Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınn hayırlı cumalar kızlar
Bende erken kalktım oğlan uyanana kadar Kuran ımı duamı okudum Allahım dualarımızı boş çevirmesin kabul etsin kim ne istiyorsa oğlumda Meryem suresini okumuştum hep bu ay da başladım 3 kere okudum devam edicem regle kadar

Bende uyutularak çekildim canım dün ağrı yoktu anestezi etkisi geçince bugün karnımda kocaman bi yara var gibi ağrıyo öksürünce lavaboya çıkınca zorlanıyorm

Anestezili farklı olabiliyosa bilemedim canm ben hep anestezisiz çekildim ama o an acıyı yaşamaktansa sonradan biraz ağrı çekmeyi tercih ederdim ilkte bilmiyodum anestezili olduğunu sonradan öğrenince de doktor kısa sürüyor zaten sık dişini dedi

Allahım kabul etsin canım bende 3 aydır hergun yasin okuyorum ezberledim 40. Ayete kadar :))

canım ben bi sonraki adete kadar 75 fln kalırım belkide 74.
bu ay hamile kalsam bileee diyetisyeene fln başlarım çok almamaya çalşırım yapcak bişi yok :)
Boşver hiç takma sadece kg kontrollü vermeye çalış canım gebe kalana kadar.
Hele bi gebe kal sonra zaten dikkat edersin. Ve sonrası da gerçekten kolay olur inşallah herkese emzirme günlerini de nasip etsin Rabbim. O kg lar patır patır gider emzirerek ben 16 kg aldım ama bak 3 yılda 23 24 kg vermiş oldum

masallah cok güzel vermişsinnnn bravo kızzzz

masallah cok güzel vermişsinnnn bravo kızzzz
Belki bünyeyle alakalı mı bilmiyorum ama canım hiç oturamıyorum doğumdan beridir doğru düzgün o da etken olabilir. Oğlanda hareketli yerinde durmuyo hep peşinde dolan dur sporsuz gidiyo kg lar biraz yemeden kessem düzenli veriyorum ben kg yani.
Seninde gayet güzel kg öyle aşırı fazla bi kg yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…