Bugun elhamdüllillah güzel uynaıdm kahvaltımısa yaptım ..sen zayıf oldugun için sıkıntı canım aynen
inşalalh toparlarsın biraz
Kasımda 10 yıl olcak :) tanışalı ve evleneli 3 yıl sevgili 7 yıllık evli olcakBizde tam 6. Senemizde evlendik suanda toplamda 8.5 sene oldu :))
masallah yaaa bizim tanışmadan düğüne geçen süre 2 seneBizde 6 sene sevgili kalmıştık sonradan isteme, söz, nişan, nikah, kına, düğün derken de 2 sene geçti 8 sene sonra evlenmiş bulduk kendimizi
Bende uyutularak çekildim canım dün ağrı yoktu anestezi etkisi geçince bugün karnımda kocaman bi yara var gibi ağrıyo öksürünce lavaboya çıkınca zorlanıyorm
Allahım kabul etsin canım bende 3 aydır hergun yasin okuyorum ezberledim 40. Ayete kadar :))Günaydınn hayırlı cumalar kızlar
Bende erken kalktım oğlan uyanana kadar Kuran ımı duamı okudum Allahım dualarımızı boş çevirmesin kabul etsin kim ne istiyorsaoğlumda Meryem suresini okumuştum hep bu ay da başladım 3 kere okudum devam edicem regle kadar
Bizim tam 1 senemasallah yaaa bizim tanışmadan düğüne geçen süre 2 sene
masallah yaaa bizim tanışmadan düğüne geçen süre 2 sene
Maşallah kuzum herkesin duasını gönlündekini nasip etsin RabbimAllahım kabul etsin canım bende 3 aydır hergun yasin okuyorum ezberledim 40. Ayete kadar :))
İnşallahhhBizim tam 1 sene5 nisan tanışma 1 yıl sonra 6 nisan düğün 5 yıl olacak 5.yıla özel 2.bebik müjdesi gelir belki
Aminn Allahım inşallahhMaşallah kuzum herkesin duasını gönlündekini nasip etsin Rabbim
Seninde maşallahhh bugün bulantısız güzel geçsin kuzum dinlen
Aa doğru o zaman canım hiç deneme ..Prolaktinim 21 lerde doktor sorun olmaz dedi ama bence daha da düşük olabilir. Burdan bk arkadaş prolaktini yükseltebilir dedi incir o yüzden denemiyorum canm.
Boşver hiç takma sadece kg kontrollü vermeye çalış canım gebe kalana kadar.canım ben bi sonraki adete kadar 75 fln kalırım belkide 74.
bu ay hamile kalsam bileee diyetisyeene fln başlarım çok almamaya çalşırım yapcak bişi yok :)
masallah cok güzel vermişsinnnn bravo kızzzzBoşver hiç takma sadece kg kontrollü vermeye çalış canım gebe kalana kadar.
Hele bi gebe kal sonra zaten dikkat edersin. Ve sonrası da gerçekten kolay olur inşallah herkese emzirme günlerini de nasip etsin Rabbim. O kg lar patır patır gider emzirerekben 16 kg aldım ama bak 3 yılda 23 24 kg vermiş oldum
2 çalışma yapacağız valla artık tutarsa tutar tutmazsa nisan beklesin bizi debu ay çok sıkı çalışmalıyız hanımlar
inşalalh tutar canım yaaaa. martın sonunda sen peşinden nisanın başındada biz görelim çift çizgileri :)2 çalışma yapacağız valla artık tutarsa tutar tutmazsa nisan beklesin bizi de
Belki bünyeyle alakalı mı bilmiyorum ama canım hiç oturamıyorum doğumdan beridir doğru düzgünmasallah cok güzel vermişsinnnn bravo kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?