- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Olabilir canım ben iki sokaklı Sivas ta kaybolduğum için güvenim de kırık birazBilmem aslinda bana da cok kolay bir sehir olarak geliyor. Belki burada yasamadigin icin boyle geliyordur basta bana da oyle geldi ama sonra baya rahat bir yer oldugunu anladim
Hemde nasil bir heyecan saatleri saymaya basladim. Acaba cinsiyeti ogrenir miyim?
Zor kuzum yaaa 10 haftalık demi ??Hemde nasil bir heyecan saatleri saymaya basladim. Acaba cinsiyeti ogrenir miyim?
Yarin gidicem iste belki gosterir kendiniCindiyet belli oldumu canim benim
Insallah canim rabbim hayirlisini nasip etsin hayirli sağlıklı evlat nasup etsin kucaginaYarin gidicem iste belki gosterir kendini
Insallah son adettin olur. Rabbim daha fazla bekletmezsin kuzumAdet oldum canim hayirlisiyla ilacla baslicak galiba bende bilmiyorum
Aminnnnnnnn rabbim sesimizi duysun insallahInsallah son adettin olur. Rabbim daha fazla bekletmezsin kuzum
Aaaa bazi insanlar da oluyor o tur seyler benim de tam aksine hic kaybolmamOlabilir canım ben iki sokaklı Sivas ta kaybolduğum için güvenim de kırık biraz
Yok canim 12+0 oluyor Allahin izniyleZor kuzum yaaa 10 haftalık demi ??
Allah razi olsun canim darisi isteyen herkese insallahInsallah canim rabbim hayirlisini nasip etsin hayirli sağlıklı evlat nasup etsin kucagina
Amin insallah kuzumAminnnnnnnn rabbim sesimizi duysun insallah
ozaman senın takvim yanlıs kuzum ..Yok canim 12+0 oluyor Allahin izniyle
Ne güzel ya ben hep b12 eksikliği diyordum ama bu durum başlı başına sorunmuşAaaa bazi insanlar da oluyor o tur seyler benim de tam aksine hic kaybolmam
Aaa heyecandan leyla oldum 11+0 olucak. Senin dr 12 de belli olur mu dedi? Bak benim eltimde 12.hafta da ogrendi cinsiyetiozaman senın takvim yanlıs kuzum ..
Ozaman belki gösterebilir xanım benım doktorum 12 haftada gel cinsiyetine bakalım dedi bana pek inandırıcı gelmedi ama boşboşuna dememiştir heralde :))
Rabbim daha buyuk sorun veemesin insallah bu birsey olmaz yaNe güzel ya ben hep b12 eksikliği diyordum ama bu durum başlı başına sorunmuş
Evet kuzum 5 hafta sonra gel 12. Haftanda cinsiyet bakalım birde istersen ikili test yaparız demişti . Ben test yaptırmıcam sadece cinsiyet bakarız bide işte bebeği görüürm .Aaa heyecandan leyla oldum 11+0 olucak. Senin dr 12 de belli olur mu dedi? Bak benim eltimde 12.hafta da ogrendi cinsiyeti
Elcin sen benden de sabirsizsin. 27 mart a kac haftalik oluyor senin minnos. Ablam diyor benim komsular 10.haftada ogrendiler belki bizimkiler de annelerini bekletmez fazkaEvet kuzum 5 hafta sonra gel 12. Haftanda cinsiyet bakalım birde istersen ikili test yaparız demişti . Ben test yaptırmıcam sadece cinsiyet bakarız bide işte bebeği görüürm .
Ama 5 hafta bekleyemme diye devletten 27 marta randevu aldım
Amin canımRabbim daha buyuk sorun veemesin insallah bu birsey olmaz ya
27 martta 10+0 oluyoruz :)Elcin sen benden de sabirsizsin. 27 mart a kac haftalik oluyor senin minnos. Ablam diyor benim komsular 10.haftada ogrendiler belki bizimkiler de annelerini bekletmez fazka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?