- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Teşekkür ederim canım benmmÇok şükür balım iyiyim. Ayaklarına sağlık ne güzel yapmışsın gezmekleo nemi sorma kuzum bizde Hatay’da yaşıyoruz yaz ölüm gibi geçiyor alışkın olmayan için daha da zor, geçmiş olsun.
Elazığ mı ben oraya bayılıyorummmm ya
İnsallaaaaah, 17sini bekliyorumRica ederim insallah gelecek aya gerek kalmadan bize mujdeli haberi verirsin
Evet bende cok su tuketiyorum. Peki ilk idrar degil ama ikinci idrarla yapma sansin var mi calismiyorsan eger. Hani gunun ilk idrarindan 2 3 saat sonra falan saat 11 12 gibiBen cok su ictigim icin hep sıkışığımidrara cikip testi yaptigimda hep silik cikti, ben de senin gibiyim canim. O nedenle aklim karisti
Cok az kalmis desene Rabbim insallah nasip ederİnsallaaaaah, 17sini bekliyorum
Aaa kuzum komşuyuz senleAyni kaderi yasiyoruz desene canim bende Mersin in neminden cekiyorum
Merkez de mi yasiyorsunuz canim?Teşekkür ederim canım benmmsıcaklıktan değildi amaa uyudgmz yatak bilee yaş böyle bişy olamaz . Zor kaçtık Elazığ memleketim ya benm doğma büyüme Elazığlıym♥ Valla burada gram nem yok yaa
Evet canim yakinmisizAaa kuzum komşuyuz senle
Canim ama sivi alimini durdurdugunda zaten idrara sıkisık olmuyorsun ki, yani bende olmuyor. Yoksa saatlerce idrara sıkısık durmak sakincali tabi ki.Bak simdi yine baktim idrarinizi tutun demiyor. O idrar bobreklerini maf eder sagkigindan olma bence idrar tutulmali cok yanlis bir bilgi iyi arastir lutfen canim
Evet canmm saylr merkeze cok yaknMerkez de mi yasiyorsunuz canim?
Doğrudur canım biara Ankara’dan arkadaşım gelmişti buraya ilk gelişi kızın, almaya gittim baktım tepesinde bir kalabalık garibim nefes alamamış herkes su getirmiş kendisineTeşekkür ederim canım benmmsıcaklıktan değildi amaa uyudgmz yatak bilee yaş böyle bişy olamaz . Zor kaçtık Elazığ memleketim ya benm doğma büyüme Elazığlıym♥ Valla burada gram nem yok yaa
Kuzum zaten gelmiyorsa gitmene gerek olmuyor ki. Ama geliyorsa da israrla 2 yada 3 saat tutmana gerek yokCanim ama sivi alimini durdurdugunda zaten idrara sıkisık olmuyorsun ki, yani bende olmuyor. Yoksa saatlerce idrara sıkısık durmak sakincali tabi ki.
Biz eskiden neredeyse her yaz gelirdik uzun zaman oldu gelmeyeli gerci biz Maden in dag basinda bir koy var oraya giderdik misafirlige yazin bile yorganda yatiyordukEvet canmm saylr merkeze cok yakn
Mersin de arkadaşlar var sık geliriz ama bana karmaşık geliyor ayıptır söylemesi yön be yer sorunum var benimEvet canim yakinmisiz
Iyiyim canim sukur ben de hasataneye gidicen bakalim nasilolck sen nasilsin bebis nasil gidiyomusun kontroleKara_gozlum kuzum nerelerdesin uzun zamandir yoksun?
Evet iste bu durumda sivi alimini azaltmak lazim. Ozellikle cok su ve cay tuketen insanlar icin. Yoksa piki yakalamak pek mumkun degil. Cunku bende cok sivi tuketiyorum. Testi yapmadan 3 4 saat once sivi alimini minimuma indiriyorum yoksa yarim saatte bir cise gitmem gerekKuzum zaten gelmiyorsa gitmene gerek olmuyor ki. Ama geliyorsa da israrla 2 yada 3 saat tutmana gerek yok
Cindiyet belli oldumu canim benimBiz eskiden neredeyse her yaz gelirdik uzun zaman oldu gelmeyeli gerci biz Maden in dag basinda bir koy var oraya giderdik misafirlige yazin bile yorganda yatiyorduk
Bilmem aslinda bana da cok kolay bir sehir olarak geliyor. Belki burada yasamadigin icin boyle geliyordur basta bana da oyle geldi ama sonra baya rahat bir yer oldugunu anladimMersin de arkadaşlar var sık geliriz ama bana karmaşık geliyor ayıptır söylemesi yön be yer sorunum var benimyanımda biri olmasa kaybolurum orda
Cok sukur bende iyiyim bebekte iyi insallah yarin gidicem kontrole. Asilama icin mu gidiceksin canim?Iyiyim canim sukur ben de hasataneye gidicen bakalim nasilolck sen nasilsin bebis nasil gidiyomusun kontrole
Adet oldum canim hayirlisiyla ilacla baslicak galiba bende bilmiyorumCok sukur bende iyiyim bebekte iyi insallah yarin gidicem kontrole. Asilama icin mu gidiceksin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?