Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 martta 10+0 oluyoruz :)
Devlette olcagı için sanmıyorum cinsiyet falan gözüksün :))
Bebeğimi görsem yeter .
En son geçen hafta gördüm . 27 martta 3 hafta olcak
Kalp atışını duysam yeter
Devlette zaten birsey soylemiyorlar kalp atisini da duyacaksin insallah bebegini de goruceksin 10+0 da artik embriyo degil fetus oluyor kocaman olucak

Ayy çok heyecanlanıyorum yaaa en son gördüğümde 1.13 mm di :)
Gittigin de artik kocaman olucak Rabbim kucagimiza alma heyecanini da yadatsin insallah. Buttun isteyenlere de nasip eder. Cok degisik bir duygu yaa 1 mm lik sey sana annelik duygusunu heyecanini hissetiriyor. Elcin bir de tekme attiklari zamani hayal edebiliyor musun? Kim bilir o nasil bir mutluluktur

Böyle gecikmeler olunca rahim kendini hazırlıyor diyenlerde var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canim sabah ilk idrarla olmasin 10 ila gece 22 arasi yapabilirsen dogru sonuc alirsin. Birde 2 saat onceden sivi almayi durdur. Birde soyle yanlis bir bilgi var 2 saat sivi alma 2 saat idrarini tut diye birsey yok

Çok teşekkür ederim canım yok geçenlerde gördüm. Idrar tutmaya gerek yok diyorlardı tutmadım ben wcye gitmeyi unuttum su içmedim için

Bencede ama tam koyu olmasa senin koyu olan şeklinle ilişki yasaki aklında kalmasın en azindan cnm inşallah bomba gibi gireriz

Kızlar Günaydın hayırlı cumalar hepinize. Ben bir şey soracağım size. Benim adetim 6 gün gecikti bugün ile birlikte. Anlayamıyorum,adetten 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı,idrar testi de negatif ama ben takıntı yapmadığım halde hamile gibi hissediyorum kendimi. Bugün tekrar kadın doğuma gideceğim. Ne diyecek bakalim. Sizlerden de tahmin almak istedim,benim hiç böyle olmazdı. Sizce sebebi ne olabilir?

mevsimsel vs olabilir. ama geç döllenme de olabilir. doktor rahim kalınlaşmış ya adet geliyor yada hamilelik var der tekrar kan testi yaptırır söktürücü verir gibi. ama bence verirse birkaç gün daha bekle kullanma hemen

Çok teşekkür ederim nasil bir rahatlama oldu bende şu an. Ay çok sağolun Allah razı olsun inş güzel bir sebeptendir.

Çok teşekkür ederim nasil bir rahatlama oldu bende şu an. Ay çok sağolun Allah razı olsun inş güzel bir sebeptendir.
rica ederim canım, hemen bi sorun olduğunu anlamına gelmez ki bu hiç böyle olmazdı diyorsun düzenliymis demek ki. bana doktor bi kere saatli çalışan işçi değilsiniz ya birkaç günlük aksamalar olabilir demisti. çok taktıysan kafana stresten de gelmiyordur

Doğru valla. Hemen takıntı oluyor acaba kötü bir şey mi var diye. Doktorun yorumu harika bu arada, saatli çalışan işçi değiliz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…