Masallahrekor annemle babamda tanışma isteme düğün 40 gün
Kuzum bu ay piki gördüm çatladım da ama kuru geçirdimKızlar yumurtlama zamanının kuru geçmesi mümkün mü
inşallh gelmez.Cumanız mübarek olsun canlarmmm durmnuz nasıl ben regl olmadm dahaa gecikmez normalde ama gec yumrtlamama yoruyorum Hayrlısı
mümkun canım ben hamıle kaldıgım ay ne ağrı yaşadım ne de aşırı akıntı ..Kızlar yumurtlama zamanının kuru geçmesi mümkün mü
Dimi ya inşallah:)Ne güzel beklenti buuu ❤❤ inşAllaaahhh
Piki mi yakaladın yoksa okumadım ama :))Içime kurt düştü ağrılar beni yanıltmadi
hahah hanım ağa gibi biz üst sıradayızYeni ozellikmis kizlar:))
Eki Görüntüle 2246015
Valla hak etmisiz yani agaligi :)
Allah razı olsun bebeğim muhtar da olurum inşallah
ay maşallahhh maşallaahhhhh resım yokmuuKizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
Benim de öyleydi canım, hala da var.Gebe arkadaşlar akıntınız nasıldı ilk başlarda.
Bnim daha önceleri karşılaşmadığım akıntım başladı. Beyaz, kokusuz, uzamayan, kıvamlı, krem gibibu kadar detay yazdığım için üzgünüm
Cok cok sagol canim darisi size de insallah isteyen herkese nasip oluray maşallahhh maşallaahhhhh resım yokmuuÖzelden de atabılırsın açık paylaşmak ıstemıyorsan:)
Benimde yumurtlama 4 ünde ve 5 inde olmuştu yakınız hemen hemen seninle canımKızlar bu boş bırakılan yeelerde gezmektwn vakit bulamadm ovu yapmamştm suan reglin gelmemesi normald demi birde şöyle bişy var benm regl düzenli gecikmesi bebeğin yerini hazrlamasymş öyle derler inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?