Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok doğrudaa canm bizim saolsnzlar evimiz boş kalmadgı için elimee bile alamıyormmm onu untmasam başka sıkıntılar eşimn eli hepsii beni yordu amaa Allahım ne yazmşsaa başmn üzerinee Allahım dermansz dert vermsn Rabbim yüzümüzü güldürsn Tek dileğim Eşim bile ben dedim eşimee kesin yinee adet olyorm dedi yeter gülümm ne olr olmaaa inşallah olmazsnn eşim güçlüdr düşnme der banaa ama a o bileee artkk çoook kötü olyor Rabbime dua ediyormm sabah kalkaym aklmaa gelmesnnn yataana kadr

Canımm nasılsın en son İzmir’e giderken konuştuk senle
kuzmm iyim şükr Allahım bugünümüzü Aratmasnn izimirin nemi öldürdü beniii vallaa iğrennçti yaaa öldrdü bzi hasta olduk geldk orsan istanbulaa tekrar dmndüm orda 3 gün dahaa kaldm elazığa döndüm balım sen naslsn

Esinin eli nasil oldu canim? Erkekler guclu gorunuyor ama aslinda o kadar guclu degiller. Senin bu anlattiklarin gozumun onunden flim seridi gibi geciyor resmen cunku benim de esim artik adet oldugum da uzuluyordu. Oda bana gulum der hep insallah en kisa surede kavusursun yavruna canim

Eşimin Eli iyi olcak Allahın iznyle biraz zaman gerekiyor fizik tedaviye başlayacak yarn Allahn izniyle

Allahım mücize verendir Elbet güler yüzümüz aminnn Allahım sesini duysnnn kuzm bnmm

5 ay felan yaptım canm bu 6. ay olcak sadece 1 kere koyu gördüm sanırım diğerleri hep silik çıktı benim Bu ay inşAllah hepimiz gebelikleri pozitif olarak sırayla dizeriz inşAllahhh
İncir kürü denedinmi hiç canım ben günde 1 2 tane yiyorum o bile hissettiriyo ağrılarım oluyo iyi geliyo yumurtlamaya.
Olur inşallah olacak bende inanıyorum

Çok şükür balım iyiyim. Ayaklarına sağlık ne güzel yapmışsın gezmekle o nemi sorma kuzum bizde Hatay’da yaşıyoruz yaz ölüm gibi geçiyor alışkın olmayan için daha da zor, geçmiş olsun.
Elazığ mı ben oraya bayılıyorummmm ya

Ayni kaderi yasiyoruz desene canim bende Mersin in neminden cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…