar tutulmali cok yanlis bir bilgi iyi arastir lutfen canim
Rica ederim insallah gelecek aya gerek kalmadan bize mujdeli haberi verirsinGelecek ay oyle deneyeyim canim, saol bilgilendirme icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?