Ah inşallahhhinşalalh tutar canım yaaaa. martın sonunda sen peşinden nisanın başındada biz görelim çift çizgileri :)
aminnnnnn
aşırı değl çok şükürrrr bkalım hamile kalırsam nasip olursa burda şahit olursunuz sizde ne kdr aldıgımaBelki bünyeyle alakalı mı bilmiyorum ama canım hiç oturamıyorum doğumdan beridir doğru düzgüno da etken olabilir. Oğlanda hareketli yerinde durmuyo hep peşinde dolan dur sporsuz gidiyo kg lar biraz yemeden kessem düzenli veriyorum ben kg yani.
Seninde gayet güzel kg öyle aşırı fazla bi kg yok zaten
Az önce biri durduk yere bana hamile misin dedi. Bir an öyle hissettim dedi. Ben şooookGünaydın. Adet bekliyorum yüksek ihtimal ile gebelik yoktur diye düşünüyorum. Sağ tüpüm tıkalı yumurtam bu ay sağdan oluştu o yüzden. Ama ilk defa durduk yere dişim kanadı normalde hiç dişimin kanadığını bilmem. İnternette baktım gebelik belirtileri arasındaymış. Hiç dişinde bu şekilde kanama vs yaşayan var mı? Geri kalan her şey adet belirtisi: Kabızlık, sivilce, şişkinlik, göğüs hassasiyeti... Adete son 4 gün tahmini sürem kaldı.
Insallah o gunler gelsin de bir zaman cabuk geciyor zaten Rabbim o gunleri de nasip eder umarim. Burada ki herkese ve isteyen herkese nasip eder insallahAy o zaman heyecandan bayılırım heralde :)) amin Allahım kucagımıza almayı nasip etsin isteyen herkese naisp etsin rabbım
Rekor bende demekki tanışma evlenme 6 aymasallah yaaa bizim tanışmadan düğüne geçen süre 2 sene
Kendini hayallerini yasarken bulursun insallah cnm masallah ne tatlisabah hayalleri
rekor annemle babamda tanışma isteme düğün 40 günRekor bende demekki tanışma evlenme 6 ay
amin canım ne güzel demişsin öyle ya.. allah razı olsunKendini hayallerini yasarken bulursun insallah cnm masallah ne tatli
Aminn insallah kuzumamin canım ne güzel demişsin öyle ya.. allah razı olsun
hepimiz hayallerimizi yaşarken bulalım kendimizi:)
Rica ederim canim zaten sivi alinmadigi icin cokta wc ye gidilme ihtiyaci duyulmuyor☺
Oh maşallah erkencisin) ben yarın baslycam ovulasyon testine yarın 10.günüm :)
Sağ ol kuzum amiin inşallah hayırlı haberlerle gelelim tam da cuma vakti şu an
Bilemiyorumki iste canm daha koyulaşır sanıyorum daha da silik çıkıyo sonraki gün bakıyorum biraz koyu gibiO yüzden de takmayıp eşim ne zaman isterse kendim ne zaman istersem o zamanlar olsun ilişki bakalım bide böyle deneyeyim. Bugün daha yapmadım ama yaptıklarımı atayım bak
Aa doğru o zaman canım hiç deneme ..
Bekletmeden gelsin artık bebişin sağlıkla güzellikle inşallah
bu ay çok sıkı çalışmalıyız hanımlar
Gördüm kuzum en iyisi 8 martta çıkmış onu da anlamadım bide öyle dene bakalim inşallah bu şekild e olur şu aya gümbür gümbür girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?