Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benmmsıcaklıktan değildi amaa uyudgmz yatak bilee yaş böyle bişy olamaz. Zor kaçtıkElazığ memleketim ya benm doğma büyüme Elazığlıym Valla burada gram nem yok yaa

Ben cok su ictigim icin hep sıkışığım idrara cikip testi yaptigimda hep silik cikti, ben de senin gibiyim canim. O nedenle aklim karisti
Evet bende cok su tuketiyorum. Peki ilk idrar degil ama ikinci idrarla yapma sansin var mi calismiyorsan eger. Hani gunun ilk idrarindan 2 3 saat sonra falan saat 11 12 gibi

Bak simdi yine baktim idrarinizi tutun demiyor. O idrar bobreklerini maf eder sagkigindan olma bence idrar tutulmali cok yanlis bir bilgi iyi arastir lutfen canim
Canim ama sivi alimini durdurdugunda zaten idrara sıkisık olmuyorsun ki, yani bende olmuyor. Yoksa saatlerce idrara sıkısık durmak sakincali tabi ki.

Teşekkür ederim canım benmmsıcaklıktan değildi amaa uyudgmz yatak bilee yaş böyle bişy olamaz. Zor kaçtıkElazığ memleketim ya benm doğma büyüme Elazığlıym♥ Valla burada gram nem yok yaa
Doğrudur canım biara Ankara’dan arkadaşım gelmişti buraya ilk gelişi kızın, almaya gittim baktım tepesinde bir kalabalık garibim nefes alamamış herkes su getirmiş kendisine
Ben Sivas ta okurken gelirdim hep o Harput kalesi, pestil-cevizli sucuk, salça soslu köfte ekmek vazgeçmediğim alışkanlıklarım oldu

Kuzum zaten gelmiyorsa gitmene gerek olmuyor ki. Ama geliyorsa da israrla 2 yada 3 saat tutmana gerek yok
Evet iste bu durumda sivi alimini azaltmak lazim. Ozellikle cok su ve cay tuketen insanlar icin. Yoksa piki yakalamak pek mumkun degil. Cunku bende cok sivi tuketiyorum. Testi yapmadan 3 4 saat once sivi alimini minimuma indiriyorum yoksa yarim saatte bir cise gitmem gerek haklisin tutmamak gerek,bunun icinde siviyi kesmek gerek.

Mersin de arkadaşlar var sık geliriz ama bana karmaşık geliyor ayıptır söylemesi yön be yer sorunum var benim yanımda biri olmasa kaybolurum orda
Bilmem aslinda bana da cok kolay bir sehir olarak geliyor. Belki burada yasamadigin icin boyle geliyordur basta bana da oyle geldi ama sonra baya rahat bir yer oldugunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…