- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hadi ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım herşey de vardır bi hayırDaha erknmiş kuzmm ben 3 yıldr evliyim 1 yıl istemedim istedikten 9 ay sonra oldu dış gebelik oldu sonra olamdı bidaha denedim haziran ayındada en son düşük yaptm 1 yılaa yakndr olmyor
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmAmin amin inşallah canım bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olur inşallah❤
Elbette Allahım kimseyi bu yolda bekletmesnHadi ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım herşey de vardır bi hayır
Aminn canım peki doktora gittin mi hiç bi sıkıntı falan var mıElbette Allahım kimseyi bu yolda bekletmesn
Yok çok şükür ne bende ne eşimde yok amaa rahim filmi çekldm düşklerden sonra tıkalı çıktı sonra açıldı biri kesin diğeri az acldı ama bölede gebe kalrsnn dedilerAminn canım peki doktora gittin mi hiç bi sıkıntı falan var mı
kız ama onlar da napsın küçücük yerde canları sıkılıyordurAllah razi olsun canim doktor bebek yukari ciktikca esede cikar dedi. Minacik ama hic durmuyordu eli ayagi doktor pesinden cok kosarsin. Artik icimizde futbol oynarlar
Benim de öyleydi canım, hala da var.
O eşi zamanla çıkar canım yukarı :))) cinsiyet tahmini yapmadımıKizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
İnşallah sağlıklı bi hamilelik Rabbim nasip eder canım sonuçta hamile kalabiliyorsn bak buda güzel bişeyYok çok şükür ne bende ne eşimde yok amaa rahim filmi çekldm düşklerden sonra tıkalı çıktı sonra açıldı biri kesin diğeri az acldı ama bölede gebe kalrsnn dediler
Canım bu test bozuk gibiKaç haftalık hamilesiniz :) benim geçen ay başladı adet olana kadar sürdü, normalde adet öncesi akıntım hiç olmaz ama bu dediğim akıntı şekli devam etti zaten adetim nerdeyse bi hafta gecikmişti ümitlendim ama az da olsa adet hanım geldibu ay daha erke başladı akıntım bide adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyor acaba belirti mi ki bunlar
Beyaz akıntı belirti olabilir tabi, 9. haftam bitti, onun dışında bende çok belirti yoktu ama kişiden kişiye değişiyor.Kaç haftalık hamilesiniz :) benim geçen ay başladı adet olana kadar sürdü, normalde adet öncesi akıntım hiç olmaz ama bu dediğim akıntı şekli devam etti zaten adetim nerdeyse bi hafta gecikmişti ümitlendim ama az da olsa adet hanım geldibu ay daha erke başladı akıntım bide adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyor acaba belirti mi ki bunlar
O yanlış oldu canım geçen ay kiCanım bu test bozuk gibi
Evet kuzm şükür amaa o duyguyu tadamamak korkusu öldürüyor insanıİnşallah sağlıklı bi hamilelik Rabbim nasip eder canım sonuçta hamile kalabiliyorsn bak buda güzel bişey
Aynen canım Rabbim ilk başta çok bekleyenlere nasip etsin inşallahEvet kuzm şükür amaa o duyguyu tadamamak korkusu öldürüyor insanı
Yedikleri onunde yemedikleri arkalarinda bizde onlarin emirlerine amade olmusuz bu neyin sikintisiymiskız ama onlar da napsın küçücük yerde canları sıkılıyordur
Aminnnn kuzmm benimm gönlün kadar güzell bebişin seni bulr merak etmeAynen canım Rabbim ilk başta çok bekleyenlere nasip etsin inşallah
Kucuk dedi soylersem sonradan yanilma olabilirmis o yuzden pek birsey demedi. Benim de yaramazmisO eşi zamanla çıkar canım yukarı :))) cinsiyet tahmini yapmadımı
Ayy benim oğlanda öyleydi her zaman yerinde durmazdı ultrasondahala öylee
Allah razi olsun canim insallah en yakin zamanda sizden de guzel haberler alirizKızlar cuma yoğunluğu kafam kadar dosyalar var masada takip edemiyorum siziArdnlina kuzum benim sağlıkla kucağına al miniğini, rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana A AloeeVeraa canım sen ne yaptın??
A AloeeVeraa nın da elı kulagındadır .. Saat 3 teydı randevusuKızlar cuma yoğunluğu kafam kadar dosyalar var masada takip edemiyorum siziArdnlina kuzum benim sağlıkla kucağına al miniğini, rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana A AloeeVeraa canım sen ne yaptın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?