Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hayırlı cumalar.. benim de bu ay 6 gün gecikti reglim idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra peşinden regl oldum. Negatif sonucu görene kadar hep dedim hamile miyim acaba belirtileri hep hamileliğe yordum. Hayırlısı olsun ne diyelim

Günaydın. Adet bekliyorum yüksek ihtimal ile gebelik yoktur diye düşünüyorum. Sağ tüpüm tıkalı yumurtam bu ay sağdan oluştu o yüzden. Ama ilk defa durduk yere dişim kanadı normalde hiç dişimin kanadığını bilmem. İnternette baktım gebelik belirtileri arasındaymış. Hiç dişinde bu şekilde kanama vs yaşayan var mı? Geri kalan her şey adet belirtisi: Kabızlık, sivilce, şişkinlik, göğüs hassasiyeti... Adete son 4 gün tahmini sürem kaldı.

Günaydın kızlaaar Dün eşimin halasına gittik kv kp falan baya geç döndük giremedim, ne çok konuşmuşsunuz kız Herkes birbiriyle komşu çıkmış bana yakın oturan yok herhalde, ümraniyedeyim
Her ayın bir günü umraniyedeyim Annemler cengelkoyde yaşıyor,ama alışverişte Ümraniye cazip geliyor

Günaydın kizlaar Rüyamda bebeğim erkekmis, evde ve tek başıma doğum bile yaptım inanılır gibi değil ama çok tatliydi he

Her ayın 1 günü bana çaya gel o zaman

Oh maşallah erkencisin ) ben yarın baslycam ovulasyon testine yarın 10.günüm :)

Ne tatlis bir davet Ortamimiz öyle sıcak ve samimi ki,merak ediyorum sohbet ettiğim arkadaşlarımı Trakyaya da çıkın çıkın gelin beyaa
Ayy inşallah hep beraber görüşmelerimiz de nasip olsun Ciğer yemeye ikna edersem kocayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…