- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
41 kere maşallahKizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
41 kere maşallahdiyelim o zaman sağlıkla devam etsin inşallah darısı başımıza aminnnn
Allah razı olsun canım hepimiz tanımdan birbirimize gönülden dua ediyoruz ediyorsunuz bulunmaz bi nimetAllah razi olsun canim amin insallah sizden de cok guzel haberler aliriz hep dualarimizdasiniz☺
Evet gercekten bu cok guzel birsey ben eminim ki herkes kalben dua ediyor birbirineAllah razı olsun canım hepimiz tanımdan birbirimize gönülden dua ediyoruz ediyorsunuz bulunmaz bi nimet
Oleey bende varım resimdeYeni ozellikmis kizlar:))
Eki Görüntüle 2246015
Tabi canım doğru sağlıkla gelsin kuzucukKucuk dedi soylersem sonradan yanilma olabilirmis o yuzden pek birsey demedi. Benim de yaramazmis
Ben oğlumda araştıra araştıra bir de dr um da bana anlatmıştı o zaman nasıl anladıklarınıKucuk dedi soylersem sonradan yanilma olabilirmis o yuzden pek birsey demedi. Benim de yaramazmis
Bilmiyorım tatlım göbek deliğimin altında koca bir yara var sankiAnestezili farklı olabiliyosa bilemedim canm ben hep anestezisiz çekildim ama o an acıyı yaşamaktansa sonradan biraz ağrı çekmeyi tercih ederdimilkte bilmiyodum anestezili olduğunu sonradan öğrenince de doktor kısa sürüyor zaten sık dişini dedi
Kuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsınKızlar cuma yoğunluğu kafam kadar dosyalar var masada takip edemiyorum siziArdnlina kuzum benim sağlıkla kucağına al miniğini, rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana A AloeeVeraa canım sen ne yaptın??
Yazdım kızlarr ancak yazabildim
Yazdım kuzum ancak yazabildim, seni de okuyamadım çok yazılmış nasıldı bebişinA AloeeVeraa kuzum cikmadin mi hastaneden?
41 kere maşallahKuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın
Ay maşallaahh süphanallah canım çok şükürKuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın
Oyy kurban olurum onaKuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın
Vcanim naptin gittin mi hastaneye bende gittim geldim tekrar gittim heyet toplancak dediler simdi gonal f vurduk ogrenmek amacli ve de siparis verdim eczaneye yarin gelicekmis bende durumlar boyle kuzum sen neler yaptinAmin insallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?