Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzumm bennn bu ay almadm. eğer olamzsa önümüzdeki ay alır yaparım diyorum.
hiç yapmadım korunmadıgımız dönemdeee ama strese sokar beni gibime geliyor hergün onu yapmak
Yok kız heyecanlı oluyo, çift çizgiyi ovü de bile olsa görünce seviniyorsun yani sadece ben de seviniyor olabilirim tabi

5 sene sevgililikmi masallah
bizim toplam ilk tanıştıgımız günden bu güne 3.5 sene
dün gece hesapladım

Yok kız heyecanlı oluyo, çift çizgiyi ovü de bile olsa görünce seviniyorsun yani sadece ben de seviniyor olabilirim tabi
ay ne bilemmm almak için siteye girmişken almadım bu ay
önümüzdeki ay alırım diye
ama yine adet olursam söz önümüzdeki ay alcam
yada alsammı kızzzz
ben çok çabuk gaza geliom

Bencede ama tam koyu olmasa senin koyu olan şeklinle ilişki yasaki aklında kalmasın en azindan cnm inşallah bomba gibi gireriz

Bilemiyorumki iste canm daha koyulaşır sanıyorum daha da silik çıkıyo sonraki gün bakıyorum biraz koyu gibi O yüzden de takmayıp eşim ne zaman isterse kendim ne zaman istersem o zamanlar olsun ilişki bakalım bide böyle deneyeyim. Bugün daha yapmadım ama yaptıklarımı atayım bak

Eklentiler

• Screenshot_20190314-202545_Femometer.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 37
dün gece hesapladım
Evet eşimle 14 yaşımda sevgiliydim şimdi 14 yaşında biri gelse dese ben biriyle konuşuyorum evlenicem die hadi ordan der güler geçerim ama işte

Günaydın canlarım. Hsg den sonra karında şişkinlik rahimde ağrrı lekelenme olur mu

3 defa çektirdim adetin 5. 6. günleri çekildiği için az bi lekelenme normal. Ama benim ağrım hastaneden çıkana kadar sürdü hepsinde de, çıkınca yürüyerek evime geldim diyebilirim.

ay ne bilemmm almak için siteye girmişken almadım bu ay
önümüzdeki ay alırım diye
ama yine adet olursam söz önümüzdeki ay alcam
yada alsammı kızzzz
ben çok çabuk gaza geliom
Al kız ne zararı olacak ki sana :)) hatta iyi bile işte bende ilk bu ay kullancam :)

3 defa çektirdim adetin 5. 6. günleri çekildiği için az bi lekelenme normal. Ama benim ağrım hastaneden çıkana kadar sürdü hepsinde de, çıkınca yürüyerek evime geldim diyebilirim.
Bende uyutularak çekildim canım dün ağrı yoktu anestezi etkisi geçince bugün karnımda kocaman bi yara var gibi ağrıyo öksürünce lavaboya çıkınca zorlanıyorm

günaydın canım umarım senin gibi olurum hamile kalıncada biraz kilo veririm
yanlış bi duamı oldu bilmiyorum ama yaşamadıgım için
52 yim şuan
Deme bence ben üzülüyorum şahsen
Doktora gidene kadar 55 olsam iyi kesin laga luga yapcak çünkü 5 kilo verdim

dün gece hesapladım

Bizde 6 sene sevgili kalmıştık sonradan isteme, söz, nişan, nikah, kına, düğün derken de 2 sene geçti 8 sene sonra evlenmiş bulduk kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…