Ne biliyim kız onla kim uğrascak hergün diyomBu ay alsana ovulasyon testini zor bisey değil yani bende bu ay başlıycam bakalm:) bu arada profil fotonu sevsinler şekerimm:))
Amiiin kuzum benim inşallahhhInsallah bu son bekleyisin olur kuzum. Tabi grupta ki butun kizlarin som olur
İnşaAllahh Rabbime hiçbirsey zor değildr zorlaştrmannn kolaylaştrsnnn Rabbm hayrlı bir evlat versin herkese bizede
kesinlikleeee bebişşşlede gezilir amaaa yeni evlilik gibi olmaz :)Aynen bugün gezmeye gittim kaynvalidemle sadıcımn yeni bebeği oldu 4 aylık diyo efulim sakın acele etmeee ben bile düşünüyorum çok mu erken davrandık diye ama zamanı geri donduremiyorum malesef ikiye bölündüm baya tukendigim zamanlar bile oluyor gez toz tadını çıkar diyor
canım kocam beyyy bu ay değl bidahaki ay yaptırmak istedi sperm testini bende üstelemedimKimyasalda pıhtılaşmadan süphelenmiyolar canım genellik 10. Haftadan sonra sonlanan gebeliklerde pıhtılaşmadan şüphelenıuolar. .
Kimyaslı gebelikten saymıyolar bile .. eşinin bir sprem testiy yapması lazım canım
aynen yaaa senin gene iyi gecikmiş. ben hep gecikmeden test yapıp öğrendim ben daha meraklıBana da 5 den sonra yaptılar canımaspirin verdiler ben biraz korktum yarım yamalak kullandım tam kullandığım ay dış gebelik oldu
Bana da aynı cümleyi kullandılar ama 30 günlük döngü 33 e ordan 36 ya çıktı napaydım çocuk doğunca mı ogreneydim
İncir kürü denedinmi hiç canım ben günde 1 2 tane yiyorum o bile hissettiriyo ağrılarım oluyo iyi geliyo yumurtlamaya.
Olur inşallah olacak bende inanıyorum
canım ben bi sonraki adete kadar 75 fln kalırım belkide 74.Takma hiç canım aşırı kg yokki ben 71 le falan oğluma kaldım işte 16 kg aldım bak fazla fazla verdim kg larıyeterki gebelikte sağlıklı bilinçli kg al hem doğum sonrası da bol süt olarak geri döner sağlıklı alınan kg lar
63 e düştüm bazen 62.5 falan çıkıyo işte gebe kalana kadar ne kadarı gitse kar bizim için
Ay o zaman heyecandan bayılırım heralde :)) amin Allahım kucagımıza almayı nasip etsin isteyen herkese naisp etsin rabbımGittigin de artik kocaman olucak Rabbim kucagimiza alma heyecanini da yadatsin insallah. Buttun isteyenlere de nasip eder. Cok degisik bir duygu yaa 1 mm lik sey sana annelik duygusunu heyecanini hissetiriyor. Elcin bir de tekme attiklari zamani hayal edebiliyor musun? Kim bilir o nasil bir mutluluktur
Bizde dün başladık ama değişik oldu tutacağını sanmıyorumNe biliyim kız onla kim uğrascak hergün diyom
bu ay olmazsa bidahaki ay alırım artık
zaten çalışmalara başladık
Kutsal cumamız geldi sonunda oh beegünaydın kızçeler hayırlı cumalar.
çok mutluyum haftanın son günü 2 gün tatil.
biz dün akşam itibariyle çalışmalara başaldıkkk bakalım bu ay ne olacak
sabah işe geldim internet yoktu kaç saattir. çalışamadım foruma giremedim.
hadi çalışmayı bırak foruma girememek nedir
meğersem internet dağıtııcı bi kutu vardı onun kablosu oynamış
çok şükür burdayım
orası belli olmazzz Allah nasip ederse her türlü olur.Bizde dün başladık ama değişik oldu tutacağını sanmıyorum
kuzumm bennn bu ay almadm. eğer olamzsa önümüzdeki ay alır yaparım diyorum.Kutsal cumamız geldi sonunda oh bee
Geçen cuma da aynısı bana oldu 3e kadar yoktu internetimiz
Gamzelim sen ovü yapıyor muydun?
Ben pek gezmeyi sevmem aslında evcilimdir kayinvalidem evde durmama musade etmiyor saolsun devamlı ya ondayim ya onlakesinlikleeee bebişşşlede gezilir amaaa yeni evlilik gibi olmaz :)
biz 1.5 senedir gezioz yeter
birazda bebişle gezeriz :)
ben çok zorlanacağım kesin öyle birşey olursa :)
haftada 2-3 gün dışardayım muhakkak. kızlarla yada eşimle :)
ama bebişinde ayrı güzellikleri var :)
Maşallah kuzum böyle devam etsin:) günaydın nasılsın:)Günaydınnnn ♥♥♥♥
Ay bugun güzel uyandım maşalahh maşallaahh maşallaaahh
günaydın canım umarım senin gibi olurum hamile kalıncada biraz kilo veririmGünaydınnnn ♥♥♥♥
Ay bugun güzel uyandım maşalahh maşallaahh maşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?