Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozaman senın takvim yanlıs kuzum ..
Ozaman belki gösterebilir xanım benım doktorum 12 haftada gel cinsiyetine bakalım dedi bana pek inandırıcı gelmedi ama boşboşuna dememiştir heralde :))
Aaa heyecandan leyla oldum 11+0 olucak. Senin dr 12 de belli olur mu dedi? Bak benim eltimde 12.hafta da ogrendi cinsiyeti

Aaa heyecandan leyla oldum 11+0 olucak. Senin dr 12 de belli olur mu dedi? Bak benim eltimde 12.hafta da ogrendi cinsiyeti
Evet kuzum 5 hafta sonra gel 12. Haftanda cinsiyet bakalım birde istersen ikili test yaparız demişti . Ben test yaptırmıcam sadece cinsiyet bakarız bide işte bebeği görüürm .
Ama 5 hafta bekleyemme diye devletten 27 marta randevu aldım

Elcin sen benden de sabirsizsin. 27 mart a kac haftalik oluyor senin minnos. Ablam diyor benim komsular 10.haftada ogrendiler belki bizimkiler de annelerini bekletmez fazka

Elcin sen benden de sabirsizsin. 27 mart a kac haftalik oluyor senin minnos. Ablam diyor benim komsular 10.haftada ogrendiler belki bizimkiler de annelerini bekletmez fazka
27 martta 10+0 oluyoruz :)
Devlette olcagı için sanmıyorum cinsiyet falan gözüksün :))
Bebeğimi görsem yeter .
En son geçen hafta gördüm . 27 martta 3 hafta olcak
Kalp atışını duysam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…