- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Kuzm normalde bnm yumrtlamamm o gün değildi ne zman adet olcan sennn bilmiyormm 7 sinde yumrtlamşm 8inde silinmişBenimde yumurtlama 4 ünde ve 5 inde olmuştu yakınız hemen hemen seninle canım
6 sında ben yumurtalamışsam 18 ine denk geliyor benim galiba canım geçen ay 15 inde adet olmuştum ama bilemiyorum bende bu yumurtlama yüzünden artık adet günlerimi bile karıştırdım yaKuzm normalde bnm yumrtlamamm o gün değildi ne zman adet olcan sennn bilmiyormm 7 sinde yumrtlamşm 8inde silinmiş
Senin fotolarda çok koyu gözüküyor iki gün ondan dedim canımKuzm normalde bnm yumrtlamamm o gün değildi ne zman adet olcan sennn bilmiyormm 7 sinde yumrtlamşm 8inde silinmiş
Valla bende anlamadm bu ay ilk defaaa böle oldu6 sında ben yumurtalamışsam 18 ine denk geliyor benim galiba canım geçen ay 15 inde adet olmuştum ama bilemiyorum bende bu yumurtlama yüzünden artık adet günlerimi bile karıştırdım ya
Sence ben hangi gün regl olmam lazmSenin fotolarda çok koyu gözüküyor iki gün ondan dedim canım
Bugün erken gebelik testi yaptım benim çıkmadı zaten adetimi bekliyom artıkValla bende anlamadm bu ay ilk defaaa böle oldu
Canım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince adet günün oluyormuş o günüSence ben hangi gün regl olmam lazm
Allahım bir mucize versnnn de çizgn cıksın inşallah sağlıklı sekşlde kuxmm sen ne zamndr yapıonBugün erken gebelik testi yaptım benim çıkmadı zaten adetimi bekliyom artık
Bnmm reglime var o zmanCanım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçince adet günün oluyormuş o günü
Amin cümlemize inşallah canım neyi ne zamandır yapıyorum canım anlamadımAllahım bir mucize versnnn de çizgn cıksın inşallah sağlıklı sekşlde kuxmm sen ne zamndr yapıon
Yani öyle haseplayınca daha var canım inşallah çift çizgileri görürsün o zamanı canımBnmm reglime var o zman
Allah razi olsun canim doktor bebek yukari ciktikca esede cikar dedi. Minacik ama hic durmuyordu eli ayagi doktor pesinden cok kosarsin. Artik icimizde futbol oynarlarArdnlina maşallah kuzuna❤ sağlıkla gelsin hepimizinki.
eş yukarı da çıkabiliyor sana ağrı sancı kanama yapmadıkca korkma. benim kızım da çok hareketli hiç hareketsiz yakalayamadıkama benim doktorum hareket iyiye işarettir diyor. hissedince ne olacak merak ediyorum
Bebek ne zamndır düşünüyorsn dmeek istedim kuzmmAmin cümlemize inşallah canım neyi ne zamandır yapıyorum canım anlamadım
7 ay olcak canımBebek ne zamndır düşünüyorsn dmeek istedim kuzmm
Allahımmmm ne olrrr yaaa ne olr o dedğin olsnnYani öyle haseplayınca daha var canım inşallah çift çizgileri görürsün o zamanı canım
Sen ne kadardır istiyon canım amin inşallah Rabbim ümitleri boşa çıkarmasın hiç bi zamanAllahımmmm ne olrrr yaaa ne olr o dedğin olsnn
Daha erknmiş kuzmm ben 3 yıldr evliyim 1 yıl istemedim istedikten 9 ay sonra oldu dış gebelik oldu sonra olamdı bidaha denedim haziran ayındada en son düşük yaptm 1 yılaa yakndr olmyor7 ay olcak canım
Allah razı olsun canım yaaaaa seninde benmde tüm isteyenlerndeSen ne kadardır istiyon canım amin inşallah Rabbim ümitleri boşa çıkarmasın hiç bi zaman
Amin amin inşallah canım bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inşallahAllah razı olsun canım yaaaaa seninde benmde tüm isteyenlernde
Benim çok akıntılı geçiyor canım ama belki hormonal bişeydir benim mesela yumurtlamaya kadar yoğun akıntılar oluyo yumurtlama günü baya azalıyor ağrı başlıyor anlıyorum yumurta çatşıyor sonra da akıntı bitiyorKızlar yumurtlama zamanının kuru geçmesi mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?