- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Yok kız heyecanlı oluyo, çift çizgiyi ovü de bile olsa görünce seviniyorsun yani sadece ben de seviniyor olabilirim tabikuzumm bennn bu ay almadm. eğer olamzsa önümüzdeki ay alır yaparım diyorum.
hiç yapmadım korunmadıgımız dönemdeee ama strese sokar beni gibime geliyor hergün onu yapmak
Nisana bebislerle giriyormuyuuuuzorası belli olmazzz Allah nasip ederse her türlü olur.
bu ay heycanlıyım kızlar inanıyorum bi iki kişi muhakkak hamile kalacakkkk
5 sene sevgililikmiBen pek gezmeyi sevmem aslında evcilimdir kayinvalidem evde durmama musade etmiyor saolsun devamlı ya ondayim ya onlabide sen çalışıyosun iyice alıştın sosyal ortama bi anda baglanmak zorlayabilir :)) bizde 5 sene sevgiliydik 8 aydır evliyiz yeter gali diyorum ama hala doyamadım eşime:))
Ben eşimle 8 sene çıktım5 sene sevgililikmimasallah
bizim toplam ilk tanıştıgımız günden bu güne 3.5 sene
dün gece hesapladım
ay ne bilemmm almak için siteye girmişken almadım bu ayYok kız heyecanlı oluyo, çift çizgiyi ovü de bile olsa görünce seviniyorsun yani sadece ben de seviniyor olabilirim tabi
Bencede ama tam koyu olmasa senin koyu olan şeklinle ilişki yasaki aklında kalmasın en azindan cnm inşallah bomba gibi gireriz
Evet eşimle 14 yaşımda sevgiliydim5 sene sevgililikmimasallah
dün gece hesapladım
Günaydın canlarım. Hsg den sonra karında şişkinlik rahimde ağrrı lekelenme olur mu
masalalh yaaa güzel bişe :)Evet eşimle 14 yaşımda sevgiliydimşimdi 14 yaşında biri gelse dese ben biriyle konuşuyorum evlenicem die hadi ordan der güler geçerim ama işte
Al kız ne zararı olacak ki sana :)) hatta iyi bile işte bende ilk bu ay kullancam :)ay ne bilemmm almak için siteye girmişken almadım bu ay
önümüzdeki ay alırım diye
ama yine adet olursam söz önümüzdeki ay alcam
yada alsammı kızzzz
ben çok çabuk gaza geliom
Amin kuzum gerçekten çok güzel bisey sevdiğin insanın çocukluğuna gencligine askerligine herşeyine tanık olmak inşallah baba olduğuna da tanık olurummasalalh yaaa güzel bişe :)
allah bozmasın
Oh maşallah erkencisin) ben yarın baslycam ovulasyon testine yarın 10.günüm :)
amin inşalalhhhh :)Amin kuzum gerçekten çok güzel bisey sevdiğin insanın çocukluğuna gencligine askerligine herşeyine tanık olmak inşallah baba olduğuna da tanık olurum
bi düşüneyimAl kız ne zararı olacak ki sana :)) hatta iyi bile işte bende ilk bu ay kullancam :)
Bende uyutularak çekildim canım dün ağrı yoktu anestezi etkisi geçince bugün karnımda kocaman bi yara var gibi ağrıyo öksürünce lavaboya çıkınca zorlanıyorm3 defa çektirdim adetin 5. 6. günleri çekildiği için az bi lekelenme normal. Ama benim ağrım hastaneden çıkana kadar sürdü hepsinde de, çıkınca yürüyerek evime geldim diyebilirim.
52 yim şuangünaydın canım umarım senin gibi olurum hamile kalıncada biraz kilo veririm
yanlış bi duamı oldu bilmiyorum ama yaşamadıgım için
sen zayıf oldugun için sıkıntı canım aynen52 yim şuan
Deme bence ben üzülüyorum şahsen
Doktora gidene kadar 55 olsam iyi kesin laga luga yapcak çünkü 5 kilo verdim
5 sene sevgililikmimasallah
dün gece hesapladım
Nisana bebislerle giriyormuyuuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?