Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hastaneye gidip geldim. Birazcik esesi asagida onun disin da cok sukur bir sikinti yokmus. Biraz fazla hareketli bir bebek. Insallah Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip eder. Tez zamanda hepinizden guzel haverler duyariz
41 kere maşallah diyelim o zaman sağlıkla devam etsin inşallah darısı başımıza aminnnn

Kucuk dedi soylersem sonradan yanilma olabilirmis o yuzden pek birsey demedi. Benim de yaramazmis
Ben oğlumda araştıra araştıra bir de dr um da bana anlatmıştı o zaman nasıl anladıklarını cinsiyet tahmini yapabiliyordum. Geçen kuzenin hatta attı tahmin etmiştim yandan foto gerekiyor 10.haftadan sonra. O kız tahmin ediyordu beb erkek demiştim tutturmuşum dr öğretmişti o zaman ama %100 değil tabi burda da söylemedim kimseye yanlış bişey söylemiyim diye ❣

Bilmiyorım tatlım göbek deliğimin altında koca bir yara var sanki

Kuzum gördük geldik çok şükür minnoşum o kadar hareketli ki şaşırdık kaldık :) kendini havaya sıçratıyo, ayaklarını havaya kaldırıyo, ellerini ağzına götürüyo, başını sağa sola sallıyo. Doktorumuzu cd ye çekti görüntüleri, her gün izleriz artık :) Çok şükür Rabbime, Allahım hepinize bir an önce bunları yaşatsın

41 kere maşallah kuzuya Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn

Ay maşallaahh süphanallah canım çok şükür

Oyy kurban olurum ona Hadi gözün aydın kuzum benim darısı başımıza inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…