- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
merhaba hayırlı cumalar.. benim de bu ay 6 gün gecikti reglim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra peşinden regl oldum. Negatif sonucu görene kadar hep dedim hamile miyim acaba belirtileri hep hamileliğe yordum. Hayırlısı olsun ne diyelimKızlar Günaydın hayırlı cumalar hepinize. Ben bir şey soracağım size. Benim adetim 6 gün gecikti bugün ile birlikte. Anlayamıyorum,adetten 3 gün sonra kan verdim negatif çıktı,idrar testi de negatif ama ben takıntı yapmadığım halde hamile gibi hissediyorum kendimi. Bugün tekrar kadın doğuma gideceğim. Ne diyecek bakalim. Sizlerden de tahmin almak istedim,benim hiç böyle olmazdı. Sizce sebebi ne olabilir?
Çektirmedim ama ağrı ve lekelenme olabilir bence (tamamen kendi fikrim.bilimsel bir dayanağını yok :))Günaydın canlarım. Hsg den sonra karında şişkinlik rahimde ağrrı lekelenme olur mu
3-4 gün olabiliyormuş. ben 3 gün ped taktım. Az bir kanama ve lekelenme oldu.Günaydın canlarım. Hsg den sonra karında şişkinlik rahimde ağrrı lekelenme olur mu
Her ayın bir günü umraniyedeyimGünaydın kızlaaarDün eşimin halasına gittik kv kp falan baya geç döndük giremedim, ne çok konuşmuşsunuz kız Herkes birbiriyle komşu çıkmış bana yakın oturan yok herhalde, ümraniyedeyim
Her ayın 1 günü bana çaya gel o zamanHer ayın bir günü umraniyedeyimAnnemler cengelkoyde yaşıyor,ama alışverişte Ümraniye cazip geliyor
Günaydın kizlaarRüyamda bebeğim erkekmis, evde ve tek başıma doğum bile yaptım inanılır gibi değil ama çok tatliydi he
Oh maşallah erkencisin@15yusra11 @can09eefuulimm @Smile Forever @balbocegi35 @Aysegul239 @Eliifm
Ivıt bu haftadan sonra yumurtlama haftasına girmiş bulunuyoruz nasılsınız hazirmisiniz ben bomba gibi başlıyorum inşallah patlamam erkendenilk defa ovi testi aldım bide H E Elçin önerdiği için freely test sipariş verdim ama aylarca olmayacak gibi bozukmu aç tir nedir çok supriz verdim gelince kendi kendime düşündüm heralde uzun süre olmayacağını hisettim diye:) neyse sağlık olsun ve ben gelince dayanamayıp lh testi yaptım aticam şimdi bakarmısınız
Ne tatlis bir davetHer ayın 1 günü bana çaya gel o zaman
Merak ettigin bisey varsa ozet gecelimsen nasil oldun kuzum
Şu an iyiyim şükür ama ilacı alınca biraz fena oluyorum. Belki zamanla alışır vücut..Aynen kuzum sen bu ay korun çok ilaç kullandın. Bünyen bi toparlansın . Sen şimdikik beklemede kal xx
Nasıl oldunn ??
Ayy inşallah hep beraber görüşmelerimiz de nasip olsunNe tatlis bir davetOrtamimiz öyle sıcak ve samimi ki,merak ediyorum sohbet ettiğim arkadaşlarımı Trakyaya da çıkın çıkın gelin beyaa
Ben henüz yemedim,alisayim bende mademAyy inşallah hep beraber görüşmelerimiz de nasip olsunCiğer yemeye ikna edersem kocayı inşallah
İnanır mısın ciğer yemeye bu sene alıştım daha 2 kere yedimBen henüz yemedim,alisayim bende madem
Şafakta 11
Demek sevmissiinİnanır mısın ciğer yemeye bu sene alıştım daha 2 kere yedimAyyy nasıl geçecek zaman yaa, her sabah sayıyorum şu kadar kaldı bu kadar kaldı
Amaan bütün bekleyişlerimiz bu kadar heyecanlı güzel olsun aşkımmDemek sevmissiingecicek gecicek inşallah,martı yariladik bile,sonlarina da az kaldı
Insallah canim cok tesekkur ederim
Insallah bu son bekleyisin olur kuzum. Tabi grupta ki butun kizlarin som olurAmaan bütün bekleyişlerimiz bu kadar heyecanlı güzel olsun aşkımmNasipten öteye köy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?