Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha erknmiş kuzmm ben 3 yıldr evliyim 1 yıl istemedim istedikten 9 ay sonra oldu dış gebelik oldu sonra olamdı bidaha denedim haziran ayındada en son düşük yaptm 1 yılaa yakndr olmyor
Hadi ya Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım herşey de vardır bi hayır

Aminn canım peki doktora gittin mi hiç bi sıkıntı falan var mı
Yok çok şükür ne bende ne eşimde yok amaa rahim filmi çekldm düşklerden sonra tıkalı çıktı sonra açıldı biri kesin diğeri az acldı ama bölede gebe kalrsnn dediler

Benim de öyleydi canım, hala da var.

Kaç haftalık hamilesiniz :) benim geçen ay başladı adet olana kadar sürdü, normalde adet öncesi akıntım hiç olmaz ama bu dediğim akıntı şekli devam etti zaten adetim nerdeyse bi hafta gecikmişti ümitlendim ama az da olsa adet hanım geldi bu ay daha erke başladı akıntım bide adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyor acaba belirti mi ki bunlar

Kizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
O eşi zamanla çıkar canım yukarı :))) cinsiyet tahmini yapmadımı
Ayy benim oğlanda öyleydi her zaman yerinde durmazdı ultrasonda hala öylee

Yok çok şükür ne bende ne eşimde yok amaa rahim filmi çekldm düşklerden sonra tıkalı çıktı sonra açıldı biri kesin diğeri az acldı ama bölede gebe kalrsnn dediler
İnşallah sağlıklı bi hamilelik Rabbim nasip eder canım sonuçta hamile kalabiliyorsn bak buda güzel bişey

Canım bu test bozuk gibi

Beyaz akıntı belirti olabilir tabi, 9. haftam bitti, onun dışında bende çok belirti yoktu ama kişiden kişiye değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…